Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Carmen..acum am intrat in casa eu cu Tudor..Irinukaa il hranea pe Patrik si apoi cred ca pleaca la plaja..o sa se bucure ca te-ai gandit la ea(eu ma bucur ca esti atenta mereu si la altii care intra mai rar)te pupam cu drag de la mare..si-ti trimitem o boare de racoarena ca am facut si o rima

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bun....ma calmez. Multumesc frumos. E logic ce ziceti. Cu rabdare si calm, incet asa se desfasoara diversificarea asta. Dar ce mi-ar salta inima sa vad ca e interesata si ea Eu tot fierb, curat, spal, ma maimutaresc...si d-soara isi face de cap. Sa nu fiu re: a fost interesata de primul morcovel.
E greu ca nu mananca in deplasare. Imi vine sa nu mai mergem nicaieri mai mult de cateva ore.Eu toata baza mi-o pun in mancarica. Astept sa treaca un pic timpul.

Irinuka, Angie vine briza, vine. Abia stept sa vedem poze cu bebeii impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

Buna fetele!
Zumzu uite aici: www.okazii.ro/catalog/55542065/patut-hauck-voiaj-dream-n-play-nou.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adry un nou update - am copt un pic marul, dar nu copt-copt ci doar un pic, s anu fie tare si 'necacios. Buuun..s-a facut marul ala super bun, dulce, yum yum, Ana a fost super incantata, iar l-a supt, ros, lins, a acceptat si din mana mea, pt e ff alunecos. Bineinteles, cantitatea nu a fost cine stie ce, dar ma bucur ca i-a placut.

Angie va pupam si noi...transmite-i Irinukai pupicei multi, zi-i ca venim dupa ea cu auo-diversificarea..suntem in galop, o groaza de fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LORICH, asa, asa!

Saptamina viitoare incepem si noi. Ziceam ca de la 5 luni. Acum am hotarit ca la 5 luni si trei saptamini. Mai avem putin.

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lori, la microunde l-ai copt un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nu, nu am microunde (si nici nu-mi doresc hihih)..l-am pus pe o farfurie la cuptor..putin, cat m-a lasat Ana intre 2 urlete.

aaa.Andri da, as vrea sa am o idee buna, s anu ma mai intorc la stat, la munca mea aproape pro bono..dar is nauca, n-am idei.

m-am apucat de facut asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Roxx- eu sunt pe aici, daca va razganditi. oricum, va doresc sa va mearga bine oriunde v-ati afla!
Lorich - uite daca vrrei sa aranjezi mai fantezist tortul.
[url=,,http://gourmandine.ro/retete-torturi/tort-cu-crema-de-branza-si-capsuni/"]aici[/url]

Biluta doarme. acum trebuie sa fug cum scanceste pt ca se ridica in picioare si mi-e teama sa nu zboare peste zabrelele patului . cred ca de luna viitoare incerc sa-l pun la olita. poate scapam de pampersi mai repede
Puuup, ma duc sa -mi fac o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Adryyy...Lorich va pupam cu drag..ne bucuram ca a ajuns si brizaavem si poze o sa le punem cat mai curand
pupy

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

lori, stiu ca spunea ziki de el si tu parca o aprobai, daca gresesc imi cer scuze. Dupa ce termini tortul ,imi trimiti si mie o felie prin posta

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput