LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, poti consulta si alt pediatru si du-i kk la analiza. Nu iti trebuie recomandarea medicului pt. asta. Sanatate multa puiului. Voi cum va simtiti, v-ati revenit?

Roxana - e cam rigida talpa. Ce sa zic...eu una nu sunt prea incantata de achizitie, dar cica ar fi bune pt. bebei... o sa pun o poza mai incolo putin.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

IULIA

MICHELLE ti-am trimis retete,sper sa intelegi ceva.

CRISTEO nici ai mei nu pun mana pe bebelusii altora din carut .si vorba aia sunt doi,dar nu alearga sa sara pe ei.se uita un pic si gata.pai pe ai mei au fost calare,mici si mari ,se urcau pe rotile carutului !!!le bagau in gura diverse,inclusiv degete murdare sa le vada dintii,apa din sticlele lor de apa ...eeee,rabdare mare mi-a trebuit uneori.

saracutul de el,ce povestesti,sa planga de foame...vezi aici de-aia nu se tine regim,se daca cat vrea copilul si ce vrea.ca in final e acelasi lucru,tot nu trece pana nu-si face damblaua.cand e vorba de virus.
la bacterii nu stiu,ne-a ferit dzeu.

PAULA daca e viral nu are ce sa vada .ai mei au avut episoade,virale toate,am avut incredere in medic ,oricum mi-a zis sa vin inapoi daca face febra,sau vomita iar...tineau diaree o saptamana.t-am mai spus,aici nu se da regim daca e virus,toti medicii si la rugente mi-au spus acelasi lucru ,ca pana nu se curata stomacelul bine,poti sa tii regim sau nu ca e acelasi lucru...virusul isi face damblaua,doar avut grija sa bea lichide.
niciodata nu mi-au scos laptele.
a tinut cam o saptamana,10zile,dar voma doar primele vreo 2 zile.
nemancare cat cuprinde..slabeau..apoi recuperau rapid.
sper sa fie si la voi doar forma usoara.
vorba vine usoara...ca e greu..dar nu cum am auzit la altii ,saracutii,care ajung in spital cu perfuzii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Salut fetele

As vrea sa urez si eu LA MULTI ANI , sanatate, noroc, fericire copilasilor care au implinit 1 an in ultima saptamana
Matei de Oana
Victor de Ilinca79
Andrei de Imyia
Daria Cristina de Ramonasin
Natali de Cris2010
Bogdan Andrei de sorina_goga

Noi am fost la mare, Matei sa simtit foarte bine, pacat ca apa nu a fost calda decat in ultimlele zile, ne pregatim sa fugim si la munte vineri cateva zile

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

poate va dau idei,sau pofte,am facut acum.se face usor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

puiut parca tu cautai NAN3 peste 10 luni....Eu nu am mai gasit si i-am luat cel de peste 1 an si am vazut ca nu este absolut nici o diferenta la continut...Este identic

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, ce spaima cu Tudor. Vai!!! Cred ca ai rabufnit ca la fel as fi facut si eu!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Poate va intereseza - paturici cu protectie uv. Noi inca dormim mult afara.
http://www.uvbuggycover.com/shop.html

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Tina, termenul de 6 luni este un termen de acceptare al mostenirii exprese si curge de la data mortii. Data mortii = data deschiderii mostenirii.
Tot in acest termen unul dintre mostenitori poate sa renunte la mostenire.
Deci in aceste 6 luni va puteti duce la un notar din raza domiciliului defunctului, sa declarati deschisa succesiunea; veti putea sa cereti si dezbaterea mostenirii(= partajul). O sa va dea o lista cu actele pe care trebuie sa i le aduceti, va avea mai multe termene si va trebuis a platiti niste taxe pe care le calculeaza notarul.
Daca cumva aveti orice fel de certuri intre voi, puteti sa va duceti si doar sa declarati deschisa mostenirea, o sa va emita certificate de mostenitor iar orice partaj ati vrea faceti, il puteti face ulterior. Conditia pentru a face ulterior partajul este sa fi facut acceptarea in 6 luni.

Cea de sus este acceptarea expresa.
Mai exista si un alt tip de acceptare, cea tacita, cand faci anumite acte de administrare si se considera ca ai acceptat mostenirea. Poti face si o cerere de repunere in termen, dar nu are rost sa te zapacesc cu astea. Ti le voi explica doar daca nu ajungeti sa faceti succesiunea in cele 6 luni.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Iti multumesc mult!
Noi suntem o familie tare unita si am decis(toti fratii+mama) sa o luam pe mama sa o aducem in Br. si ii vom face casa(cu banii de pe casa ei de la tara) pe unul din terenurile ce le detine fratele meu iar ulterior casa ii v-a ramane lui.
Mama nu poate sta la bloc,ca sa cumparam si casa si teren nu ar fi bani, sau ar fi dar nu ar mai avea si ea un depozit pt zile negre(nu vrea sa creeze greutati la nici un copil)
Tata a avut si o masina si o cumpara sora-mea, iar pe mine ma imprumuta mama cu bani si nu voi mai face credit

Imi cer scuze de off topic, dar simteam nevoia sa va spun, ca doar sunteti prietenele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, ce spaima cu Tudor. Vai!!! Cred ca ai rabufnit ca la fel as fi facut si eu!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Da...si inca sunt cu ochii pe el sa vad daca este ceva diferit....

Iar din capitolul tampenia la romani....doctorita pediatru de garda la indicatii imi spune sa nu ii dau 72 de ore excitante...adica ciocolata, pepsi.....
I-am spus ca oricum nu ii dau unui copil de 11 luni asa ceva ....Dar poate ca in ochii ei eu eram vinovata de busitura copilului si daca tot sunt asa de neglijenta poate sunt si cu regimul lui alimentar.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mamici dragi, dupa miezul noptii avem 2 sarbatoriti, pe care va invit sa ii felicitam si sa le uram "La multi ani!" la subiectele dedicate:

15 iulie-LMA Letizia, delfinasa de CarmenAlbu
15 iulie- LMA Radu Gabriel, delfinas de matusa77

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput