Bine nu chiar toate kg sunt degeaba ca e bebelian mea care are si ea vreo 500gr plus placenta,care ma gandesc ca o cantari si ea ceva,lichidul,sangele care circula mai mult decat de obicei,sanii, muschii,cat sa fie toate la u loc?Oricum nu cred ca 6 kg ca e prea mult,e si grasime pe care am pus-o eu pe mine ca o purcica ce sunt.![]()
gravi 21+ cu
Sara Elena
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuknuknuk da ARLEZA! ai PM! ![]() 20+ |

Sara Elena
Alinuk ce bine ca si tu esti tot pe Vodafone,ca am si eu minute muuuulte de vorbit in retea,in celelalte retele nu am decat 125 si le consum imediat.Abia astept sa vb.![]()
gravi 21+ cu
Sara Elena
BRAMBULE te invidiez pt kg tale putine,auzi decat 3 kg,si la celelalte sarcini 9 10 kg acumulate in total,pai tu esti mai bine decat scrie la carte,ca sa zic asa.Felicitari si tin-o tot asa.
gravi 21+ cu
Sara Elena
Oauu multumesc de primire fetelor si da,inca mai primesc urari de ziua mea![]()
Pernutza de gravide o am si eu inca de la sarcina cu Vlad si au folosit-o si alte prietene de ale mele fiind incantate.Este o binecuvantare cand ai burtoiul cat casa
dar si chiar acum mai pe la mijloc.
Kilograme in plus nu prea am decat 2 dar la prima sarcina am pus 22 asa ca nu ma sperie nimic.S-au dus atat de repede ca nici nu mai tin minte.Va pup ma duc in parc pana nu apare ploaia si mai pe dupa amiaza am intalnire cu midwife pt rezultatul la analize.Bye bye
Am uitat sa va spun ca aceeasi perna am folosit-o la alaptat si este absolut bestiala
Arleza si eu am minute...
, asa ca no problem. Vb cat ne-or tine puterile
Moldo, abia astept sa iau pernutza luni
.
20+