LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

SALUTARI

LML Iulia! Luna viitoare bem.

baby, urata experienta

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

LML frumoasei si neastamparatei IULIA, bine ca ne mai spune mami de tine care minunatii faci!

Isa doarme de 2 ore, deci mai am o ora-o ora jumate... asta cu un somn pe zi e batuta deja in cuie, imi place ca doarme mult (3-4 ore) si pot sa mai misc si eu sau sa mai lenevesc, pur si simplu! lasa ca recuperez de sambata , ramane sotul in concediu, vrand-nevrand, si fara plata , vreo 2 saptamani. macar are cine sa ne duca/aduca de la plaja si ne putem plimba si pe la parcurile frumoase de mai departe de casa noastra... am ras azi de el si de ce-l asteapta ca, de fapt, intru eu in concediu, numai bine ca au inceput si reducerile in magazine . pana una-alta de la genunchi in sus is toata vanatai, unele mai vechi, altele recente... nu stiu cum reusesc ca, daca nu mi le face Isa cand ma tot calareste inainte de somn, pai mi le fac eu prin casa umbland cu ea agatata de poalele mele si, incercand s-o feresc/protejez pe ea, ma dau eu de toate...

acuma as face niste chiftele cu sos, dar inca e cald in bucatarie... ma enerveaza ca tre sa fac mancare in fiecare zi!! mie parca nici nu mi-e foame! pun mana pe niste fructe si cateva felii de paine cu ceva si gata!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Ochidut vad ca te pricepi la mosteniri eu am cateva notiuni elementare doar nelucrand cu asa ceva - oare m-ai putea ajuta daca iti trimit 2-3 intrebari?

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

trimite, te rog

nici eu nu mai lucrez acum cu mosteniri, dar poate ma pricep sa iti raspund; daca nu, ma interesez la altii sua la un notar

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ooana, scuze s-a trimis mesajul de mai sus porst; vezi ca e cu rosu

Alice, avocat dar acum doar comercial

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Paula, uite mai jos info despre rotavirus, eu sper ca nu e cazul la voi, ca doar l-a vazut medicul- desi am stat cu o tipa in salon, dimineata fusese la sanador, unde i-au zis ca e eruptie dentara si seara era rotavirus.

Eu nu vreau sa te sperii, numai ca in caz de rotavirus copilul e contagios si poate fi darnic si cu altii. M-am gandit ca e ceva viral la voi, ca si voi parintii v-ati simtit rau. Si eu m-am simtit rau si merdicul care l-a vazut pe el a zis ca posibil am luat si eu. N-am mai dus scaun la analize si pentru mine ca nu aveam voie sa ies cu Berti din casa, dar se vede repede la analiza.

Da, noi ne-am internat ca facuse febra 40, scaune avusese 3 ziel mai moi si ii curgea nasul, atat, in rest era vesel, manca, dormea.

Informatiile sunt de pe site pediatru cluj.

Cum se manifesta?
Sunt diferite forme de manifestare, mergand de la cele asimptomatice si usoare ( cateva scaune diareice cu normalizare rapida a tranzitului intestinal) pana la cele severe care necesita spitalizare datorita pericolului crescut de deshidratare.
Debutul
- brusc la 1 -3 zile de la infectare cu :

febra – variabila, frecvent moderata ( 38-39C)
varsaturi – frecvente, incoercibile (nu pot fi controlate)
diaree - scaune apoase, in numar foarte mare ( 5-10, uneori chiar mai multe), urat mirositaore

Varsaturile repetate, asociate cu scaunele diareice, cu febra si refuzul alimentatiei duc rapid la instalarea sindromului de deshidratare care este cu atat mai periculos cu cat varsta este mai mica. Astfel daca apar aceste simptome adresati-va de urgenta medicului mai ales daca copilul are sub 1 an intrucat exista pericolul deshidratarii.

Pe site sunt mai multe info.
Multa sanatate.

Rody, multumesc mult pentru informatiile cu gemul, sigur fac si eu maine de caise ca ne place. Si eu am termint painea, ca tot vreau sa slabesc sa-i zic sotului sa ia niste unt sa-l pun pe paine cat e calda,asa ca in copilarie.
Pupam Maria cea grijulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna tuturor.

La multi ani delfinasilor sarbatoriti azi.

Incerc sa va citesc si eu printre picaturi. Adica printre bagaje pt a ne muta si in acelasi timp cu ochiul pe Theo care nu are stare. Mereu dispare pe undeva prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Otilia dar ce de lucruri face Iulia. E o zgatie mica.

Tina condoleante.

Cristina ce bine ca Vladut doarme asa bine ziua.

Rodyka ce de bunatati faci tu acolo!

Puiutz cum e talpa incaltarilor cu taloneta? Flexibila sau rigida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

LML Iulia

BABY - ce patanie!! Hepathrombin am recomandat si eu pt vanatai/ cucuie/ cazaturi. E ff bun

CRISSTEO - uf, prin cate ati trecut si voi..

RODYKA - wow ce de-a bunataturi

De-ale AELITEI nu mai zic nimic ca imi ploua in gura.. am vazut atatea retete exotice
Nu ne impartasesti si noua din retetele tale?

Multa sanatate lui RAUL

Nu mai stiu cine intreba de cumparaturile online de pe amazon. Puteti comanda de pe amazon.co.uk, amazon.de, amazon.fr
Va trebuie un cont si un card pt efectual plati online. Atentie, ca nu toate produsele sunt livrate in RO, cautati ca seller-ul sa fie AMAZON si nu alt magazin (e filtru in stanga) pt ca se adauga ffff mult la transport apoi.

Azi am fost si noi la pasaport pt Bianca.
BAMBOLETTA - ca sa nu stai mult la coada vezi ca poti face programare online.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MICHELLE,cum sa nu,ma intrebi ce vrei,si daca imi mai aduc aminte ce am facut eu pe-acolo:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

MICHELLE,cum sa nu,ma intrebi ce vrei,si daca imi mai aduc aminte ce am facut eu pe-acolo:)))

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

ai PM

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput