Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(61)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Magnetism79 spune:
Cam tarziu aici pe forum dar ce sa fac, a inceput un serial favorit al meu: Dragoste mare pe HBo si numai la ore de-astea il da:
Fragrant ma rog la DD sa fie bine pt Sophie!!!!!!
Sunt sigura ca nu e nimic!!!!
Tunde stai tu linisita ca nu are fata nimic, dacae vioaoe si e ok, nu are rost de RMN, linisteste-te si tu ca cred ca din cauza sperieturii te-a luat tremuratul si iti e rau!!!!
Roxx eu il stiu in Antena 1 pe Dan Nitescu , e reporter special la Antena 1 si 3 , e bun prieten cu mine si a luat un premiu mare pt reportajele lui: premiul Mile Carpenisan,!!!!Ma stiu cu Dan din facultate , am facut revelioane impreuna!!!Mai stiu si un cameraman, fratele unui coleg de facultate , super baiat!!! Daca e ceva da PM sa vedem cu ce te pot ajuta daca se poate!!!!!
Tati si-a scos tuburile alea din nas, e plin de sange , am consumat deja un sul de servetele, l-a vazut doct si a zis ca e ok, are un nas cat borcanul, dar se dezumfla incet si sigur, i-a scazut si febra intre timp.Ne pupam doar pe obraz, de fapt mai pe la tampla asa ca e tot o durere, bine ca nu i sa- invinetit fatza, a csapat ieftin!!!! Si maine cica e cosmar afara sa vedem ce om face ca eu una m-am copt!!! Plec la Gruiu Vineri si ma-intorc sapt viitoare.
A nascut azi varamea un baietel, in Italia la o baza americana, in spiutalul lor acolo, s-a chinuit de Duminica seara pana azi , si nemernicii aia nu au lasat-o s afca ceza ca cica e mai bine sa nasti natural(pe naiba sa-i ia), la un copilas de 4kg si 400 de grame cred si eu ca e al naibii de dureros, asa cica e la ei, poti sa te tavalesti pe jos ca nu vezi ceza!!! Ma felicit ca am ales cezariana, as alege-o de 1000 de ori in locul nasterii naturale!!! Am vb cu ea, e bine si ea i copilul, ea e taita in 10 locuri imi zicea ca are niste dureri ascutite ingozitoare, era si f. slabutza si cam mica in bazin si s-a jurat ca nu mai face nici un copil!!!
Pe cel mic , pe nepotel il cheama Raymond jr, Ray ii spunem, ca pe tasu!!!
Va pup , noapte buna~!!!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Cum stateam eu la bucatarie asteptand sa fiarba apa pentru biberonul de noapte, ma gandeam ca trebuie sa fiu atenta, sa nu patesc ca la biberonul de seara, cand, din greseala, am completat cu apa de la robinet in loc de apa plata (sticlele erau la fel). Si mi-a zburat gandul la ce imi zice al meu cand mai fac vre-o boacana: "Lasa, acum stii, la urmatorul o sa faci si mai bine". Si nu se refera la viitorul biberon, ci la urmatorul copil(!?).
Si de acolo mi-a zburat gandul ca nu se stie daca va mai fi un urmatorul. Ca m-am inscris cam tarziu in cursa de mamicie. Si daca o sa fie si urmatorul, voi avea eu rabdare, la varsta mea inaintata de viitoare pensionara, sa ma descurc cu doi? Si pe urma m-am gandit cate
aveti doi... Si pe urma m-am gandit la inaioana, cu trei...
Si pe urma m-am gandit la Lili_g... Lili_ggggg, unde estiiii? Ce mai faaaaci?
Si ar mai fi cateva care ar trebui "chemate la apel".
M-am uitat pe lista... De unele n-am mai auzit nimic de o vesnicie. Sper ca sunteti toate bine si n-aveti timp de forum ca va dragaliti cu buburuzele voastre.
Si am mai vazut ceva pe lista Piscotel... Nu te vad acolo... Si parca ne-ai dat datele... Le mai zici o data?
Magnetism, felicitari, sa-ti traiasca nepotelul.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
roxx26 spune:
Neata! Nu da nimeni cafeaua azi? Luati de la mine cate una maaare !
O zi buna sa aveti!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mayane spune:
Si de la mine o halba de
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
roxx26 spune:
MAYANE, ce ganduri pe tine in ceas de noapte! Si eu m-am mai gandit la fete, ce o mai fi cu ele...
Fug afara, ne revedem la amiaza cand ne-om refugia de canicula...
_
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Wow...Tunde eram cu castronul de cereale in mana....mai sa-mi scape cand am citit, cazatura, julitura, praf, urlete..te cred ca te-ai speriat tare. Si puii la fel, sa stii (din exp mea de cand eram mica iti spun)ca Mario s-a speriat si el ff rau, poate vb cu el despre ce s-a intamplat si despre faptul ca, vb lui Robert "a fo un ancident"
Fragrant...Doamne, te admir pana in fundul sufletului, totul va fi bine, o sa vezi, trebuie sa fie!!!! Un brat d eflori pt tine
Mayane de cate ori mi-am zis asta cand era Robert mic...ca la urmatorul voi fi... brici!!!Dar uite, ca azi i-am gresit Anei doza de ACC, i-am pus mult mai mult...sper sa nu fie buba, ca ea nu sta chiar cu masca pe nas...Doamne, Doamne!
si nu in ultimul rand, ca abia azi finalizez tortul si vin cu portii virtuale de tort. E ziua noastra!!! si
La multi ani si lui Edutzu si Medeei!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
Neata si de la noi !
Am avut o noapte de cacao ! Ieri dupa vaccin totul a fost bine, am ajuns acasa, piciul a dormit 2 ore, s-a trezit ne-am gadilat, ne-am jucat, a adormit la loc pe la 18 si nu s-a trezit pana la 20.30.L-am culcat pe la 22.30 si s-a trezit aproape din ora in ora. pe la 5 dim i l-am dat lu tacsu ca nu mai puteam, eram plina de toate spumele marii, rupta de oboseala.nici titi nu vroiam, nici in patut, nici cu mine in patul mare...l-a luat tacsu si mi l-a adus pe la 8. Bine ca a adormit si s-a trezit acum la 11, ca altfel eram zombie.
fragrant of mami , o mare mare mare de la mine pentru tot ceea ce faci...sa iti dea DD multa putere. SI multa bafta cu lapticul, sa il accepte sophicul. mii de ganduri bune fug spre voi ...
tunde saracuta fifica...bine ca nu e grav !!! mai da si Mario nu mai e chiar atat de mic sa nu inteleaga.nu la-i intrebat si tu cum a ajuns sor'sa pe jos ? Multa sanatate si tie...nasol e cand vomiti...yuk
wudy tu ai cerut reteta de fursecuri si eu le-am facut....mmmmmmmmmmmmmmmmmm sunt super super bune. Imi pare rau ca nu am avut stafide in casa, data viitoare sigur fac si cu stafide. am incercat cu cioco, dar nu mi-au iesit deloc ca in poza...ciocolata curgea in strat mai gros, nu au avut asa aspect comercial alea cu cioco, dar super bune.sa faci.
magnetism recuperare rapida sotului...nasoale operatiile astea la nanau !
La multe lunite dragii nostri bebelusi Eduard, Ana si Medeea
ca tot vorbeam de fete care nu ne-au mai vizitat...deea ce mai faci ?hai sa dai o citirica de ziua lu fii'ta.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Mayane spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Mai fetelor, ati auzit voi ca o graviduta cu DPN 4 august sa fie internata pe 13 iulie in maternitate si sa i se puna perfuzie pentru oprirea contractiilor preventiv?
roxx26 spune:
La multe lunite bebelusi dragi, ANA, EDUARD #537;i MEDEEA!
ADRYII, si eu zic sa stai linistita, abia ati inceput cu papa, e normal sa nu manance prea mult. Ea abia acum se lamureste care e treaba cu chestiile alea de i le pune mami in brate si care nu seamana a laptic Usor-usor, va manca si prntesa ta mai mult, dar nu te gandi la borcanele intregi, bebeii care papa atat au inceput dive de mult, voi sunteti abia la inceput, ca si noi de altfel. Si eu i-am mai dat bucati mai mici, nu pasate, rupte asa. E mai greu ca nu vrea mereu din mana mea, dar uneori pune manuta ei pe mana mea si ma impinge, ma ghideaza si e multumita si asa. Am mai incercat sa-i pun bucatile si in lingurita dar si pe aia vrea sa mi-o ia din mana si o dice singura la gura. Din pacate cel mai adesea lingurita ajunge goala la gurita si mancarea pe jos.
Laa-o usor, sa aiba timp sa se acomodeze, iar tu nu te stresa a emult prea devreme pentru asta.(io-s aia zen care as zice sa nu te stresezi niciodata, dar mai bine tac ca maine-poimaine ma vezi si pe mine ca-mi rup paru din cap ca nu papa fii-mea tot, nu se stie niciodata cu mamicia asta, nici nu ma mai cunosc uneori)
Am citit o chestie draguta aseara pe un blog al unei mamici si m-am gandit la tine, ca trebuie sa vezi si tu neaparat: ”Le incurajez pe mame sa se simta increzatoare, chiar daca puii lor nu sunt la fel de rotunjori ca ai vecinilor, prietenilor sau rudelor. Cat timp exista armonie, totul e in ordine. Orice nu e armonios e strident, deci nu ati avea cum sa ratati o eventuala neregula. In plus, mai e si instinctul de mama care nu da gres. Asa ca, eliberati-va de griji si de stresul de a-l indopa in permanenta si concentrati-va pe planificarea unui meniu nutritiv, gatit sanatos si educatie alimentara.”
TUNDE, cum te simti? M-am tot gandit la voi aseara, dar n-am apucat sa mai scriu...Saraca Fifi, cred ca s-a speriat saracuta, dar copiii micuti uita repede. Probabil si Mario a avut un soc..dar oare cum o fi reusit? Pupam cu drag!
FRAGRANT, te asteptam cu vesti bune-bune!
SZ: ati constatat ca va invinetiti mai usor dupa nastere? Eu sunt full de vanatai pe picioare, majoritatea nu stiu cum le-am capatat...Azi-noapte m-am dus la baie pe intuneric si am luat in picioare masuta din sufragerie, am o vanataie record, arat de zici ca m-a batut barbatul...
_
Roxana
roxx26 spune:
MAYANE, din pacate nu ma mai mira nimic la spitalele noastre...pai preventiv, sigur ca da, daca cumva naste fata???
_
Roxana