Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)
Raspunsuri - Pagina 20
Babylicious spune:
Cred ca s-au incurcat borcanele!! 
Bb Sara Ioana e de mamica Ruxii!! Sa ii traiasca si sa fie sanatoasa!!
Oxidoni
"Azi la 16:35 a venit pe lume Miruna Maria 2970 g, nota 9 natural cu epidurala. Toti suntem bine si fericiti! Va pupam."
Bine ai venit Miruna Maria!! Felicitari Roxana!!!!
Oana
39+ cu
Eliza Maria
pufi79 spune:
Bravo Ruxii SA-TI TRAISCA STRUMFITA SI SA FIE SANATOASA!!!
mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi 
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Babylicious Cred ca s-au incurcat borcanele!! ![]() Bb Sara Ioana e de mamica Ruxii!! Sa ii traiasca si sa fie sanatoasa!! Oxidoni "Azi la 16:35 a venit pe lume Miruna Maria 2970 g, nota 9 natural cu epidurala. Toti suntem bine si fericiti! Va pupam." Bine ai venit Miruna Maria!! Felicitari Roxana!!!! Oana 39+ cu Eliza Maria |

Ce mai conteaza, important este ca avem doua strumfite

Deci, reluam:

Felicitari, mamica Ruxii

Bine ai venit, bebelusa Sara Ioana

Felicitari, mamica Oxidoni

Bine ai venit, bebelusa Miruna Maria

34+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
Krissy spune:
Pai atunci felicitari Roxana si
bun venit pe lume MIRUNA MARIA!
.
Hai ca tot a fost o nastere de durata decenta, cam 9 h dupa ce a anuntata ca pleaca la spital. Bravo mami pt nasterea naturala, refacere rapida si mult laptic!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
35+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
mihaaa spune:
Buna fetele!
Noi ieri am venit acasa, suntem bine amandua,ne acomodam acum cu casa,aerul..ink nu avem prog de somnik si papa ,asa ca suntem f obositi si nu stim ink cum sa facem sa fie totu bine...e mai greu la inceput dar ne acomodam noi...invatam...bebitza e o scumpa si papacioasa ,trage tare de tatik de ma dor sfarcurile,bem si supiment mom ca nu am suficient lapte...e f frumos sa fii mamica...merita orice sacrificiu si durere din lumea asta...
Sper sa revin cu detalii cand o sa am timp,acum sunt f obosita...Va doresc la toate bebei sanatosi si nasteri usoare la cele care nu au nascut inca.
Va multumesc ca ne-ati incurajat ai ati foat alaturi de noi.
al3xutza_81 spune:
Felicitari, mamica Ruxii si mamica Oxidoni! sa aveti laptic si sa va refaceti repede!

Bine ati venit, strumfitelor Sara Ioana si Miruna Maria! Sa fiti sanatoase, mancacioase, frumoase si norocoase! 
[
Ce ma bucur cand apar fetitele
!
Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita
cu
Anastasia (DPN 28 iulie 2011)
al3xutza_81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaaa Buna fetele! ...e f frumos sa fii mamica...merita orice sacrificiu si durere din lumea asta................... 40+ ![]() |
imi dau lacrimile cand citesc astfel de mesaje
....

Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita
cu
Anastasia (DPN 28 iulie 2011)
morenna spune:
buna seara am intrat si eu sa urez multa sanatate noilor mamici si bebelusi....se pare ca azi a fost ziua strumfitalor
35+super fericita cu un
AMR cca 5 sapt.
pana o sa mi tin
in brate