Mai tineti minte Dallas?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Multzumesc Corina!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Da, ma refeream la Dallas-ul din vremurile ceausiste ...
Nu mai tineti minte in ce suspans a fost Romania cand a fost impuscat JR? (in piscina parca, nu?)
In mod cert, faptul ca TVRul transmitea acest serial (in acelasi timp era difuzat si in Occident) arata ca cineva nu isi facuse lectiile la Secu. Sa ne arate noua cum traisesc capitalistii la ei acasa ...

Oricum, in peisajul televiziunii de atunci, era o desfatare asa un serial.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

da, si eu eram mirata cum una-doua isi puneau bautura in pahar, peste cuburile de gheata pe care le luau/puneau direct cu mana (imi displacea profund faza asta, dar recunosc, am cativa pitici legati de curatenie/microbi/etc.), iar in secventele urmatoare se urcau la volan, sa mearga down-town, la birou...nu intelegeam cum la americani poti conduce sub influenta alcoolului...

ah, si parca tot in acest serial era super-folosita expresia "I'm confused, so confused..." cred ca Sue-Ellen o rostea cel mai des, mai ales in perioada in care era dependenta de alcool...

dar de fratele Pamelei, va amintiti cat era de caraghios ? cred ca era cel mai haios personaj...

o, si facusem la un moment dat o pasiune pentru frumosul Dusty, pe el vi-l amintiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

faza cu bautura m-a 'marcat' si pe mine. Toti varsau in stomac whisky cu sticlele si singura alcoolica era Sue Ellen.
Pe mine m-a uimit (proaspat dupa revolutie cand aparuse mini-jupe-ul si tricourile cu buric la vedere) ca tipul care curata piscina si pe care pusese ochii Sue Ellen, pe langa pantalonii scurti si foarte stramti purta tricou care se termina sub sani! Oare atunci nu se inventase uleiul de corp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Din cite imi aduc aminte, Dallas-ul s-a terminat prin 81-82, iar marele mister era identitatea femeii din piscina si cine era asasinul. Cliff, fratele lui Pam, ajunge la ranch si vede o femeie moarta in piscina. Ultima scena: Cliff cu femeia in brate si JR iesind rinjind pe terasa cu un pahar in mina.

Cind ma gindesc ca pe vremea respectiva nu exista Internet si Youtube si streaming sa ne satisfacem curiozitatea...Lumea era convinsa ca JR era asasinul si femeia era Pamela, ca-i luase copilul. Nadia Comaneci a dat un interviu si a spus ca individa era Christin, sora lui Sue Ellen.

Cind s-a reluat, nu stiu, nu m-a mai interesat. Mi se pareau asa de demodati, pantalonii largi jos et freza cu perciuni a lui Bobby.

Ca ati pomenit de Boulevardul Paulista. Imi dau seama ca-mi amintesc ca pe eroul principal il chema Alex, era un parvenit si prima lui nevasta a fost impinsa pe scari si a pierdut copilul. Iar serialul se termina la aeroport, cind tipul isi da seama ca cel care a tras sforile de la inceput era patronul lui.

Cine isi mai aduce aminte de "Om bogat, om sarac" cu senatorul Ruddy? Tot asa, serial difuzat prima data in 78-79 si apoi prin 92. Mama, ce mai imi placea de Ruddy! Am plins de m-am spart la ultima scena, cind l-a omorit Falconetti (Vlad Musatescu, intr-o inspiratie de milioane l-a botezat pe ciinele lui tanti Ralitza, matusa-sa traznita, Nea Misu Falconetti ) si zacea pe asfalt, iar camera de filmat se indeparta de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Nu stiu de ce tineam eu minte ca Dallasul s-a terminat cand l-au impuscat pe JR si enigma era - cine l-a impuscat pe JR.
Oricum au trecut multi ani de atunci ...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

io, io mi-aduc aminte

din Bulevardul Paulista mare lucru nu-mi mai amintesc, stiu ca ma amuza limba (portugheza parca ?), si imi amintesc perfect ca atunci cand s-a difuzat ultimul episod veneam de la mare cu parintii mei si finii lor, am oprit pe marginea drumului, a conectat tata TV-ul de voiaj la bateria masinii si am reusit sa vedem finalul...

cat despre "Om bogat, om sarac", imi placea de fratele lui Rudy, cred ca se numea Wesley. peste ani l-am revazut in diverse filme de actiune/politiste, insa a jucat mai mult roluri negative...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Pai, impuscarea lui JR a fost la sfirsitul primului sezon. Misterul a durat mai putin, ca Ceausescu a hotarit sa fie difuzat si in continuare. Dupa al doilea insa si femeia impuscata, a zis STOP!

Ce si-o fi zis, ca daca-l impusca pe JR, da bine la morala comunista, da' o femeie omorita, nu!

Corinadani, nu mai stiam prenumele personajului, dar actorul care l-a interpretat pe Wesley e Nick Nolte, s-a lansat cu serialul asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marox

Pai, impuscarea lui JR a fost la sfirsitul primului sezon. Misterul a durat mai putin, ca Ceausescu a hotarit sa fie difuzat si in continuare. Dupa al doilea insa si femeia impuscata, a zis STOP!

Ce si-o fi zis, ca daca-l impusca pe JR, da bine la morala comunista, da' o femeie omorita, nu!

Corinadani, nu mai stiam prenumele personajului, dar actorul care l-a interpretat pe Wesley e Nick Nolte, s-a lansat cu serialul asta.

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

nu, nu e nick nolte.

in posterul din link este cel blond, cu helanca rosie. o fi fost fiul sau nepotul, nu fratele lui rudy

http://www.cinemarx.ro/filme/Rich-Man-Poor-Man-Om-bogat-om-sarac-Serial-TV--9568.html?postere-alternative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

parca asa stiam si eu ca Wesley este Nick Nolte...dar se prea poate sa ma insel.. sora-mea era indragostita de el

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput