Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Neata!
Uitati un articol interesant despre alimentatia copiilor.
LORI, ce tare a ANA, haha! Tortul ala e si pe lista mea... Mai da serios e tati in pozele alea
Imi place centrul de joaca, bine ca nu e rozul ala turbat!
ZUMZU, mai incearca mai tarziu cu niste ser. Si nu te stresa, copilul e foarte bine.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
vasilasanita spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri. Sunteti minunate!!!!
Super tortul!!!
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Neata si de la noi!
Aoleo ce mai salivez la felia aia de tort Lorich! S-a umplut tastatura deja... Nu mai puneti poze de-astea fara sa trimiteti si pachet ceva:))
Am avut o noapte mai linistita cu treziri la 4, 7 si 9. Am dormit si eu mai bine cu toata luna plina...de oboseala noaptea as dormi si-n picioare:)))Daca mai incep si munca o sa dorm cu ochii deschisi mergand pe strada:)))
La multe lunite bebelanilor de 15! Pupe mama pe ei ca mari s-au mai facut.
Si un pupik maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare ptr Lavinia ca sa-si mai ia gandul de la cele doua saptamani de asteptare.
Va tuc!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monika_bt/monika_bt.jpg)
monika_bt spune:
Bine v-am regasit, fetele!
Am avut calc stricat, asa ca am absentat cateva zile...am intrat doar Fb din cand in cand de pe tel sotului ca sa nu raman chiar pe dinafara.
Mai intai Lavinia tot respectul ptr tine, fata! eu oricum ma gandeam ce greu tre sa-ti fie cu copil alergic si cata rabdare ai cu ea...Nici eu nu cred sa fie asa grav dar cred totusi ca dr a facut f bine ca ti-a dat sa faci analiza...trebuie exclus alte bazaconii. Tinem pumnii si esti in rugaciunile noastre nu numai in astea 2 saptamani ci intotdeauna asa cum sunt toate fetele de aici.
Zumzu, stai linistita ca nu e grav. Ai incercat sa-l pui pe burta dupa ser?? de obicei ies mucisorii...Oricum baga ser ca sa-i inghita ca ies pe partea ailalta. Daca n-are altceva, e ok.
Si a mea stranuta des chiar spuneam zilele trecute si uneori tuseste, dar e ok. Transpiratie, da, transpira cand papa si uneori cand se foieste mult...dar in general nu transpira mult si suporta caldura f bine, in cond in care am 29,5 grade in casa si ea doarme nemiscata....aaa, si nu e sarata transpiratia, inca, poate mai tarziu.
Si acum DOAR PTR MIMO: eu nu am alaptat deloc. Am hep B si nu am vrut sa risc mai ales ca am facut furia laptelui, m-am muls si mi-a dat sangele. Am auzit multe pareri ca nu se ia hep prin lapte: NU MA INTERESEAZA!.Atat cat pot o feresc de boli, plus ca stiu cateva pers care au dat hep prin lapte.Am prietene care-au nascut anul acesta, avand tot hep, si care au refuzat ca si mine. Mi-a parut rau? da! Simo stie ca a dat peste mine in spital si a vazut. Dar m-am impacat cu gandul...sa fie copilul sanatos e f important si cum duce mama sarcina, ce fel de organism are, ce mananca, ce bea, nu numai LM...Iar eu am facut tot ce-am putut si tot ce-a tinut de mine. Asa ca, draga MIMO, sunt impacata si fericita ca am o fetita sanatoasa si ma rog mereu la Doamne Doamne sa o tina asa!
Anka, tare haioasa esti!
Am observat ca unele fete nu au mai intrat dupa discutiile fierbinti din cap trecut...Imi pare rau! Si eu, la fel ca multe altele, mi-am crescut fetita dupa voi...nu stiu ce m-as fi facut? M-ati transformat dintr-o mama panicoasa in una ff relaxata!
Simo, si eu ma gandeam ca ce bine ca a venit Cami acasa...stiu cat de mult ai asteptat clipa asta...De acum sunteti o familie intreaga iar Cami super fericita cu scoala de vara...ehh..si eu as fi! ce activitati frumoase!
La multe lunite sarbatoritilor din zilele lipsa si celor de azi! Sa fiti sanatosi ca e cel mai important!
Inscrieti-ma si pe mine in clubul mamelor cu copii cazuti din pat! Nu ma-ntrebati cum ca nu stiu, doar eram langa ea si deodata buff...a plans 1 minut si gata, dar eu am tremurat o ora.
Asa ca Tunde te inteleg perfect, mai ales ca la tine a fost mai rau.
Bine ca trec toate cu bine.
Si eu ma ivinetesc dupa nastere, inainte deloc.
hmmm...ce mai era??
Sanatate bebeilor bolnaviori si celor cu vaccin...cre ca sapt viitoare nici noi nu scapam ...albesc...
Pfuii, ce caldura! ( vorba lui Cotescu)...
Ma duc la un dus, revin daca-mi amintesc ceva.
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Neata si de la noi
Inca o noapte cu o gramada de treziri.l-am culcat la 23, s-a trezit din 40 in 40 de min pana la 2 cand s-a trezit de tot, nu mai vroia sa doarmaam dat drumul la AC in cealalta camera si a intrat si la el, atunci l-a luat vorba, ere fericit chiuia. cred ca i-a fost cald, in combinatie cu luna plina si vaccinul...
fragrant ma bucur ca Sophic e mai bine...sunt sigura ca totul va fi bine !!
tunde bine ca ti-ai mai revenit ! offff si cu soatele astea ale noastre. si al meu are 2 zile libere o data la 6 zile si atunci isi gaseste de lucru pe timpul zilei. bine ca seara clar e dedicata noua. il culcam pe andrei pe la 22 si ne uitam la filme, vorbim pur si simplu sau ne "jucam". dar ziua nu il conving sa mergem in parc...foarte rar . mai degraba ne plimba prin supermarketuri . spune-i domnului B sa mai aiba grija si de tine, de voi...ca altfel stie ce pateste
zumzu nu cred sa aiba ceva baiatul , baga ser in continuare.
lorich ce bine arata tortul .
fifita vaccinata
Si al meu transpira cand ii dau titi...se incalzesc si ei pe noi, va dat seama. eu deja am inceput sa ii fac dus si peste zi...ca atat d emult transpira ca devine lipicos !La multe lunite buburuzelor Catalina,Elena,Maria si Alexia
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)