LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTE LUNITE IULIA!!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Neatza si de la noi!
Eu sunt la tura doi de cafea, is treaza de la 6. Maimutzica doarme dusa dar acus se trezeste si incepe distractia!
O zi superba fetele!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata mamici dragi!

Racusor, multu' de cafea , imi cam pica ochii in cana de somn, ca m-a trezit piticotul la 6. El acum doarme din nou iar eu imi fac curaj sa ma apuc sa strang prin casa.

Mai, al meu copil e tare nervos de la o vreme: maraie mereu daca nu-i dai ce vrea si instant incepe sa planga iar apoi ia si tranteste jucariile (a se citi ce are la indemana ). Eu incerc sa fiu calma si ma tot gandesc ca e prea mic si n-am ce-i face...oare fac bine sau cum ar trebui sa procedez?

Kata am vazut si eu pozele, arati suuuuper , m-ai facut sa-mi fie rusine ca mananc ca o sparta si iar am ajuns la 62 kg. Deci de azi gata cu dulciurile. Sa ma luati la rost, da?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Buna dimineata!

Multumesc pt cafea, Racusor! Ce noapte ai avut...si tu mergi si la serviciu Sasha inca nu s-a trezit...eu pe aici, le-am pregatit masa, ca sa pape repede si sa iesim afara.

Rodyka, of si tu ce seara ai avut... sa-i iasa dintii mai repede si mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Si eu sunt lovita de tren. Piscotul a avut o singura trezire.. de 2h, nu-i asta baiul, dar a avut niste urlete-n repertoriu , vroia iar numai plimbat prin camera.. Cred ca lu' V ii ies colti de rinocer, ca parca e prea de tot.. Ieri a avut scaune tare apoase. Am rezolvat-o vad, aseara branzica a papat-o cu orez fiert.

LML Iulia !

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Fetele, ce va mai chinuie copilasii! Of, acum ma bucur ca am cam scapat cu dintii. adica, doar ultimele 4 masele si gata dantura.

Of, s-a si trezit, nimic nu am apucat sa fac.

No, si al meu s-a mai trezit peste noapte, dar nu a stat atat de mult treaz. Fug sa ii dau papa, sa m spal pe cap si sa iesim afara.

O zi faina!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Nici la noi situatia nu e roz deloc. Raul se maraie in continuu. NImic nu-i mai convine...daca il iau in brate plange, daca il las jos plange. Plange daca ii schimb pampersul, plange tot timpul. Nu se mai joaca, nu are chef de nimic. Si toata schimbarea asta de comportament, de cand a plans ieri noapte!!!. Oare sa fie dintii? Sau sa ma duc la pediatru...Chiar nu stiu ce sa mai fac. . Nici nu ma lasa sa ma uit in gurita, nu ma lasa sa ii bag termometrul in fundulet (mi s-a parut ca are un pic de febra). Acum e afara cu bona. Pana azi radea cand ieseam pe casa scarilor, azi a plans . Ce sa-i fac? I-am dar Chamomilla. Chiar cate bobite din alea se dau daca e CH15? Una i-am dizolvat acum...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

asta e carutul

http://www.carucioarebebelusi.ro/carucior_bebelusi_d888_mov_babycare-61468.p.html

Andreea
, dar nu mai poate dormi in el, e doar de plimbare

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

aaa, am inteles...eu am nevoie totusi de un carut care sa aiba spatarul reglabil, ca va trebui sa si doarma in el...ufff, ma pun pe cercetari...oare cele de la Mothercare cum sunt???

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Tina, am impresia ca dupa 6 luni se poate face succesiunea, parca asa auzeam la soacramea (n sunt foarte atenta cand vb cu clienti)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Neata mamici frumoase.Vi s-a intimplat si voua sa aveti casa cu fundu-n sus, mincare zero pt copii, si voi sa stati bine mersi pe forum,cam asa sunt eu acum, Victor e plimbat cel putin in parc de bona, copiii cei mari vizioneaza un film, iar eu,mi-as angaja un bucatar,zau

BEA,esti minunata

Mai,nu stiu cum de nasele astea sunt mai frumoase decit miresele,nu-i asa OANA,te-am vazut

OCHIDUT, asa arata si un sufletel de mamica, ca al tau, sa-ti fie dor de puiul tau pina simti ca te doare,si chiar doare uneori,dar e pe miini bune Larisa,stii asta.
Nici eu nu puteam sa stau fara copiii mei nici o zi, ii caram dupa noi oriunde,de mici,era f greu, dar dormeam linistita

ILINCA, VREAU SA VAD TORTUL????nu stiu cum am ratat pozele

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput