Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
Hayat_Kh spune:
Hai sa va zic un banc cu ardeleni.......
Dupa o ploaie zdravana, un ardelean sta pe un trotuar
din Bucuresti, in asteptarea unui autobuz. La un
moment dat, o masina trece in tromba printr-o balta de la marginea
trotuarului, stropindu-l din cap pina-n picioare; in mod
evident, fara a se opri...
Fara a se enerva, ardeleanul comenteaza cu voce tare
- No, asa ceva la noi - la Cluj - nu se poate intampla!...
La care, unul de langa el il intreaba:
- Da ce, ba' ardelene, la voi, la Cluj nu sunt balti ?!?
- Ba sunt!... Da' daca te stropeste cu masina,
soferul opreste, se da jos si-si cere iertare, te urca in
masina, te duce acasa la el, iti da un rind de
haine uscate, te pune sa faci un dus, iti da o masa pe
cinste si-un sfert de palinca, te tine sa te culci acolo si
dimineata, la plecare, iti da si o suta de euro.
- Ha, ha!... Te-ai tampit, omule, zau asa!... Ti s-a intamplat tie una ca asta ?!?...
- Mie, nu!... Da' lu' nevasta-mea,da!...
27+ cu minune de
seidana spune:
Anca..La ludus e o fabrica de saltele.. poate gasesti acolo ceva, daca tot ai patul ar fi pacat sa mai dai banii pe inca unul...
MULTI ani inainte cu dragoste si BUCURII
32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hayat_Kh Hai sa va zic un banc cu ardeleni....... Dupa o ploaie zdravana, un ardelean sta pe un trotuar din Bucuresti, in asteptarea unui autobuz. La un moment dat, o masina trece in tromba printr-o balta de la marginea trotuarului, stropindu-l din cap pina-n picioare; in mod evident, fara a se opri... Fara a se enerva, ardeleanul comenteaza cu voce tare - No, asa ceva la noi - la Cluj - nu se poate intampla!... La care, unul de langa el il intreaba: - Da ce, ba' ardelene, la voi, la Cluj nu sunt balti ?!? - Ba sunt!... Da' daca te stropeste cu masina, soferul opreste, se da jos si-si cere iertare, te urca in masina, te duce acasa la el, iti da un rind de haine uscate, te pune sa faci un dus, iti da o masa pe cinste si-un sfert de palinca, te tine sa te culci acolo si dimineata, la plecare, iti da si o suta de euro. - Ha, ha!... Te-ai tampit, omule, zau asa!... Ti s-a intamplat tie una ca asta ?!?... - Mie, nu!... Da' lu' nevasta-mea,da!... 27+ cu minune de |
hehe
zubi spune:
fetiliiiii
azi m-am gandit, vreau s afac o budinca de cioco...adik d'aia l aplic,ca na..sa vad ce mai adaug io ca sa iasa mai buna, adik niste nuci, un iaurt cu fructe..sa vedem ce idei mai imi vin
Hayat...ai dreptate cu vremea,cre'ca suntem noi mai dilii si resimtim mult mai ibne toate sachimbariel astea atmosferice, uffff..si de starile tale,stai linistita...macar e un semn bun ca nu ai motive reale sa te apuce plansul,eu chair am uneori,si daca nu am,le caut pana le gasesc...nici io nu stiu ce sa pap acum l apranz,parca mi s-a laut de cartofi,ca la mine asta e menu-ul zilei la pranz....manca-l-ar mami de baietzel frumos din poza
Matza..important e sa ai casuta ta, restul le faci suor usor..mobila si tot felul de aranjamente...
Ancaroro, LA MULTI ANI , multi ani fericiti impreuna,adik ..o viata frumoasa ,plina de impliniri impreuna
Lali, daca io vroiam sa descriu miscarile lui bebe nuo puteam face mai bine decat tine, idem si la fel il simt si eu, cand imi baga cate una in coasta...si uneori mi se pare ca ii simt forma talpii cand loveste:)
Nasoala treaba cu server-ul, ce ma mai fac io fara voi..acuma tre sa ma gandesc ce sa papa ca vien pranzul si mi se face foamea de lup..poooooop toate burticile si toti bebelusii dragi
Mikkaaaa, pe unde esti mami tu?
Zubi, mami32+ cu
minunea mea
Helenutza23 spune:
May, ma uitam si eu dupa tine, sa vad cum mai esti, stiam ca acum esti in romania.
eu da, mai am greturi, evident, nu pot scapa de asemenea placeri. tu?
seidana cand intri in conced? eu pe 15 iulie, gata! stiu ca si tu erai tot cam in acelasi timp cu mine.
ancaroro eu am repetat acum niste analize pt a vedea cum stau cu anemia mea. nu m-a trimis medicul, le-am facut eu ca stiam care sunt. medicul mi-a dat sa iau Fe dar nu am luat si imi urmaresc aceste valori sa nu scada prea tare.
si se pare ca fatza de acum o luna sunt relativ stabila la asta.
30
May3 spune:
evident ca le mai am
asa le ducem pana la sfarsit, vai fundu nostru
deci, s-a racorit de la aer in camera si a inceput si pitica sa dea din picioare :D
nu-i prieste caldura, mititica.
pana acum era lesinata, abia mai misca anemic.
acum ce-si zice: asa mai mami, asta-i temp cu care sunt eu obisnuita
28+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
ancaroro spune:
Seidana, vedem cu salteaua, la ludus sunt din spuma poliuretanica. Nici nu vreau sa ajung sa dau pe o saltea de 3 ori pretul patului doar pentru ca este facuta la comanda
Zubi mama, mai odihneste-te si tu putin. Toata ziua faceti curatenie, mancarica. Si odihna pe cand? Ca vine si n-o sa mai avem timp de noi si de odihna.
Cu spatiul pentru documente caut o solutie. O rezolv azi.
27+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Helenutza in 15 iulie/.. da numai din 1 aug in prenatal.. pana atunci am concediu de odihna
racheel spune:
hayat tare bancul
Pe mine m-a amuzat unul pe care l-am auzit la Cristi Brancu.In legatura cu bacul de anul acesta.
Se intalnesc colegi de clasa.
Unul dintre ei il intreaba pe celalalt:
Cat ai luat ma la bac?
R:3,50
Ptiuuuuuuuuuuuu, tocilarule.
Mai fetelor care ati fost la serviciu pana acum sau inca mai mergeti ma inclin in fata voastra.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
flopishtica spune:
Buna fetelor.
Dupa o absenta lunga lunga de tot revin si eu in peisaj, sper sa ma primiti inapoi. Am inceput si eu sa stau acasa, am vazut ca avem gravidutze noi, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi.
Am o veste pentru fetele din Bucuresti care vor naste la Polizu, si as vrea sa imi spuna daca stiu ceva in plus fata de mine.
Dr-ul meu m-a anuntat ca Polizu se inchide in septembrie si octombrie si nu mai pot naste acolo. data trecuta cand a fost inchis Polizu, medicii au operat la Filantropia, insa acum se inchide si Filantropia in aceeasi perioada , si nu vor opera la alt spital de stat, numai la clinicile particulare.
Voi stiti ceva, pe voi v-au anuntat?
27+ cu minune de