Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi Pe mine ma bantuie niste ganduri negre in legatura cu alaptatul! ![]() ![]() ![]() Trebuie sa ma tin tare! ![]() Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
pai ce s-a intamplat mami?????
tin pumnii sa treaca repede orice ar fi ...

anaemi spune:
Corry 

Iti spun sincer, ca mereu ma gandesc la tine ( la mamicile cu gemeni, in general) cand ma apuca disperarea si la fel de sincer iti spun ca daca erau 2, cred ca eram de muuuult pe camp 

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
corry_28 spune:
Fecian,am observat ca ,cam toate,dam tarcoale la butoi.
Cred ca nerabdarea si cu durerile sau inconfortul simtit, cu noptile nedormite, ne fac sa ne dorim sa treaca timpul mai repede.
Asa ca, la o parte si fa-ne si noua loc
Apropo, o mai fi cineva care "savureaza" aceste ultime clipe?![]()
![]()
34+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
corry_28 spune:
Pentru Ramona si Iustin:

P.S. O sa fie bine si de abia astept sa-l vad pe strumfuletul Iustin!

34+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
sdcristian spune:
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/
poze mai noi
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
mamutz spune:
Bun venit:
MAYA-MARIA de cereline
CARLA-MARIA de alinaoprea
SARA-IOANA de oxidoni
Felicitari mamicilor!
Ne-a cazut buricutul
.
anaemi tu ii mai pui manusele daca i-ai taiat unghiutele lui bebe? Mi-am facut si eu curaj azi, nu se mai zgarie dar mai cca isi baga degetele in ochi.
Mami fericita de bebe Petru Nectarie
lisssa_ana spune:
SAluatre si de la noi!
Prima noapte a lasat de dorit, nu am dormit mai mult de de 3 ore legate, conteaza ca mi-a venit laptele si acum papam bine. A pierdut vreo 200 de grame in spital.
Ana,e bine, se bucura dar e un pic geloasa. Trebuie sa ii explic tot timpul ce fac, de ce il iau in brate, de ce plange. Vrea sa il tina singura in brate si ii mai da cate un pupic![]()
Am sa va pove mai tarziu ca iesim un pic afara. Doctorita a zis ca e ok sa il scoatema 10-15 min si sa crestem treptat.
Mama de Ana si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
anaemi spune:
Bine ai venit Sara Ioana !!! Recuperare rapida Oxi! 
Mamutz, eu i-am pus manusele doar o singura zi cand am venit acasa . Apoi i-am taiat unghiutele si nu i-am mai pus nimic.
Felicitari pt buricel!
Sdcristian , bebe Patrick este un scump ! 
Mie imi este ffff cald...cred ca si lui bebe. Parca-mi vine sa cedez si sa-i dau si altceva decat san...ma tzorcane mai tot timpul...nu avem nici un program, nimic....totul e haotic !
Vreau macar sa doarma la el in patut si sa mai ia suzeta aia din cand in cand!....dar nimic ! Vrrea sa doarma numai cu capul in tzatza lu' ma-sa ; nu suge dar ii place sa stea asa.....il inteleg ca este mic si cred ca si mie mi-ar placea sa stau la pieptul lu' mami; dar dupa experienta cu Anastasia....parca nu-mi mai vine. 
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Krissy spune:
Felictari Ruxiii
!
Bine ai venit pe lume SARA IOANA!
, sa fie cu sanatate si cu mult lapte!
| Citat: |
| citat din mesajul lui corry_28 Apropo, o mai fi cineva care "savureaza" aceste ultime clipe? |
! Si eu dorm extrem de prost si ma dor f tare articulatiile, dar pe cuvant ca savurez fiecare clipa, ca stiu ce vine dupa! Cum am mai zis, starile astea sunt doar parte din "training-ul" de la mama natura, sa ne pregateasca organismul pt orarul haotic de dupa... Asa ca o data constientizata chestia asta, la mine trece tot mai usor si se potoleste si nerabdarea... Vorba aia (e parafrazare, dar se potriveste si cu nasterea) "ori stai s-astepti, ori fugi s-ajungi, toti suntem pe acelasi drum" ca de nascut tre' sa nastem curand cu toatele... Asa ca eu stau si-astept, oi fi ca balena esuata pe uscat, dar nu conteazaRamona
, a dat Dzeu sa se consilieze medicii tai. Ma bucur nespus pentru tine ca ti se apropie suferinta de sfarsit! Doamne-ajuta sa nasti maine cu bine si, cel mai important, bebe Iustin sa fie sanatos, ca mami se "repara" si ea dupa! Multa bafta si ramai curajoasa, maine o sa fie o zi mare si cu multa usurare pt tine, o sa vezi!Vad ca iar revine in discutie otrava de metamizol (Novocalmin, Algocalmin, Algoremin, Fabocalm, Metamizol Solacium, Algiotop, Algoblock, Algozone, Alindor, Metamizol Farmacon, Quarelin, Sintocalmin, Centralgin), interzis sau retras de pe piata in toata lumea si despre care am postat un articol f explicit acum vreo luna... Mai fetelor, alte analgezice mai friendly nu sunt? De ketanol stiu precis ca nu e bun daca a inceput laptele, da dureri crunte de stomac si la mama si la bebelus, mi s-a prescris si mie din cauza fracturii de coccis, si am luat doar o data pana sa-mi vina laptele si am crezut ca ma urc pe pereti de gaura in stomac
. Aici iti da supozitoare cu indometacin si paracetamol forte (Tylenol), sau dupa cezariana "cocktail" de paracetamol+hidrocodona (Vicodin), dar ala deja e tare, te duci in Lala-landMultumesc fetele de urari pt venirea fetitei si mamei, iubitele mele sunt intr-adevar in aer la ora asta, deasupra Atlanticului, dar nu o sa ajunga aici pana la ora 1.30 am ora Romaniei, asa ca mai am un pic vreme si azi sa mi le bibilesc. Flavia
multumesc si pt urarea pt auditul de la serviciu, deocamdata se descurca bine, dar asta e doar faza 1, o sa fie urmatoarele 2 saptamani f intense. Daca mergeam inca la serviciu clar nasteam acolo de stres in timpul certificarii - asa fac galerie si consultanta
de pe tusa
...Lulusor, Michelle, unde sunteti, sau ati cazut si voi in butoi? Savvy tot nimic, m-am uitat si nu avem nr. ei pe listuta, ce-o fi cu ea ca statea sa nasca de peste o saptamana... Da, si Ramyy nu a mai dat nici o veste de cand a nascut, sper ca suneti bine si acasa!
Parca mai vroiam sa zic ceva, dar nu mai stiu acuma, oricum am zis destul

. Mai revin oricum sa vad vesti despre Theo si Ruxi.Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
35+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
pufi79 spune:
Cereline, Alina, Oxidoni UREZ BUN VENIT PE LUME STRUMFITELOR VOASTRE SI VOUA LAPTIC MUUUUUUULT SI RECUPERARE RAPIDA 
Babyblue
ma bucur ca s-a luat o decizie intr-un final, ai sa vezi ca va fi totul bine, nastere usoara si pupici muuulti tie si lui bebe Iustin. Asteptam vesti
.
Anaemi offff mai am si eu stari de-astea, spre exemplu ieri, mi-a adormit dupa 5 ore de mataiala si eram deja cu nervii tichi dar nu avem voie sa cedam. Tre' sa ne gandim ca este cel mai bine pentru sanatatea lor sa fie alaptati natural. Nu strica sa mai ai putintica rabdare, este inca mic, poate-si va face un program. Mai bine mai astepti putin sa nu regreti mai apoi. Pupici multi, hai ca trecem noi peste toate si-n curand vom discuta despre diversificare
. Eu am incercat o singura data sa-i dau suzeta, a scuipat-o si nici n-am mai institat de frica sa nu-mi refuze sanul
, mai bine ma mai chinui eu ceva vreme numai sa fie bine pentru el, cat mai rezist
.
Si eu ma simt super obosita, desi avem zile linistite si zile mai putin linistite, cred ca m-a ajuns oboseala. Visez la clipa-n care nu se va mai trezi din 3 in 3 ore noaptea
.
Chiar de rammy mai stie cineva ceva?
roxi ce face alexia? E bine ?
la toate mamicutele si gravidutele.
mami de
strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi