Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Buni Lenuta - si noi va iubim si suntem alaturi de nepotica dvs si mamica greu incercata
Taadaaaam sunt pe prima pagina!!! Multumeeeeeeeeesc!
Raportez o piscoata maraita...cred ca tre sa ne apucam de baita mai devreme in seara asta ca nu se mai poate...acu vrea somn si mai tarziu discoteca ca asa e la noi:))
Tunde - pai asa cum esti si ai mai facut si treaba...jos palaria! Io simteam ca ma scurg pe picioare...nici nu stiu de unde am produs lapte doua zile ca de mancat si baut nu prea am servit...
Va urez noapte buna si ne auzim in zori fresh!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
GABI- din cate am inteles, nu trebuie facut nimic cand e gagging. Cand e inecat din ala si nu mai poate respira faci ceva, vreo manevra sa ii scoti bucatica aia care blocheaza caile respiratorii. Dar gagging-ul ii ajuta de fapt sa scoata bucatile mari, le aduce inapoi pe limba si le mesteca mai bine inainte de a le inghiti. Cam asa am pricepit eu. Acuma, cica reflexul asta abia pe la 6 luni se dezvolta, deci de aceea eu stau cam in expectativa cu AD.
Si pe mine m-a mirat ce fain a mancat. O para intreaga a papat pana la urma. Si n-a fost nimic pregatit. EU imi pusesem micul dejun , ca in fiecare dimineata si mancam in fata lui ( pentru el aveam in plan mai dupa-amiaza legume) si facea scandal la mine si batea cu manutele in masa, asa ca i-am zis ia sa-i dau si lui ceva. Si cum mi-era lene sa scot robotul sa-i maruntesc para i-am dat-o exact asa.
Si mie imi plac nuntile traditionale, am mers la munte la cateva, superbe, cu mirii imbracati in costume nationale, cu petitori, cu tot felul de traditii.
ANDRI- pai merge repede de la o bucata, mai ales la copilasii care nu fac mofturi. De aceea in general se recomanda sa tot amani pana in jur de 6 luni. Ca totusi laptele are de toate in el, mancarica nu ii poti da chiar din prima din toate ca sa acoperi tot necesarul. Dar fi pe pace, nu ramane ea fara vitamine si minerale, incet incet si le ia ea pe toate din macare, isi face rezerve, ca orice om.
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
milioane de multumiri, fetelor; sunteti extraordinare
da, si pt testul de transpiratie asteptam 2 sapt; la ala genetic tot 2 sapt; ieri cand am sunat sa fac programarea mi-au zis ca dureaza intre 1-5 zile; azi insa asistenta a zis 2 sapt, ca au multe cereri si e multa lume in concediu;
poate isi iau si ei o marja si zic mai mult ca sa nu ii streseze lumea cu telefoanele dupa aia;
azi am avut niste semne imbucuratoare: nu a mai vomat si eczema s-a schimbat la culoare; inainte era un rosu aprins, acum bate spre roziu...caca nu a facut inca, ea pana la ora asta facea 6-8 deja...;
asta imi da sperante ca e vb de intoleranta....
avem probleme mari cu intarcarea; mereu cauta sanul; cum o iau in brate ma suge de obraz, de barbie, si apoi isi coboara capul inspre san si apoi...plans....doarme numai pe mine acum, si doarme f prost; plange prin somn
dar asta sa fie raul cel mai mare acum....
inca o data mii de multumiri; mi-ati luminat ziua!
Doloress spune:
LAVINIA- ma bucur mult ca s-au imbunatatit simptomele. Inseamna ca asta e. Cu sanul... ce sa facem, daca e spre binele ei, trebuie sa o faci si pe asta. O sa fie putin greu dar o sa se obisnuiasca. Acusi incepe sa misune si o sa aiba alte preocupari. I-ai facut pasaport? Copiilor tocmai le-au venit. Am ras juma de ora de fetele lor. Zici ca-s urmariti general.
vasilasanita spune:
Ma bucur Fragrant ca e mai bine.
In cateva zile probabil o sa uitati prin cate ati trecut.
Am o intrebare care ma tot chinuie de cateva zile:
La bebeii care erau la inceput vinetii sau albastrii, in jurul guritei, mai sunt si acum? La Stefan se mai vede si acum si dr zice ca e ok. O fi asa?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
fragrant8 spune:
vasilas - sophia se albastrea in jurul gurii si o mai face si acum; mai rar, e drept; 4 dr am intrebat si toti mi-au zis ca e ok; unul a zis ca e din cauza ca ea are tenul asa deschis si se vede albastruiul mai pregnant; i-au masurat si nivelul de oxigen din sange si era ok...
doloress - da, are pasaport; i-am facut la 2 luni, cand inca planuiam sa o botezam in romania. si sophia a iesit tare comica in fotografie. eu o tineam de o parte, marius de cealalta, am stat vreo 40 de minute acolo pana a iesit o fotografie in care sa nu se vada mainile noastre cum o sprijineau.
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fragrant8 vasilas - sophia se albastrea in jurul gurii si o mai face si acum; mai rar, e drept; 4 dr am intrebat si toti mi-au zis ca e ok; unul a zis ca e din cauza ca ea are tenul asa deschis si se vede albastruiul mai pregnant; i-au masurat si nivelul de oxigen din sange si era ok... ============ Mami de Sophic mic (16-01-2011) “In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus) |
M am mai linistit acu.
Si faptul ca transpira in timpul alaptarii uneori o fi normal??
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
Doloress spune:
E OK, Patrick transpira rau de tot la alaptat. Si acum la somn, are capul leoarca. Oricat de frig ar fi in camera, el transpira la cap. Am auzit tot felul de bazaconii, ca e lipsa de calciu, ca e rahitic, n-are nimic copilul, i-am facut si analize, nici macar anemic nu e.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Neata!
Poftiti la cafea..N-am somn
Nu mai fac temperatura de aseara!!!!!!!!!yupppii
Tati a plecat ...
Am ramas cu puradeii...si asa..mereu singura..i-am zis asera ca intr-o alta viata sa-si ia revansa fata de noi...
Nu mi se pare normal sa fim numai noaptea impreuna ..si atunci dormim cu copiii.Eu cu Soni,El cu Mario..Sonia mai doarme si in patut,dar cand sunt obosita o mai las langa mine..Si sa stiti ca nu mai doarme asa linistit ca in patul ei
Gata am deviat de la subiect..
Deci am una bucata barbat care nu e familist..nu-i place sa stea cu noi..sta cu telefonul lipit la ureche toata ziua,stresat,Eu nu apuc sa vorbesc cu El..cre ca trebuie sa -mi fac programare
Cand sta acasa..rar..mereu isi gaseste ceva treaba,sau un hobby,El nu se plimba cu noi p afara..cica se oboseste
Fragrant;Ne bucuram enorm de semnele bune!Asa sa fie..sa nu aiba Sophic nik nik nik....hai ca trec repede zilele,tu vi si mai des in povesti sa nu stai pe ganduri
,vei fi optimista si rezultatul o sa fie pecum iti doresti!
Vasi ;Sonia are tenul f deschis si se vede albatreala pe la gurita cateaodata.Am auzit pareri fel de fel..dar asta mi se pare cea mai buna explicatie..
SA AVETI O ZI SUPERBA!
Noi murim de cald noaptea,cu toate geamurile deschise...nush cum faceti voi in Bucuresti..acolo trebuie sa fie si mai si!
Inca 3 zile de discomfort termic si canicula
Am vazut bibiloi frumosi dePiscotel si Vasi