Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata !

dap si fata e albastrica uneori pe langa gurita.. cica e din cauza ca e asa de blonda la ten ...

eu raportez o noapte , culmea ! maraita si trezita de vreo 2 ori
am visat si urat... sunt prost dispusa..

vine si femeia... parca incep sa am mustrari ca nu-s buna de mama , ca dac deja o dau pe mana alteia ... off... grele grele... doar ma tot gandesc ca am sa incep munca si oricum am sa o las... CE BURGHEZIEpe fetele care au prins 2 ani .. mi se pare fantastic! dobitocii , boii , tampitii si handicapatii astia care ne conduc cu ideile lor crete si destepte scoase direct din c u r !
sorry.. v-am spus ca-s prost dispusa

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

neata

ca tot ma laudam ieri ca vai Doamne copilul meu nu a avut nimic pana acum S-a trezit dimineata cu o horcaiala cand respira, ca si cum ar avea nasul plin de muci,dar in nas nu are nimic.I-am bagat ser si dupa l-a luat o tuse ingrozitoare, se ineca,i-au dat lacrimile.I-am bagat si batista dar nu am scos nimic. Acum am pus vibrocil. Ce sa fac? La spital nu vreau sa merg cu el ca parca vad ca imi dau antibiotice. In rest e ok, nu are febra, nu e apatic, caca a facut k. si cand suge se aude ca horcaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

aaaaa : copiii vostri stranuta ? mult? ca a mea trage cate o repriza de 2-3 stranuturi / ora

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

a doua noapte de luna plina..nu va mirati ca nu dormiti bine..

Stranut;e un reflex la ei..nu trebuie sa ne ingrijoram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!

Buna cafea

Elena starnuta, dar nu des, nu e albastra in jurul buzelor (e mai brunetica asa) si transpira cand o alaptez tare. Caputul ii transpira.
Se tine foarte bine in picioare.

La noi, e bine in casa. Mai mult de 25 de grade nu au fost. Dar afara...sa ne ferim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Zumzu, nu stiu ce sa-ti raspund. Ai incercat sa-i pui apa de mare printr-o nara si sa-i iasa prin cealalta? Sa-l tii intr-o parte?Nu explic eu bine dar ne spusese Lori la un moment dat de procedeu.
Poate deja mucii sunt in gat. Mai incearca sa aspiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, o felie de tort de ieri pt voi

Simo nu mai dai ?

Fragrant aha, deci asteptam... bine ca sunt semne bune! Cu intarcarea, hai ca incet, incet va fi mai bine!

zumzu ser in nas si lasa cupilu ca n-are nimic!

Noi am fost iar la control, sa vedem daca se poate face vaccinul, desi Ana inca mai are muci si tuse. A controlat-o pe toate partile, cica e ff bine, nici rosie in gat nici nimci, doar mucii aia care se vor duce si ei usor - usor; si ne-a facut vaccinul, cele 2 de fapt, acum stau cu inima cat puricele.

Aseara ne-am sarbatorit cu tort, a iesit super buna, cel mai bun de pana acum...si cum ma chinuiam eu sa o prind pe Ana la o poza, ea, hotomans mica jap cu mana in tort si jap autodiversificare in gura!!!Sa innebunesc, sa scap aparatul...o sterg si pe limba si-mi trec repede in revista ingredientele din frisca....Doamne, mare apucatoare mai e!!

La multe lunite sarbatoritilo zilei de 15!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Si Stef transpira cand il alaptez si asta inca din maternitate. El e rau de caldura.
Fragrant ma bucur ca Sophia se simte un pic mai bine.
Tunde la mine luna plina ae efect invers, dorm dusa si neintoasa, daca m-ar lasa piscotul meu.De la caldua se trezeste din 2 in 2 ore toata noaptea.
Pupicei la toata lumea.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Zumzu;a tusit de la ser..s-a inecat cum curgea in gat.
Si Sonia horcaie cateodata.. e din cauza aerului uscat.
N-are rost sa-l duci la dr,daca nu prezinta si alte simptome

Mergi la inceput

Lori;bine arata tortul

Eu am terminat cu torturile..nu mai am rabdare..mai demult faceam prajitura tot a doua zi..acu dac fac de ziua mea un tortulic..si gata!
Am o preferata "tort milka"..megabomba de calorii..trebuie juma de kil de cioco in ea..dar odata pe an merge

Mergi la inceput