LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)
Raspunsuri - Pagina 11
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Ochidut avansul unde il viram? ps: acum ii arat sotului poze cu voi,cu delfinasii ca sa va recunoasca sa nu va incurce la MI IUIIII DE ABIA ASTEPT SA NE VEDEM LA CABANA LA OCHIDUT! Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
ce m-am amuzat cum il scolesti pe sot
ale meu sigur nu va retine, el inca imi incurca si colegii iar finului ii zice nasu si nasului finu
am trimis un mail, mai trimisesem unul dar nu l-am mai gasit in inbox - la yahoo grup; si daca tot nu intra am incarcat si un fisier, tot in grup
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui crispro Hello, fetele! Am sosit de la Cluj, am fost pe fuuuuga mereu, si tot nu am apucat sa iau mare lucru. Am stricat o gramada de bani la Carrefour si nu stiu pe ce. nu mare branza, orcium. Lui Vlad nu i-am luat nimic de ziua lui!!! Mi-a trimis mama bani sa ii cumpar ceva din partea ei, am zis ca ii iau masuta de activitati- nu am gasit. Asa ca ii iau de pe net+ o jucarie din aia cu bilute ce aluneca pe un tobogan/labirint. Am gasit zebra balansoar cum avea Ochidut- 460 lei Am mai gasit jucarele ca lumea, ce imi placeau, 300-400 lei. Deci, pauza. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
a noastra a fost luata de pe amazon, prima oara cand am comandat de acolo, eu nu prea le am cu cumparaturile de pe net. aveau o promotie si era pana in 50 de lire.
am luat zebra, masa de activitati si niste jucarii tare simpatice de baie, toate au fost aproape 100 de lire.
super seriosi cei de la amazon.co.uk, mi le-au livrat exact cand au zic, chiar mai devreme, frumos impachetate, cu factura, garantie...., explicatii cum sa returnez...
aveau si o optiune de transport mai scazut, nu mai stiu cum scria, dar o sa iti dai seama daca intrii
rodyka spune:
citat din mesajul lui Otiliav Hai mai Rody si chiar asa stau pe afara seara si aud tot. Mie mi se pare ceva atat de SF pentru ca aici in NO vecinii sunt atat de distanti si la propriu si la figurat. |
ei ma aud pe mine, eu pe ei... am vrut sa le fac poze, sa le am amintiri, dar mi-e rusine ca ma vad si cine stie ce cred. poate daca ies cu Isa si ii prind si pe ei in poza! ies cu scaunele in fata casei, pe trotuar sau chiar in strada si stau la povesti pana catre dimineata, cand se mai racoreste in casa si pot dormi! sunt ca babele care ies la tara la poarta! acum vreo 4 ani pe una a luat-o unul cu moto pe sus, avea viteza si s-a bagat direct in ea
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ilinca79 spune:
Kata, tortul e asta, dar nu e mare lucru de capul lui, doar ca fetele sunt dragute ca de obicei.
Rodi, da in cat timp papa Isa doua felii mari de paine? Lui Victor ii ia o juma' de ora sa pape o felie mica, si are mai multi dinti Pupam frumoasa mica sa iasa odata dintisorii aia chinuitori.
Paula si lui Raul, Doamne da sa fie dintii si nu altceva, sa veniti cu vesti bune de la medic.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
puiutz_mic spune:
Paula, tinem pumnii sa fie de la dintisori!!! Of, te inteleg! Nu trebuie sa te scuzi ca te plangi! Te asteptam cu vesti!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ochidut spune:
Tina, termenul de 6 luni este un termen de acceptare al mostenirii exprese si curge de la data mortii. Data mortii = data deschiderii mostenirii.
Tot in acest termen unul dintre mostenitori poate sa renunte la mostenire.
Deci in aceste 6 luni va puteti duce la un notar din raza domiciliului defunctului, sa declarati deschisa succesiunea; veti putea sa cereti si dezbaterea mostenirii(= partajul). O sa va dea o lista cu actele pe care trebuie sa i le aduceti, va avea mai multe termene si va trebuis a platiti niste taxe pe care le calculeaza notarul.
Daca cumva aveti orice fel de certuri intre voi, puteti sa va duceti si doar sa declarati deschisa mostenirea, o sa va emita certificate de mostenitor iar orice partaj ati vrea faceti, il puteti face ulterior. Conditia pentru a face ulterior partajul este sa fi facut acceptarea in 6 luni.
Cea de sus este acceptarea expresa.
Mai exista si un alt tip de acceptare, cea tacita, cand faci anumite acte de administrare si se considera ca ai acceptat mostenirea. Poti face si o cerere de repunere in termen, dar nu are rost sa te zapacesc cu astea. Ti le voi explica doar daca nu ajungeti sa faceti succesiunea in cele 6 luni.
baby78 spune:
La multe lunite frumoasa Iulia! In curand iti vom spune si tie La multi ani!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ooana spune:
Rody si eu i-am dat azi soldatei din paine cu seminte si branza ...si acum imi puneam aceeasi intrebare - dar cred ca nu mai e nimic atat de periculos acum, doar au implinit 1 an si sunt copii mari!
si zici ca merge bine masina de paine
Ochidut vad ca te pricepi la mosteniri eu am cateva notiuni elementare doar nelucrand cu asa ceva - oare m-ai putea ajuta daca iti trimit 2-3 intrebari?
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Tina nu am primit PM-ul
Matei inca doarme de la 10.20
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
citat din mesajul lui ooana Tina nu am primit PM-ul Matei inca doarme de la 10.20 Matei - luna a 12-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
, ce bine doarme!!!
Al meu de cateva zile va ziceam ca doarme doar un somn pe zi, de o ora. No, acum doarme de 2 ore deja!!! mi-am baut a doua cafea, mi-am sters praful, pus o tura de haine la spalat. Cel mai probabil pe la 18-19 i se va face somn. dar il voi mai tine pana la 20 si il culc atunci, sa vad.
Iuliana, te-am mai intrebat si ieri (sau doar am vrut), ce faci, cum esti?
Otilia, ce bine ca ne mai zici de tine, de voi. Tuuu, dar ce activa e Iulia, mama-mama!!! La multi ani de 11 lunite!
Paula, ati ajuns acasa? ce zice dr?
Sa-l ajutam pe Alex