Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Banc

Un tanar tatic , nu mai stia ce sa faca , ca nevasta sa il tot amana cu o partida de secs
Ba ca e obosita , ba ca nu are chef , ba ca plange copilu , etc
Intr o zi , ce i zice femeii :
Auzi nevasta , uite cum m am gandit sa facem de azi inainte ,
Cand ai chef de sex , ma tragi o data de mataranga
Cand n ai chef , ma tragi de vreo 20 de ori , si ultimele 4 dati , ceva mai repede

_

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, tare bancul!

Oana 29+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade,, tare bancu, si din pacate cam expune situatia noastra

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

vai Jade...hihihihi

31+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Andreea, se inchide deoarece renoveaza maternitatea - si anul trecut a fost inchis cateva luni.

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Andreea, se inchide deoarece renoveaza maternitatea - si anul trecut a fost inchis cateva luni.

27+ cu minune de

vai de mine...si eu unde o sa nasc . Daca ajungem la termen eu am dupa UM 11 sep si dupa ultima eco 19 sep. Dr. meu tot spune ca o sa fie mult mai devreme, dar totusi...abia astept sa merg marti la control sa aflu detalii.

31+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Hello girls!!

Am ajuns si eu de o juma` de ora de la medic. Am stat de la 16:30 acolo si nu stiam de ce nu ma ia nimeni. Da`iooo, desteaptaaaa, cu ultimul neuron lipsa, am uitat ca am zis ca o sun pe dr inapoi sa imi spuna o ora si am stat pana a luat toate gravidutele programate . M-au apucat niste contracii dureroase pe acolo, de dr cand m-a vazut imediat m-a trimis sa imi faca o injectie cu scobutil si no-spa. Acum sunt cu capul in nori.

Oricum, vestile sunt super bune. Nazdravanul lui mamica, are 1,046kg , este mai mare cu o sapt fata de termen, are niste piciorushe de manechin si s-a intors iar cu capul in sus. A cascat non-stop si a dat suturi in timpul eco. Dr radea de mine ca vorbesc de bebe de zici ca e gata nascut si vad tot ce face. Ca mi-a zis la un moment dat ca e asa de energic de nu-i poate masura circumferinta cerebrala si eu asa linistita zic:"pai a dormit de dimineata". Numa` o aud si pe ea si pe asistenta ca incep sa rada in hohote.

Apoi, ii povestesc ca eu imi visez copilul ca se naste cu pielea creata si ca ma intreb daca o sa i se mai intinda vreodata. Si ea ma intreaba:"oare de ce visati asta?"si eu :"da`io stiuuu???" , ea:"dar nu are pielea creata" si incep iar sa rada amandoua....Veselie mare , ce mai? :)))))))))

Despre picioare, mi-a zis ca :"astea-s butuc?? Inseamna ca nu ati vazut o graviduta cu picioarele butuc, ale dvs sunt ok" si iar veselie mare.....Asa ca ..nu-mi ramane decat sa stau cu cracii in sus si sa astept sa se duca retentia de apa....:))))

Sunt shuie rau....

Fetele, imi cer scuze, dar am un scurt circuit la memorie si dorm pe mine si nu am retinut cui am vrut sa ii mai raspund. Asa ca va puuuupp pe toate si dupa ce imi aduc aminte, mai revin.....

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Seidana trece-mi te rog 7,5 kg la 25s, insa ma simt de parca as avea 15 la bord..ma doare spatele, d“abia stau pe scaun...

intrebare la gospodine si nu numai: vreau sa fac baton de casa, insa laptele praf e f scump, n use gaseste aici decat de marca sofisticata. prin urmare am gasit “completa“ lapte d“ala pt cafea...pot face cu aiaæææ

25+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

buna seara burtici,

am pus poze noi, surpriza serii : botoseii a la Hayat

31+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

banc:

Mecanicul unui metrou bucure#351;tean are parte de o zi de lucru banal#259; pān#259; cānd ī#351;i face intrarea īn cabin#259; un tip tuciuriu cu un pistol īn mān#259; care comand#259; scurt: - La Beirut ! Dup#259; ce-#351;i revine din #351;oc, vatmanul īncearc#259; s#259;-i explice agresorului: - Domnule, #259;sta-i metrou, nu avion, merge pe unde are #351;ine. Doar nu crede#355;i cu adev#259;rat c#259; pot s#259; v#259; duc la Beirut cu metroul?? Intrusul, īns#259;, #351;tie una #351;i bun#259;: - La Beirut !! Vatmanul, resemnat, anun#355;#259; la microfon: - Toat#259; lumea īn vagoane, se īnchid u#351;ile, urm#259;toarea sta#355;ie: Beirut , cu peronul pe partea dreapt#259;. Pe fa#355;a agresorului īnflore#351;te un zāmbet: - Vezi m#259;? Are dreptate B#259;sescu: voi pute#355;i, m#259;, da' nu vre#355;i!

31+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput