Brumarei nov.dec.2011 (45) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Buna dimineata, fetelor!

Brambu, multumesc pentru cafeluta, chiar aveam nevoie, ca insomniile mele vad ca-si fac in continuare de cap, asa ca am trezirea mai lenta, ca sa zic asa.

Vroiam sa va rog, care dintre voi stie cum se procedeaza, sa ma treaca si pe mine cu un carucior ALBASTRU, ca se pare ca vom avea inca un baietel. Ta-su e nitel cam dezamagit, in schimb fi-miu e multumit de mersul lucrurilor, ca el vroia neaparat "flasiol, nu sulioala".

Va doresc tuturor o zi racoroasa in continuare!

B. 16+ si Dorian (2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza.

Ehehe:))cu varza nu m-ati prins la cotitura-Thank God!!Ca am facut varza acum 1 saptamana,maxim doua cred.V-am spus ca am gasit porumb?Ma declar super fericita.Cu borsul(hei Doamna Ane2 asteptam reteta pt piftelutele cu linte) asta e lovitura sub centura.N-am de unde gasi pe aici.Exista macelar in zona care vinde de toate-salam de Sibiu,costita afumata,sunca romaneasca,etc.Dar cam atat...nema borsulet.Il adaug pe lista pt cand mergem in Roalaturi de eclere,savarine,cozonaci si alte trufandale.Fiind mai de la Dunare mereu ne delectam cu un meniu delicios din...ati ghicit...peste.In toate felurile posibile-saramura,prajit,fript(la gratar),cu maioneza...fara maioneza...cu cartofi si rosii...borsulet.Gata ma opresc

Pai parca v-am povestit deja de meduzerechini n-am vazut slava Domnului ca altfel nu mai stateam la povesti pe forum...eram in alte "sfere".Aici specimenele casei au peste 2-3 metri asa ca daca dai nas in nas cu unul..daca esti norocos scapi cu viata dar probabil cu cel putin ceva in minus(mana,picior,etc)in cel mai rau caz povestesc altii despre tine.

Alinuk-In Brisbane e de vis-au si munte si ocean.Cam mare umiditate totusi si mai sunt si cicloane,inundatii masive.Cand ma gandesc ca in partea de Nord(Queensland) se resimt si cutremurele din NZ.Eu sunt fericita in oraselul meumomentan(pe coasta de Vest).

Diana-asteptam vizitatori virtuali oricandNu de alta dar in timp real n-avem cum pt ca suntem in renovari.Bravo pt angajare.Imi place si mie Calin Gabriel

Bine ai venit Moldoveanca.Sedere placuta la noi si bebe sanatos!

Scumpi-vacanta placuta felicitari pt fetita.

BrambuMiere-piscina asteapta mult si bine.Acum avem casa cu fund-n sus pt ca punem podele de bambus peste tot (minus dormitoare/spalatorie si baie).Aligatori nu exista aici-mai in Nord de WA.Dar pt ca tot i-ati mentionat ia vedeti ce exemplar superb aici:http://www.perthnow.com.au/travel/australia/brutus-a-monster-croc-not-a-crock/story-e6frg3uc-1226094467220

Corina-bea o cafeluta mai tare.

V-a ploestit pe toate caldurica sau majoritatea sunt in vacanta?

Mergi la inceput

Bedrosmart-felicitari pt baietelLas ca poate va incumetati si la o surioara mai incolo.
Beatrice-mama ce bebe miscaret...am vazut cateva secunde ca se incarca f greu dar :)ce fotbalist ai tu in burtica.Ameteli mai am si eu uneori-se zice ca e bine sa nu te scoli /ridici brusc din pat/de pe scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Beatrice ce fotbalist ai in burtica

Bedrosmart felicitari pentru baietel, las ca tati o sa fie fericit mai incolo..cand o iesi cu baietii la un fotbal, o bere

firicel

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Neata si de la noi!

Am fost si noi ieri la eco si asa cum am promis vin cu detaliile
Suntem intr-adevar fetita, ne dezvoltam normal, avem dupa masuratori aceeasi varsta cu varsta dupa UM, avem 11.5 cm si 229 gr (daca m-am uitat bine pe foile de la eco), in rest totul e bine. Avem si nume, Diana Anastasia. Ce ziceti? Va place?

Beatrice, sa stii ca de ameteli mai sufar si eu din cand in cand, deci eu cred ca sunt normale. In cazul in care sunt cauzate de o tensiune mica stiu ca e recomandata o cescuta de cafea.

Firicel, te invidiez pentru locul in care stai. Dar alte lighioane nu aveti pe acolo? Gen serpi, paienjeni, etc... Stiu ca Australia e plina de ele.

18 + cu Diana Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am facut modificarile in lista, adaugiri. Egalitate perfecta pana acum vs !!

moldoveanco - te-am ratat cu urarile de ziua ta (daca nu te-ai inscris mai devreme ), da' le primesti si retroactiv, nu? La multi ani cu sanatate!!

beatrice - da, eu am avut (si mai am sporadic) ameteli. Dr. mi-a dat polase si mi-au mai trecut. Nu stiu daca de la sine sau din cauza astuia. Oricum, da, am avut.

corina - imi place Iulia!! Trafic de varza calita acum ... dupa mancare/salata de vinete si porumb!!

bedrosmart - eu nu mai am insomnii, da' tot dorm prost de la caldura. E tare cald!! Te intrebam mai in urma, poate ai sarit (sau dac anu vrei sa raspunzi, ok), esti medic? De curiozitate ...
Felicitari pt. cuculetul nr. 2, sa fie sanatos!!

firicel - cu papagali sau nu, aligatori sau rechini, tot imi place ce povestesti despre voi si Australia. Asa ca, tu da-i inainte!!

madyi - felicitari si tie pt. fetita ok la masuratori!! Diana imi place, Anastasia, nu. NU te superi, ai cerut parerea, nu ?

Gata, mai ies o tura si revin ...acu' ca-i mai racoare ca dupa incepe nebunia.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Brambu normal ca nu ma supar, tocmai asta imi place, cand cer o perere sa mi se ofere una sincera . Multu' pentru felicitari!

18 + cu Diana Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neaza! mai degraba buna ziua

azi sunt complet adormita...

Bedroam si eu niste insomnii de nu mai stiu de mine...aseara abia la 2:30 m-a luat somnul..eram ca titirezul de agitata, ca nu puteam dormi. Alalteieri la fel...si daca ma ia somnul la 22:00 la 1 dimi sunt in picioare si fac planton pana pe la 4 dimi.

Beatrice da-i cu multa apa, s-ar putea sa fie tensiunea..cine stie..apa rezolva multe

moldoveanca, bine ai venit si sa auzim numai de bine!

firicel cata balaurul!!!

vroiam sa mai criu dar ...am uitat fir'ar de neuron!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

sunt si eu pe aici dar total lipsita de chef. Sofica e mai bine, am spalat'o pe cap si am constatat ca are parul aproape de jumatatea spatelui dar e cret si nu trece de linia gatului cind e uscat (adica nu se vede cit de lung e) cine mai are copii asa, oare o sa aiba parul lung vreodata?

o prietena cu par cret mi'a spus ca pe masura ce creste, cretzii se vor incretzosa si mai tare.

felicitari pentru fetita (mie imi place Anastasia dar nu imi place Diana) si pt baiet. La noi dezamagirea a fost ca e fata, da' noua fetelor ne convine. Insa ma uitam la el (sotz) cum la eco de 23 sapt (cam a 6a eco ) tot spera sa'i spuna ca e baiat.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Asa sa reluam firul povestirii.

Madyi-felicitari pt fetita.Imi plac ambele nume.

Ca tot m-ai intrebat cum sa n-avem?Avem di toati...vorba cantecului.Cred ca Australia ,daca nu ocupa locul 1 ,cel putin un loc de frunte il are asigurat pt nr de specii de serpi si paianjeni otravitori.

Serpi pana acum n-am vazut-in 13 ani de zile,decat la Zoo.Si n-am auzit nici cunostintele/prietenii plangandu-se de asa ceva.Prietenii nostri ce s-au mutat in zona deluroasa a orasului se plang de ...canguri.Ca s-au tot speriat nopti de-a randul ca auzeau zgomote afara noaptea.Erau doar cangurii,nu hotii.

Cu paianjenii-tb sa fii atent cand scoti chestii din magazie/muti scaunele/masuta din curte.Uneori uit sa fac asta...ar tb sa am mai multa grija.Cel mai des intalnit in zona noastra e baiatul asta:http://en.wikipedia.org/wiki/Redback_spider Daca te ciupeste se umfla locul,se inroseste si ustura cam ca la o arsura.Se merge la spital pt tratament,in general dupa gradul de suportabilitate al fiecaruia.Dar e recomandat sa mergi la medic oricum.

Alinuk-haha...chiar ca...aproape dinozaur.Pe mine m-ar papa un croco din asta la micul dejun si nu i-as ajunge nici pe o masea.

OOka-ti-am trimis PM.Multumesc pt informatii.Las ca cine o sa fie mai mandru de fetele luiplus ca fetitele sunt mult mai apropiate de familie asa ca sa va considerati norocosi.

Brambu-Pana una alta tot povestesc incercand sa va scot din hibernare.

A,sa nu uit...am inceput sa primim cadouri pt bebeDe ziua mea a primit un set de carticele(ma intreb ce va primi de ziua lui..un Mercedes probabil...de jucarie)si de la o fosta colega de-a mea cu care m-am intalnit astazi un costumas dragut.Deja ma gandesc ca n-o sa am spatiu unde sa depozitez toate cele.Trebuie sa incep sa triez din lucruri...greu tare

Mergi la inceput