Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

hAYAT bravo pt vestile bune , cand ma gandesc cate griji ne facem noi pt bebeii nostri iar altele ii avorteaza sau abandoneaza , ...

Dbunny.. si eu am avut pb cu ciocolata de casa si laptele praf nu am gasit solutia, insa desi e f diferit ai putea incerca un salam de biscuiti f ciocolatos si fin...s-ar putea sa iasa cu completa, insa nu e tot aia , laptee ala praf are oarecum rol si de fainos.. adik sa lege .. completa nu stiu eventual fa o portie mica si vzi de merge..Eu am primit un lapte ppraf pt bebelusi de 9 luni si expira la sf anului.. asa ca de sapt viitoare o sa ma gandesc sa fac ceva batoane e cioco.. desi la tonajul meu....

Eu m-am apucat sa citesc mama si copilul, desi ma dispera ca s-a listat tare prost si sunt anumite pagini unde abia deslusesc ce scrie , insa pe calc nu pot citi..
Apropo cum pot sa dorm noaptea cu picioarele sus? adik voi va puneti o perna sub ele ? eu atata dau din picioare ca si cearceaful il scot de sub mine uneori (si e prin sub saltea cu elastic) saraca perna e sanse are?

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Deci io nu pricep s-a modificat poza la avatar cu ce aveam de dimineata fara sa fi facut eu nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna, fetelor,

Sunt si eu inapoi acasa. Am scapat de perfuzii. Incerc sa stau cumintica la pat, dar imi vine sa ma urc pe pereti.

Nu stiu daca e de la vreme sau nesomn sau de la hormoni, da' sunt taaare trista.
M-au iritat si cei de la serviciu, ca se cacaie de 6 zile sa emita o amarata de adeverinta cu zilele de concediu medical avute in ultimele 12 luni, ca mi-au cerut de la spital.

Azi o fi o zi din aia, mai putin buna...
Revin cand am o stare mai buna

Noapte buna, burticilor! Pe maine!

28+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Seidana trece-mi te rog 7,5 kg la 25s, insa ma simt de parca as avea 15 la bord..ma doare spatele, dŽabia stau pe scaun...

intrebare la gospodine si nu numai: vreau sa fac baton de casa, insa laptele praf e f scump, n use gaseste aici decat de marca sofisticata. prin urmare am gasit ŽcompletaŽ lapte dŽala pt cafea...pot face cu aia¿¿¿

25+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

la 25 sau 26? in listuta ai urma la 26....sapt asta nu implinesti 26?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Buna, fetelor,

Sunt si eu inapoi acasa. Am scapat de perfuzii. Incerc sa stau cumintica la pat, dar imi vine sa ma urc pe pereti.

Nu stiu daca e de la vreme sau nesomn sau de la hormoni, da' sunt taaare trista.
M-au iritat si cei de la serviciu, ca se cacaie de 6 zile sa emita o amarata de adeverinta cu zilele de concediu medical avute in ultimele 12 luni, ca mi-au cerut de la spital.

Azi o fi o zi din aia, mai putin buna...
Revin cand am o stare mai buna

Noapte buna, burticilor! Pe maine!

28+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Draga Kora,
bine ai revenit acasica!
Ma bucur ca esti bine

Hai, te rog sa fi puternica pentru puiutul tau

31+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sept-Oct2011

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Seidana trece-mi te rog 7,5 kg la 25s, insa ma simt de parca as avea 15 la bord..ma doare spatele, dŽabia stau pe scaun...

25+

la 25 sau 26? in listuta ai urma la 26....sapt asta nu implinesti 26?

Sambata implinesc 26...pune cum vrei tu kilele oricum ma doboara

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Daca vroiati sa vedeti videeo-clipuri cu nastere naturala, cu epidurala, de gemeni, in apa, etc - www.babycenter.com/2_live-birth-epidural_10314055.bc" target="_blank">http://www.babycenter.com/2_live-birth-epidural_10314055.bc

28

Mergi la inceput

Neatza...

Kora fii cumintica , la patic , sa mai stea bebe la caldurica...

Dau cafeaua azi.. mai am 2 zile fara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele !

va deranjez si eu. sunt o mamica de la buburuzele ian-feb.2011 si vreau sa va intreb daca sunteti interesate :

- www.compari.ro/umidificator-c4175/purline/hydro-6e-p36334291" target="_blank">umidificator NEFOLOSIT decat pt testare la 250 lei

si

- sterilizator la 100 lei

mai negociem ....

pup toate burticile , mamicile si bebelusii dragi.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna dimineata fetelor

ce faceti azi?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput