LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)
Raspunsuri - Pagina 10
Alice_Elena spune:
Katalina am vazut pozele. Mai ai de gand sa slabesti? Cred ca v-ati distrat de minune. Te-ai relaxat si tu? Victor parca a mai pus pe el. Roby are o fatzuca zici ca e mereu pus pe sotii iar catalin e deja baiat mare si serios
Eu n-am curent, noroc cu tehnologia ca am net pe telefon
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
Alice_Elena spune:
Anca da doarme sasha nu se incurca. Mara s-a trezit la 7 jumate pt lapte si a mai motait putin pana la 8. Cred. Eu asa am facut :))
Ma apuc de studiat retete
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+
ainotna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Anca da doarme sasha nu se incurca. Mara s-a trezit la 7 jumate pt lapte si a mai motait putin pana la 8. Cred. Eu asa am facut :)) Ma apuc de studiat retete Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+ |
http://diversificare.ro/category/retete/6-12-luni/
Editez pt ca acum am vazut ca-s niste retete scrise de o Anca, dar nu-s eu Eu am gasit retete care mi se par foooarte interesante. Nu le-am incercat
ooana spune:
Katalina ma faci sa rosesc
am vazut pozele de la mare esti sexi mami viitoare soacra cu 3 nurori
Eladea si eu sunt pierduta printre carucioare
cate kg vrei sa aiba? eu as zice in jur de 6 dar nu mai mult
si care e bugetul? eu as zice undeva la 400 lei e mult? e putin? habar nu am
ce zici de www.mothercare.com/Mothercare-Nulo-Stroller-Lime-Soda/dp/B004H20XH2?ie=UTF8&ref=sr_1_4&nodeId=44333031&sr=1-4&qid=1310632182&pf_rd_r=02CDTJQ19CKGRGPR1KY5&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=44333031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5#detailedCustomerReviews.B004H20XH2" target="_blank">Mothercare
depaseste bugetul
Paula cum mai sunteti?
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
ziua buna, mamici!
noi aseara am depasit ora de somn...la 22.00 abia plecam de la Carrefour. Am mers sa-i luam incaltari cu talonet lui Raducu. Nu sunt prea incantata de ce am gasit si au costat 100 lei mi se pare mult, avand in vedere ca le poarta pana la toamna, cel mult si in septembrie...
pe la 20.00 a tras si un pui de somn, asa ca eram sigura ca va adormi mai tarziu. asa a si fost, dupa bibe avea o energie...de obicei adoarme imediat dupa laptic. acum a mai durat o ora...in fine, la 00.00, dupa multa tavaleala prin patul nostru, a adormit pe perna mea. In brate nu mai vrea sa adoarma deloc...e baiat mare de-acum
Paula, mie pediatra mi-a spus de Chamomilla 15 CH cate 3 granule de 2-3 ori pe zi. eu nu prea i-am dat ca nu a fost cazul. pana la urma nu stiu cat de naturale or fi si homeopatele astea eu cred ca la Raul toata agitatia e de la dintisori, dar pt linistea ta suna-l pe pediatru.
Raducu iar a adormit in scaun...ma duc sa-l mut in patut. sper doar sa nu fi facut kk, parca simt un miros prin aer
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina unde vad pozele cu Matei? Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata |
la semnatura
imediat pun poze pe FB de la sedinta foto de la ziua lui Matei
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Oana, Puiutz, sunt innebunita. La 1 jumate mergem la pediatru. Plange de durere, brusc si des. Si nu se potoleste usor. Are si febra. Nu am putut sa-i tin termometru mai mult de 30 de secunde, ca am crezut ca ramane fara aer. Si a urcat mercurul la 38 de grade. I-am dat nurofen, dar nu prea scade. Acum doarme. Sper din tot sufletul sa fie de la dinti, dar sunt prea urate simptomele. Morocanos tot timpul, plange dupa mine, nu mai sta cu altcineva, dar acum nu se mai calmeaza nici la mine in brate.
Atata ma mai plang si eu (nu ma bagati in seama), dar ma doare inima sa-l vad asa...as vrea sa nu sufere deloc, sa ma doara pe mine ce-l doare pe el. E tare rau sa stai langa copil si sa nu-l poti ajuta
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
Otiliav spune:
Dragelor multumim de urari la tot
Eu la servici ca altfel nu mai apuc sa intru. Oricum sunt in urma cu toate vestile pe aici. Doar ce am citit razant ultimele pagini.
Si ce ma bucur ca v-ati pus poze la profil. L-am vazut pe Raul asa haios
Denisa, daca mierea este din comert nu ai de ce sa-ti faci griji. Si oricum ei au deja un an, cantitatea este mica si mai e si premarata termic. Eu cred ca e foarte bine ca i-ai testat in felul acesta.
Oana, Katalina unde sunt pozele ca vreau si eu sa va admir.
Tina, condoleante mami . Ce repede s-a petrecut totul. E bine ca ai putut fi aproape de el si ma bucur ca te simt ca esti bine, faci planuri de viitor. Cum este in noul apartament, aveti multa treaba cu renovatul sau e totul bine si frumos?
Hai mai Rody si chiar asa stau pe afara seara si aud tot. Mie mi se pare ceva atat de SF pentru ca aici in NO vecinii sunt atat de distanti si la propriu si la figurat.
Cris voi mai aveti putin si gata cu dintii. Iulia e inca stirba O sa vezi ce bine va dormi noptile de acum incolo. E mai bine asa ca la noi vom continua cu nopti nedormite pana inspre 2,5 ani.
Kata bineinteles ca mi s-a intamplat. Ce mi-as dori sa am un ajutor aproape. Bine ca exista variante rapide de mancare adica omleta/paste c branza si borcanele pentru copii
Nu v-am mai povestit deloc de Iulia. Face numai prostii . Vrea sa urce si sa coboare cele cinci trepte de lemn de la gradina. Ieri a cazut pe dala de piatra de la baza lor ca eu o cautam in alta parte a gradinii si nu o vedeam dupa bosheti daca-i micuta de inaltime. Se urca pe scaune si pe mesele mari. Cum vede usa de la intrare deschisa cum fuge afara. Si uite asa a fost cu picioarele goale pe afara ca a lasat Elisa usa intredeschisa si cum la noi e frig sre ceva mucisori, n-a dormit bine ultimele 2 nopti. Ieri la 4 dimineata m-am trezit cu ea urcata pe un bufet din dormitor de unde luase o cazatura alaltaieri . Era langa pat asa ca s-a urcat pe bufet ca sa se urce pe masa mare sa stea pe tastatura laptopului sa butoneze . Am luat-o de acolo si a mai repetat figura de cateva ori pana m-a convins ca n-am de ales si trebuie sa mut corpul de mobila daca vreau sa dorm pana la 8.
Am dus-o la bazin si ii place atat de mult. Se invartea pe toate partile in apa, mai inghitea mai scuipa.
Dimineata de obicei se da jos din pat, face o tura de camera si vine la mine inapoi. Ieri de dimineata am intrebat-o daca a facut kk si ea a zis "da" foarte clar si chiar facuse. Sau o chem sa vina sa ma pupe si se conformeaza.
E o zgatie mica si scumpa.
Edit. Ma intrebase Crissy parca daca mai fluiera.Fluiera desigur darsSi-a marit repertoriul. Acum sufla si la muzicuta si mai apasa si la orga pe clape. Avem zilnic cateva concerte spontane de-ale fetelor. Ieri se chinuia sa si stea pe taburetul de la orga si inca n-are picioarele suficient de lungi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
la noi, caldura mare si in casa, afara nici nu vreau sa ma gandesc!! tre sa-mi desfiintez uscatorul de haine de pe balcon, si ghivecele cu cactusi sa pot pune si acolo o piscinuta pentru Isa, soare e doar pana la 11, numai bine cat sa incalzeasca apa! asa faceam si cu Maria, doar ca neastamparata asta atata s-ar agita ca ar uda oamenii care trec pe trotuar pe sub balcon!
cris, vezi de ce ziceam ca o sa scapi tu repede?! eu nu pot zice ca ma chinui cu dintisorii ei, se chinuie ea saracuta si eu nu prea am ce-i face . e atat de bleaga cateodata, cred ca asa de tare o dor ca nu mai face nici lucrurile de baza rational ca de obicei, se tranteste in fund rapid cand o apuca indiferent unde e. nu mai departe azi-dimineata, ea in picioare in pat, eu langa ea ii puneam rochita. intr-o fractiune de secunda mi s-a rasucit si a fost jos din pat. fara urlete, fara nimic, doar cu spaima mea! si-asa mi-a dat desteptarea (e drept ca era aproape 10) in picioare in patut facand pffff, pffff (asa facem cand schimbam pampi sau cand se murdareste pe maini), deschid un ochi si-o vad toata manjita de kk, a facut cat pentru 3 zile, nu mai zic patutul cum era!! schimbat de ieri . asa ca am inceput dimineata direct in chiuveta!!! si cu haine la spalat . abia acum am ajuns la capuccino...
si am facut si o paine buna cu seminte, Isa tocmai mancase 2 felii mari cu unt si poftea la felia mea, a mai mancat jumate pana mi-am amintit ca are seminte!! dar cum nu s-a inecat (erau mici oricum), alte probl nu cred sa mai fie acum, nu?
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)