Mai tineti minte Dallas?
Raspunsuri - Pagina 5
Marox spune:
Am vazut link-ul pe care l-ai pus. Fratele lui Rudy, Tom si nu Wesley, era totusi interpretat de Nick Nolte.
CorinaDani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingridnen parca asa stiam si eu ca Wesley este Nick Nolte...dar se prea poate sa ma insel.. sora-mea era indragostita de el Ingrid si Cristi 8 ani |
nope, personajul lui nick nolte se numea tom jordache
am gasit actorul care l-a interpretat pe wesley, numele lui este gregg henry
blondutul era febletea mea, d-aia stiu ca il chema wesley...daca nu ma inseala memoria, chiar moare acest personaj, parca imi amintesc faptul ca taaare am suferit la vremea respectiva...
andacos spune:
De "om bogat,om sarac"imi amintesc si eu si iar mi-a ramas undeva intr-un coltzisor de creier
stocata imaginea barbatului gol!Primul barbat gol vazut in viatza mea!
Wow ce imaginatzie aveam!(ca va datzi seama ca n-au aratat tot la TV!
)
Insa la "Bilevardul Paulista"m-atzi pierdut definitiv!![]()
Stiu serialul ca fost difuzat dupa revolutzie insa pe vremea lui Ceausescu...gol total,nu-mi amintesc nimic!![]()
Oricum inca odata Capcaunul avea dreptate,uite cum ne amintim cite seriale difuza televiziunea romana la sfirsitul anilor 70 inceputul anilor 80!![]()
Citziva ani mai tirziu deja aveam 2 ore de program zilnic!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
CorinaDani spune:
ehe...ce vremuri...
oricum suntem off-topic de cateva mesaje incoace,dar daca tot ne amintim de filme si seriale, voi tineti minte acel film difuzat pe vremea impuscatului, film care a fost intrerupt brusc si nu l-au mai dat pana la sfarsit ? imi amintesc, era o scena cu un nene cocotat pe un stalp (de inalta tensiune sau telescaun/teleferic, nu mai stiu exact); si tocmai cand era suspansul mai mare, pac - defectiune tehnica si nema final de film. va amintiti ?
michelle-usa spune:
Eu imi amintesc de filmul Poldark(cu Demelza si Ross)...cred ca aveam vreo 5 ani,nu stiam sa citesc si il innebuneam pe frate-miu sa-mi citeasca el.
Parca stiu si de "Om bogat om sarac", dar Mannix...hmmm mi-e un pic cunoscut numele dar nu sunt sigura ca l-am urmarit.
Dallas-ul sigur ca tin minte. Nu ne scapa nici un episod.
Ma fascina cultura americana, cladirile alea inalte, autostrazile si bineinteles sa ai o casa mare si rochii frumoase.
Am vazut si omul din Atlantis si cu toate colegele eram innebunite dupa el...era hot, hot, hot!!!
michelle
monicabo spune:
| citat din mesajul lui CorinaDani ehe...ce vremuri... oricum suntem off-topic de cateva mesaje incoace,dar daca tot ne amintim de filme si seriale, voi tineti minte acel film difuzat pe vremea impuscatului, film care a fost intrerupt brusc si nu l-au mai dat pana la sfarsit ? imi amintesc, era o scena cu un nene cocotat pe un stalp (de inalta tensiune sau telescaun/teleferic, nu mai stiu exact); si tocmai cand era suspansul mai mare, pac - defectiune tehnica si nema final de film. va amintiti ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Si ce film era? Ne tineti in suspans si cu numele filmului?
Mai, eu nu am vazut seriale din anii '80, probabil erau la inceputul anilor '80, ca vad ca vorbiti de 1981, 1982... eu atunci aveam 3-4 ani... mai tarziu am luat contact cu TV-ul, prin '85-'86...dar deja nu prea mai aveai ce sa vezi, decat ctitoriile partidului si comutai rapid la bulgari...
De abia in anii '90 am mai urmarit seriale
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Rufus spune:
Dar ca l-ati vazut, de fapt, alb-negru, va mai amintiti?![]()
Pe vremea aia m-a mai captivat Planeta maimutelor si inca un serial, ceva cu o nava spatiala, dar nu-mi aduc aminte numele sau vreun personaj.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
michelle-usa spune:
| citat din mesajul lui Rufus Dar ca l-ati vazut, de fapt, alb-negru, va mai amintiti? Pe vremea aia m-a mai captivat Planeta maimutelor si inca un serial, ceva cu o nava spatiala, dar nu-mi aduc aminte numele sau vreun personaj. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
chiar, era tv alb-negru!
stiu si de planeta maimutelor.
nu-mi vine sa cred ca au trecut atitia zeci de ani!
michelle
CorinaDani spune:
monicabo, din pacate nu-mi amintesc deloc numele sau actiunea filmului, insa toata lumea vorbea a doua zi despre acest incident - intreruperea filmului, unii spuneau ca s-a dat un telefon de la cabinetul nr, 2 (pentru cine nu stie, aka elena lu' nea ceasca) la TVR si de aceea s-a intrerupt brusc difuzarea acestuia.
dap, tv alb-negru. dar ce normal ni se parea sa vedem filmele color, la cinematograf.
si ce mirare cand am vazut prima data imagini la un TV color, chiar pe vremea impuscatului, mai aproape de revolutie, aparusera primele televizoare color fabricate la noi, se dadeau pe pile sau pe liste interminabile de asteptare...
lai spune:
Eu n-am prins Dallas-ul de pe vremea lu' Nea Nicu, l-am prins abia dupa Revolutie. Dar si atunci, pentru generatia mea, a fost o mare chestie.
Am o curiozitate, poate cei care au prins anii '70 pot sa mi-o satisfaca
- am auzit in ultimul timp de vreo doua ori (la romani care au prins anii '70) rememorarea expresiei "o duci ca-n Texas" cu intelesul de o duci foarte bine, asa, un fel de apogeu de cat de bine poti s-o duci. Asta oare vine de la Dallas? Is tare curioasa, mai ales ca acu'st in plin Texas, carevasazica m-as fi ajuns dupa standardele romanesti din anii '70 ![]()
Lai
32+ cu