Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
Hayat_Kh spune:
La multi ani Anca!! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de viata impreuna. Sa va ajute DD sa ajungeti la Nunta de Diamant , iubindu-va si mai mult.
Picioarele mele sunt la loc, butuc. Mai este pana la 17:30 cand tre sa ajung la clinica. Mersi May, sper sa fie totul bine.
Merg sa ma intind iar cu picioarele in sus si o sa va tin la curent cu toate dupa ce ma intorc de la medic.
Sa va purtati de grija burtici si sa va bucurati de ziua asta.
Zubi, sa-ti fie de bine desertul. Io , zilele astea nici sa nu vad dulce.......
27+ cu minune de
Helenutza23 spune:
ce zici tu flopishtica????
eu am medicul la filantropia.. cum sa se inchida??? de unde stii, care e sursa?
e vorba numai de operatii?
uf!
seidana si eu la fel, intru in CO de pe 15 pana pe 1 aug. de atunci intra prenatalul.
30
andreea_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica Buna fetelor. Dupa o absenta lunga lunga de tot revin si eu in peisaj, sper sa ma primiti inapoi. Am inceput si eu sa stau acasa, am vazut ca avem gravidutze noi, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi. Am o veste pentru fetele din Bucuresti care vor naste la Polizu, si as vrea sa imi spuna daca stiu ceva in plus fata de mine. Dr-ul meu m-a anuntat ca Polizu se inchide in septembrie si octombrie si nu mai pot naste acolo. data trecuta cand a fost inchis Polizu, medicii au operat la Filantropia, insa acum se inchide si Filantropia in aceeasi perioada , si nu vor opera la alt spital de stat, numai la clinicile particulare. Voi stiti ceva, pe voi v-au anuntat? 27+ cu minune de |
bine ai revenit flopishtica!
Eu trebuie sa nasc la polizu, dr nu mi-a transmis inca nimic, dar saptamana viitoare merg la control si il intreb. Te tin la curent.
31+ Doamne iti multumim!
didianana spune:
Hop si eu!
Ce faceti voi? La noi e mai racoare azi..ma simt si eu mai bine,ca ieri am fost ca balena esuata.VA pup ne cititm mai tarziu.
27+ si mamica fericita de 3+ anisori
andreea_t spune:
va salut iubitele mele burtici!
La multi ani cu sanatate si noroc Anca!
declar + 13 kg pana in prezent, burtica lenesa, aseara ne-am speriat de ce nebunii facea bebe prin burticul meu, parca iesea afara prin toate partile.
Felicitari tuturor burticilor cu vesti bune de la medic si succes celor care merg astazi!
Seidana si eu sunt parf de la caldura si de la noptile vraiste...dar trebuie sa rezistam pentru piticii nostrii dragi.
Legat de apartament, astazi ne-a sunat evaluatorul si maine vine sa faca raportul Dupa raport vom intra in posesia cheilor si putem incepe amenajare, numai ca nu avem banutii...trebuia sa ii avem de o luna si nu au venit nici pana acum, iar sansele sa apara sunt mici...incerc sa nu ma mai stresez pe tema asta sau sa-mi fac calcule.
Am cam multicel de lucru, dar nu am deloc spor, parca sunt leguma. Nici de citit carti nu am chef, mi-am comandat 5 carticele si au ajuns cu bine.
Stiu ca am promis poze, dar a venit foarte obosit sotiorul meu si nu am reusit sa le fac, dar in seara asta le dovedesc.
Ma duc pana la farmacie ca s-a terminat gynipralul si sunt singura pana maine dimi, pompierul meu e de servici.
31+ Doamne iti multumim!
ancaroro spune:
Inapoi pe baricade
Am o propunere. Documentele - avand in vedere ca sunt carti, retete si altele - neconfidentiale, nepersonale, ar putea fi publice. Incat sa le vada toata lumea din odisee. Dati-va cu parerea
27+
Bijuteriile mele
seidana spune:
Anca cu mine e ok....
Andreeuta.. incet incet toate se pun la punct, important e sa fii convinsa ca totul va fi bine .. o fi caldura de nu pot dormi dar si grewutatea...
A fost luat forumul? eu am somnit putin
32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
didianana spune:
Si din partea mea e ok..Si eu abia ma misc..Noroc ca la noi bate vantul si mai circula aerul asta fierbinte..
Fetelor voi primiti lovituri in vezica?Ca eu nu mai suport..una dupa alta imi trage.Si nu m-ar deranja asa tare dar ma sperie ca mi se dilata colul de la atatea lovituri.
27+ si mamica fericita de 3+ anisori
flopishtica spune:
Helenutza de Filantropia nu stiu exact cand ce si cum, ceea ce stiu sigur este ca Polizu este inchis in septembrie si octombrie.
Sursa este medicul meu care este la Polizu.
27+ cu minune de