Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Alinush nu, nu-mi amintesc nimic....expediem tort, cum sa nu...momentan astept sa-mi aduca soata 3 oua (el cica ce sa se mai duca la magazin, ce mi-e doua, ce mi-e 3!)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
mamici, incep prin a va multumi din suflet pt mesajele voastre; inseamna f mult
am gasit in sf programare pt testul transpiratiei pt maine la ora 10.30 (17.30 ora romaniei); trimiteti un gand bun inspre noi, maine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
fragrant Doamne ajuta ! gandurile bune le trimite toata lumea pe banda rulanta !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Fragrant sigur ca trimitem, o gramajoaie de ganduri bune se vor indrepta spre voi maine!!!
Foxy mersi, suna bine, e si cu fructe proaspete, insa imi zice nitel alte ingrediente... sa vad cum il voi decora, dupa imaginatie, ca nu stau eu s afac stele de ciocolata acu'
Magnetism79 spune:
Azi am papat ff. bine,pe langa sucul de 200 de ml , am bagat si cam 150 de supa cu dovlecel, morcove, patrunjel si telina , pasata, asta e , maine vedem cum e si cu marul ras cu biscuitzei granulati, apa bem platade la dozator, avem dozator din ala mare e super bun si acum pe canicula asta tine cam 4-5 zile.
Fragrant, succes la test tinem pumnii, Doamne ajuta sa fie bine!!!!!
gabivalceanu spune:
FRAGRANT, ce-a zis alergologul?
Ne gindim cu mare drag miine la voi! Sophie-pui e bine!
G
roxx26 spune:
Am revenit de la vaccin. A plans fii-mea fix 5 secunde. Parfum. Am scapat si de asta. Pfiuuuu....
LORI, ne pregatim de serbat buburuza, ha? Bafta cu tortul!
Ce-mi place si tortul ala, FOXY
IRINUKA si ANGI, pupam fetele si bebeii! O fi rau la mare pe caldura asta?...
FRAGRANT, va fi bine. N-are cum sa fie altfel!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
FRAGRANT- tinem pumnii stransi! O sa fie bine!
LORICH- si noi papam mar copt la cuptor, succes nebun. Din cate vad b fructele sunt yum-yum si legumele cah. Exact invers decat la Patrick. Ce se mai completeaza baietii astia ai mei, ca sa nu ma plictisesc probabil mai tarziu, si asa fac 3 randuri de feluri de mancare, acusi am sa fac 4. Deci pana acuma am papat morcov, zucchini, mar si banana. II dau cand imi aduc aminte, nu in fiecare zi, pentru ca de cand am inceput mancarica nu mai face kk. A trecut si o saptamana fara kk, desi cereale de orez a papat odata, morocov o data si banana de doua ori. Si am tot insistat cu mar, zucchini si cereale de ovaz. Si kk- din an in Paste.
Am revenit de la cardio-poussette si sunt terminata cu totul. Avand in vedere ca pentru prima data in viata lui Kevinul n-a dormit azi noapte. Greu, greu... dar dupa o luna am slabit un kg desi am mancat mai mult ca inainte deci ma declar multumita.
roxx26 spune:
Gagici, are cineva cunostinte prin trustul Intact / Antena 1,2,3 ?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Maimutzica;nu mama!m-am referit direct din sticla ,adica nefiert!..n-am ajuns la performanta de baut din sticla
Am avut o zi de cumpana...
Am iesit cu copiii la plimbare..Sonic suferea de caldura..am dezbracat-o in bodyut si a adormit
Ne-am oprit la farmacie sa iau bepanthen..l-am rugat pe MARIO sa tina cariuciorul un pica sa aiba grija de ea,..am lipsit 1!minut si rasturnat-o cu caruciorul..de pe trotuar pe drum!
Am gasit-o pe burtica ,cu fata in praf..urlau amndoi..Mario s-a speriat tare..mi s-a facut rau..de atunci nu imi revin..
Am intrat cu Ea la dr..nu se vede nimic..are vanataie pe fata si pe frunte..doua mici..un pic de zgaiba pe manuta.
A zis s-o supraveghez..daca e somnolenta,sau varsa ..s-o duc la raza..sa vad acapusorul..
Mai nou si vomit in jet..cred ca m-am pricopsit de la Mario
Nu mai merg nicaieri in we...mi-a fost de ajuns..copilul asta ma termina..ba cade,ba e bolnav,ba face prostii...zi de zi..de un an incoace..ma gata si ma termina..
Stau acasa si imi vad de treaba.Am sa merg cu Sonia intr-o zi..cand voi fi linistita...numai in 2!
Numai sa nu-i dau balaurul si lu SONIC..Ea scumpa se prezinta bine..rade,triga..e in forma
Am scris aiurea ca ma simt rau de tot..intelegeti voi..sunteti descurcarete
Fragrant;sa va ajute Cel de sus!..tinem pumnii pt voi!