Brumarei nov.dec.2011 (45) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 13
dianalaura spune:
Brambu, merci de sugestii. La noi e ceva de genul: eu caut nume, i le spun lui barbatu-miu si el zice asta nu, asta da...
si mie imi plac mai multe nume din cele spuse de tine, dar avem asa: David, Andrei, Vlad, Tudor, Alexandru sunt deja luate de verisoare-verisori ale mele la copii lor. Dragos mie imi place dar sotului nu. Acum nu stiu de ce de vreo cateva zile incoace imi da tarcoale numele Calin Gabriel.
La Stefan parca a fost altfel, acum nu am gasit un nume care sa imi placa imi mod deosebit, sa zic: Gata, asta e! Imi plac asa mai multe nume, dar nici unul in mod deosebit.
Arleza, merci de vestile de la Lia. O sa ii trimit si eu un mesaj daca zici ca e disponibila la scris.
Kya, ooka, bine ai venit!
Firicel, ce fain o fi la tine....venim si noi intr-o vacanta virtuala la tine, ne primesti?
Scumpi, vacanta placuta!
brambule, sa-ti fie de bine mancarea cu gust romanesc!Si eu sunt happy ca in sfarsit am rezolvat cu o firma pentru angajarea mea din august pana in decembrie, deci acum clar nu mai am nici un stres. Deja incepusem sa am morcov ca se apropie sfarsitul lunii si eu nu reuseam sa imi gasesc pe cineva.
diana
17+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
abramburika spune:
Imi place Calin Gabriel. Bravo atunci pt. angajare (chiar daca fictiva).
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ane2 spune:
buna seara....
cum mi-a facut brambu pofta de varzica calita cu costita afumata, am fugit la magazinu romanesc si mi-am luat costita afumata , carnaciori oltenesti si acum am varza la cuptor
uitandu-ma printre rafuri am fazut bors la sticla ,moa si mi sa facut o pofta
ca am luat sticla am desfacuto si am baut cu o poffta de nu va zic
in 5 min am ras o sticla de 1l![]()
acum astept varza
Anita mami de printesa, Rachella Alexia -
si
16 sapt
moldoveanca spune:
Salutare ma primiti si pe mine la voi?DPN 21 NOV,baietel, ziua mea de nastere 11 iulie 1979.
Mai avem un baietel acasa Vlad Dominic,iar pe fratiorul lui il va chema Noah Alexandru
albertje spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui abramburika Neata!! Si-o .
Eu nici atat nu stiu numele prietenei tale din copilarie, chiar daca dau impresia ca le stiu pe toate Iti raspund ca si irinei, cand iti cere raspunsul la intrebarea secreta (pe care eu nu il stiu pt. ca nu eu am creat userul comun), mai e o varianta mai jos. Alege aia ca acolo stii raspunsul, il intuiesti, cum am facut eu. Si asa merge, la mine a mers. E de la ei un filtru de protectie din cand in cand .... ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 21sSe tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
neatza ,
se refera strict la cea ce a facut contul .eu credeam ca esti tu ,sau macar ai o idee in ce priveste intrebarea de siguranta .am intordus eu si locul de unde ma loghez eu ,dar evident ca nici varianta asta nu merge .o sa mai incerc astazi din nou ,poate ma sare testul de securitate .mersi oricum .

vine bebe
abramburika spune:
Neata!!! SI cafeluta aburinda!! 
albert - a fost o gluma, ti-ai dat seama. Locul unde te loghezi cel mai des e Bucuresti. La mine asa a mers.
moldoveanca - bine ai venit, sigur ca te primim!! Sarcina usoara in continuare!! ![]()
21s
abramburika spune:
ane - cum a fost varza? A mea a fost delicioasa, cu ardei iute
. Noroc de magazinele astea romanesti ca ne mai satisfacem si noi cate o pofta!! ![]()
21s
corina_s spune:
neata, cafeluta virtuala apuc sa o beau si eu cu voi ca pe urma incepe nebunia la munca
diana, si mie imi place Calin Gabriel si felicitari pt "angajare"
noi ne-am cam decis la nume, cred ca ramane Iulia
..daca nu ne mai vin alte idei pana in decembrie
brambu, buna ideea cu varza
bun venit noilor burtica si sarcina usoara
am vrut sa zic mai multe..dar memoria mea..
mai revin
18+ 
Beatrice1982 spune:
Neata mamici si burtici!
ma bucur sa aud de bine despre voi.........si ca , inca ne inmultim.............
noi crestem si va dau un link cu www.youtube.com/watch?v=sTXGnpTEA-8" target="_blank">suturi de la Adam al meu....
o tine asa de dimineata!
Voi aveti ameteli????????
Pe mine ma enerveaza, azi de dimi tot ametesc..........nush de la ce o fi.....

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
21+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!