Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Wudy spune:
Buna seara!
FRAGRANT tinem pumnii pt maine. Trebuie sa fie bine!
TUNDE - curaj mamico. prin ce sperietura ai trecut si tu
si Mario saracutul si Soniuca..of of of
va trimitem o imbratisare sa va mai treaca sperietura
Mario este destul de maricel pt asa prostioara dar sunt absolut sigura ca nu a vrut. cred ca s-a speriat rau si el mititelul
o sa fie bine, nu-ti face griji
Vreau la aer curat, racoros, nu mai supot caldura asta
am cerut reteta pt fursecuri, nu le-am prestat ca m-am trezit cu dosul in sus astazi si am cam stat asa cu el toata ziua
vedem in zilele urmatoare
va las , am copil super marait
o seara excelenta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Wudy;mersi
Nu stiu ce sa fac..sa merg la urgenta sa-mi dea injectie cv antivomitiv?nu pot bea nici apa..imi vine inapoi/..mama lui de boli!
..
fragrant8 spune:
gabi,sophic nu e alergica la nimic; si i s-au facut cele mai high end teste existente, exista risc de fals pozitiv, dar mai rar de fals negativ, asa ca dupa rezultatele astea simteam ca o luam de la zero, ca nu mai stiam ce piste de diagnostic mai poate gasi dr, ceva care sa ne duca mai departe de mult temuta fibroza;
inainte de teste am avut o experienta horror; la sugestia dr am incercat sa ii dau un lp special pt copiii intoleranti la proteina bovina ca sa verificam si ipoteza unei intolerante vs alergie; a papat de 2 ori cate 30 ml; la 3 ore dupa a 2 masa a vomat in jet de 4 ori; muult de tot, se sufoca cu propria voma,harcaia; s-a invinetit; nu cred sa fi panicat vreodata atat de tare in viata mea;
dupa voma in jet, alte 3 reprize de voma; lichid galbui verzui, de la bila;
am mers la spital; acolo ne-a vazut dr si a zis sa asteptam rez testelor de alergie sa vedem; si intre tp sa o hidratez;
dupa ce aflam ca testele sunt negative, alergoloaga (cea mai simpatica dr de mi-a fost dat sa intalnesc) imi zice ca ea crede ca vb de o intoleranta severa la proteinele mari (nu alergie, deci nu avea cum sa fie desc de testele ei);
proteinele astea-s de diferite marimi si cea bovina e una din cele mai mari (ca dimensiuni), dar mai sunt o gramada de alte alimente de genul asta.
primul lapte (cel de la care a vomat sophicul) se numeste Nutramigen si contine proteina bovina hidrolizata, iar proteina este redusa la jum ca dimensiuni; insa copiii fff sensibil nici la dimensiunile astea nu le pot digera; de aici s-ar parea ca vine voma;
acum, o saptamana trebuie sa consume numai un lapte special, facut la comanda, cu proteine semi-digerate, reduse la nivel de aminoacizi; asa ca asta fac de ieri; am pus alaptarea-n cui, ma mulg, si incercam as convingem sophiotul sa primeasca lp;
merge greu, ca refuza lp si se pune pe plans;
mi se rupe inima cum cauta sanul prin haine, dar incerc sa fiu tare si sa nu cedez, imi zic mereu ca e pt binele ei;
am incercat si varianta seringa cu furtun, cea de care vb doloress ieri, si canita cu cioc, si bibe, fff greu abia ia 30 ml asta dupa ce trec laptele prin toate recipientele posibile, doar-doar l-o accepta
e aiurea ca ce fac eu acum se cheama intarcare fortata; si stau cat mai mult cu ea in brate, pe pieptul meu, ca sa o linistesc, acum vrea mereu suzeta (in lipsa sanului), desi inainte nu era mare fan.
ideea e ca daca dupa o sapt se vad ameliorari sunt mari sanse sa fie asta - intoleranta severa la proteinele mari;
daca nu...nu stiu, nu vreau sa ma gandesc mai departe;
semn bun e ca in dimineata asta a avut primul scaun ne-diareic; avea mucus, dar nu mai era diaree...
Tunde - uff ce sperietura ai tras; e ok sonia?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
OF, Lavinia, sa speram ca e asta, cu intoleranta severa. Mi-e mila tare de Sofic si de tine, dar poate ca isi va reveni totusi cu laptele special. Sa ceri recomandare de la doctor, o hartie speciala completata pentru medicamentele de exceptie aprobate de RAMQ, asigurarea privata in general iti plateste laptele asta daca e vorba de intoleranta sau alergie severa.
TUNDE - imi imaginez ce-a fost in inima ta cand ai vazut-o acolo! E si Mario un copil, nu prea putem sa avem baza in ei.
maimutzica10 spune:
Fragrant, multa putere !
Tunde, sper ca e bine Sonia cea rezistenta!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
maimutzica10 spune:
ah, tunde, acum am vazut ca si tu esti cu varsaturi! nush ce sa faci, io rar vars (si in sarcina mi s-a intamplat doar de 2 ori), si cand mi se intampla ma simt lovita de tren. sanatate multa!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Gagici, are cineva cunostinte prin trustul Intact / Antena 1,2,3 ? _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Eu stiu pe cineva care lucreaza la montaj. Ne stim din facultate, dar nu am prea tinut legatura. Daca crezi ca iti foloseste....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Fragrant, tinem pumnii pe maine
Tunde Sonic e tare, nu o fi patit nimic, oricum o urmaresti tu.Sperietura cred ca a fost imensa. Cat despre vomitaturile tale, mai bine mergi la urgenta si veizi ce-ti dau acolo. Cred ca te simti tare rau.
Wudy de ce ai fost cu dosul in sus? Am incercat si eu fursecurile alea si sunt bune bune.
Noapte buna dragi fete.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
E bine Sonia..slava lui DD..se putea intampla si o nenorocire...Eu sunt cea mai vinovata..am lasat pe mana unui copil de 7 ani...
Am luat un metoclopramid si stau...simt o piatra imensa in stomac...imi chioraie burta...ma gandesc ce va urma
Fragrant;mami esti o mamica de milioane..Cate nu face o mama pt copilasul ei...Te va rasplati Dumnezeu cu o Sophica sanatoasa
gabivalceanu spune:
FRAGRANT, mi se stringe stomacul... Tine-o muuult in brate si pupiceste-o.
In rest, vestile par bune.
TUNDE, bine cs nu-i nimic grav.
G