LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)
Raspunsuri - Pagina 13
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Tina, condoleante mami . Ce repede s-a petrecut totul. E bine ca ai putut fi aproape de el si ma bucur ca te simt ca esti bine, faci planuri de viitor. Cum este in noul apartament, aveti multa treaba cu renovatul sau e totul bine si frumos? |
Pai n-am ce face Otilia, viata merge inainte. Raducu tb sa creasca in casa lui si sa aibe mareu o familie fericita.
Ma bucur ca ai mai intrat pe la noi!

rodyka spune:
| citat din mesajul lui crissteo Rodyka, cum zici tu ca faci gem la masina de paine? Am pus si au acum o painica integrala, fara seminte ca le-am mancat asa, din punga. Parca as pune si ceva gem asa, de consumat pe loc, fara zahar pentru pitici. |
caisele le-am curatat de coaja si am scos samburii, am pus si 2 piersici coapte bine, coaja si suc de la o lamaie, scortisoara si un mar feliute (cred ca mai bine mergea ras - in loc de pectina care nu am gasit nicaieri, e un fel de zahar gelifiant
). la final m-am gandit sa pun o folie de gelatina dar cand s-a racit a iesit foarte bine. eu deja nu mai am... in reteta cartii scrie la 580 g fruct, 360 zahar, mi s-a parut oricum mult si nu am pus deloc, si de vanilie am uitat!! dar cu lamaie si scortisoara a iesit un deliciu! si mult mai mult decat ma asteptam sa iasa dintr-un kil de fructe...am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissteo spune:
Paula, Albert s-a reparat repede la burtica, adica vreo 3 zile a durat cu scaune moi, cand ajunsesem la spital deja era bine.
Nu avea decat febra si ceva muci. Si a mancat tot timpul, in spital chiar a plans de foame, rau de tot, intr-o seara, cand mi s-a spus ca nu are voie sa manance mai mult de 140 ml de lapte, desi eu le-am spus ca de obicei mananca 280-300 ml lapte. Si asta m-a hoatarat sa cer externarea. A plans tare tare cum nu a plans niciodata si a trbuit sa asteptam masa, era 9.30 cand a inceput sa planga, am stat cu el urland in brate pana la 10.20 cand a venit masa- 140 ml lapte, dupa care a adormit extenuat. Nu au putut s ane dea lapte suplimentar, ca nu au lapte pe sectie. Numai cine a trecut prin spitalizare cu copilul intelege ce spun eu. Si eu nu sunt stresata de felul meu cand e vorba de copii, sunt atenta doar.
Eu zic ca-mi vine sa fug de copiii mai mari care vin la carut si incearca sa se joace cu jucariile lui si sa-l mangaie. Poate exagerez eu, dar eu l-am invatat pe Teo ca nu e o idee buna sa atinga carucioarele bebeilor si nici pe bebelusi, daca vrea neaparat sa se iubeasca cu vreun copilas din carucior o intreaba pe mama lui daca are voie sa mangaie pe bebe sau sa se joace cu jucariile din carucior, dar asta nu cred ca s-a intamplat de 2-3 ori. Stie ca la bebe nu-i voie ca e cu manutele nu foarte curate si bebe e mai mic si se poate imbolnavi.
Sananate multa, sa se faca bine repede puiutul.
rodyka spune:
| citat din mesajul lui ilinca79 Rodi, da in cat timp papa Isa doua felii mari de paine? Lui Victor ii ia o juma' de ora sa pape o felie mica, si are mai multi dinti Pupam frumoasa mica sa iasa odata dintisorii aia chinuitori. |
ilinca, pai cam intr-o jumate de ora, cu totul. uite aici ultimele pozitii la masa, pe langa ce-si umple ea pumnii si-i indeasa in gura, ii mai dau si eu din mana, cu unt sau branza. ca altfel nu cred ca terminam intr-o ora, intre ce strange ea in pumn, ce e pe jos si ce mai si mananca. asa, macar stiu si eu ca s-a saturat!
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
paula_m spune:
citat din mesajul lui crissteo Paula, Albert s-a reparat repede la burtica, adica vreo 3 zile a durat cu scaune moi, cand ajunsesem la spital deja era bine.Nu avea decat febra si ceva muci. Si a mancat tot timpul, in spital chiar a plans de foame, rau de tot, intr-o seara, cand mi s-a spus ca nu are voie sa manance mai mult de 140 ml de lapte, desi eu le-am spus ca de obicei mananca 280-300 ml lapte. Si asta m-a hoatarat sa cer externarea. A plans tare tare cum nu a plans niciodata si a trbuit sa asteptam masa, era 9.30 cand a inceput sa planga, am stat cu el urland in brate pana la 10.20 cand a venit masa- 140 ml lapte, dupa care a adormit extenuat. Nu au putut s ane dea lapte suplimentar, ca nu au lapte pe sectie. Numai cine a trecut prin spitalizare cu copilul intelege ce spun eu. Si eu nu sunt stresata de felul meu cand e vorba de copii, sunt atenta doar. Eu zic ca-mi vine sa fug de copiii mai mari care vin la carut si incearca sa se joace cu jucariile lui si sa-l mangaie. Poate exagerez eu, dar eu l-am invatat pe Teo ca nu e o idee buna sa atinga carucioarele bebeilor si nici pe bebelusi, daca vrea neaparat sa se iubeasca cu vreun copilas din carucior o intreaba pe mama lui daca are voie sa mangaie pe bebe sau sa se joace cu jucariile din carucior, dar asta nu cred ca s-a intamplat de 2-3 ori. Stie ca la bebe nu-i voie ca e cu manutele nu foarte curate si bebe e mai mic si se poate imbolnavi. Sananate multa, sa se faca bine repede puiutul. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
Voi v-ati internat in spital din cauza febrei? Sau din ce cauza?...la rotavirus nu tb sa aiba diaree mai mult? Deci e posibil sa avem rotavirus? Chiar voi din ce cauza ati ajuns la spital?
Doamne, cum adica, si pt copii aveau ratie la laptic? Si lasau copii sa planga de foame?
Ce frumos ca l-ai invatat asa pe Teo!! Dar nici 20% din mamici nu se gandesc la lucrurile astea!!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Poze mare
baby78 spune:
| citat din mesajul lui crispro Iuliana, te-am mai intrebat si ieri (sau doar am vrut), ce faci, cum esti? ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Suntem bine..acum...Duminica am fost in vizita la soacra si Tudor a dat un cap de o masuta din lemn masiv de am ajuns la urgenta...Intr-o secunda i s-a umflat locul si ii auzeam piele cum paraie...Am albit instantaneu....El urla ..eu incercam sa il linistesc..soacra a incercat sa mi-l ia din brate..moment in care am luat foc si am tipat la ea la care ea imi spune linistita...lasa ca si alt tau sot a cazut cand era mic si s-a lovit la cap!!!!!! Iti dai seama ca am luat foc si mai tare si i-am spus ca nu ma intereseaza cum si-a crescut ea copii dar de al meu ma doare sufletul ....
Nu am mentionat ca vina loviturii este a ei ca nu isi muta lucrurile periculoase pentru copii...A avut grija sa ia de pe masa doar fructoiera de cristal sa nu i-o sparga nepotul...Iar greseala mea a fost sa nu mai spun si de data asta sa ia masuta de acolo ca de cate ori mergem la ea si spun de masuta si de cheile din dulapuri de la nivelul capului copilului isi da ochii peste cap si ma priveste ca pe o nebuna....Ca "am ceva cu ea"....
La urgenta toti ma luau la intrebari ca unde eram cand s-a intamplat........Iti dai seama ca eram si mai nervoasa....I-am facut bietului copil raze sa exclud o fractura craniana.....
Acum are inca un hematom si il dau cu o crema (hepatotromin) sa il ajute sa se resoarba sa nu ii ramana galma permanenta....
72 de ore a trebuit sa il urmaresc permanent sa nu vrese, sa nu lesine, sa nu il duc in soare.......
Si nu spun ca a mea soacra are si pretentia sa ii lasam copilul sa aiba grija de el ......Noroc ca e mama in putere si ma ajuta ca nu stiu ce era daca eram obligata sa las copilul cu ea
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
ooana, asa arata prima paine, de proba (750 g)
diana, atat mi-a iesit mie dintr-un kil de fructe, masina pusa la programul 10 (o ora si 5 minute)
crissteo, asa e si Maria cand e vb de bbi. ba ma mai si ajuta, ca imediat ii repede pe alti copilasi care sar s-o dragaleasca pe Isa in carucior: nu pune mana pe obrazul ei ca esti murdar! n-o pupa ca ea e bb si poate lua virusi de la tine! nu-i da mancare ca doar mami stie ce are voie! ![]()
. si ea se uita la alti bbi, ii sunt dragi, dar de la distanta, nu e calare pe ei...
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
baby78 spune:
iar legat de bb2 ...eu m-as baga dar trebuie sa ajung la un control sa vad ca este totul ok pe la operatie...Spre rusinea mea inca nu am ajuns .....
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici dragi
Va multumesc din inima si aici pt urarile de ziua lui SN. Va servesc cu intarziere
cu tot ce va pofteste inimioara!
Va imbratisez cu drag si multi 

din partea noastra.
Multumesc si pt mamicile noastre cu suflete de aur pt ca au timp sa se ocupe de fiecare in parte cu capitolul pt urari

.
Noi am petrecut trei zile si trei nopti, ca in povesti![]()
.
Azi am ajuns acasa in Buc. Suntem rupti. Sper sa apuc sa mai intru diseara sa mai citesc din urma si poate reusesc sa incarc si cateva poze.
Miss you
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Pai n-am ce face Otilia, viata merge inainte. Raducu tb sa creasca in casa lui si sa aibe mareu o familie fericita. Ma bucur ca ai mai intrat pe la noi! ![]() Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Deci inevitabilul s-a produs
.Condoleante, Tina draga. D-zeu sa-l odihneasca, iar voua va doresc multa putere sa mergeti mai departe cu zambetul pe buze
.
de Solnushka Natali - 13.07.2010