Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

zubi multumesc mult de urari.. noi oricum daduseram deja 4 rate din avans dar am spus sa-l dam pe tot odata acum sa ne faca actele ca e muuult mai sigur(vreo 1200E au ramas de dat)si sa putem sa ne apucam si noi de treaba(ca imprumut facem de nevoi personale nu avem neaparat nevoie de actele casei/terenului) iar luna asta platim si chiria pe 2luni deci... tocmai bn vin banutii in avans:))am zis ca facem un imprumut care sa aiba o rata de 150E exact cat dam chirie acum sa vedem...(sotul a spus ca o sa faca cel mai mare imprumut pe care poate banca sa il acorde la salariul care il are ca sa scapam cu toate odata)(parte din mobila o avem deja deci nu e chiar stres lol si restul sertaraje dupapioare o sa scapam ieftin cu ele ca o sa le faca el(adica planuri si masuri si toate cele ,aia doar sa le taie dupa instructii si palul ce o sa fie de platit)

hayat.. am zis ca mai stau un pic daca nu trece dau fuga la un doctor ca e chiar comic sa fie doar unu umflat .. nu mi-am luat tensiunea ca nu am din-ala ca nu mi vn cuvantu acuma.. dar nu ma simt diferit fata de obicei... adevarul e ca a fost muuult mai cald si aici in ultimu timp si sper sa fie de la asta

pupici

33+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Cred ca merg si-mi fac niste cartofi. Ca nush ce sa mananc.

Io nu-s normala, sincer......Sunt atat de relaxata si de ghidusha si in acelasi timp imi vine sa si sa dau apa la crocodili. Pai , mai frate, e normal asa ceva???????

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Am pus si eu poza ..... E Mumoshuu lu`mamica.

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Seidana, ancaroro pot adauga si eu pe grup cartea '' Si tu poti fi Supernanny'' ?

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Stefy, scumpa, pune ce crezi tu ca a ok. Moderare facem doar la intrare, sa nu fie probleme. In rest, fiecare cu pozele, linkurile si datele ei.

27+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca tu cum mai esti?

Hayat .. da e normal .. eu acu zambesc acu plang acu urlu

Stefy pune ce vrei...

Cred ca o sa mai fac un folder ca nu ma mai lasa sa pun carti... azi le-am listat pe vreo 5.. asa sa am ce citi..

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Zubi e posibil sa fie intors deja, pentru ca a mea e intoarsa de la 5 luni,iar acum cand e maricica si nu prea mai are loc, simt in partea stanga unde e coloana ei cum se bombeaza burta,sus unde e fundicul ia o forma ciudata burta,iar talpitele le simt in partea dreapta,chiar sub coaste. Uneori imi prinde o coasta si o impiiinge de ma doare. Si burta mea face valuri multe. Mai als seara,pe la 23 , are juam de ora debalet si echilibristica cu intestinele si ficatul meu .

Dbunny depinde mult de la copil la copil . Lui Paul ii facea bine ceiul simplu de fenicul,chimen ,busuioc si putina menta. Era tare bun la gust,ca beam si eu. Eu nu indulcesc ceaiul,deci nici lui nu i l-am indulcit. Incercasem cu picaturi sab simplex, bonisam, ceai baby calm,baby drink , si mi se parea ca nu isi fac efectul. Trebuie sa ma uit in agendaa sa vaz ce i-am mai da sa ii treaca colicile. Stiu ca i-am dat si ceva homeopatic,care isi facea bine efectul.

Eu o sa cumpar sa am in casa , nu sa alerg atunci,sau sa il trimit pe sot,care ia intotdeauna ce ii da farmacia " ca e mai bun",si de obicei acel ceva e ceva mai scump si mai prost.

Vaaai,si avem poza de forum azi ,ce ne fac oamenii astia !! O sa intru in sevraj !

Va tzoc,revin dupa ce se fac schimbarile pe forum,ma apuc de terminat treburile. Ce fel suna " ma apuc de terminat.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Stefy, scumpa, pune ce crezi tu ca a ok. Moderare facem doar la intrare, sa nu fie probleme. In rest, fiecare cu pozele, linkurile si datele ei.

27+

Bijuteriile mele

Din pacate cartea are 14.384 KB iar sistemul accepta doar 10.000KB
Am sa incerc sa ti-o trimit pe email poate reusesti sa o postezi tu. Trebuie sa fug in oras sa cumpar un cadou unui sarbatorit si astazi nu mai pot intra.

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Sei, sunt bine, in zona.
Mi-e leneeee
Si la noi e cald, o simt picioarele mele din plin. Acum mi-am pus o cutie sub birou si stau cu ele pe cutie.
Ar trebui sa-mi fac analizele, nu prea stiu ce analize sa-mi fac
Felicitari fetelor cu casutza noua, astept si eu raspunsuri de la banca, sper ca pana in toamna sa ne mutam.
Am trecut si noi in luna 7, parca prea repede trece timpul.
Am o problema. Mi-au luat ai mei un patut de lemn. Baiul mare e ca are dimensiuni atipice: 80x100 cm. Aproximativ. Si nu gasesc saltea. Nu stiu ce sa fac. Ca lenjerii, deocamdata nu avem nevoie, am luat saculeti de dormit, si mai incolo pot sa le fac si eu la masina de cusut, doar n-or fi un cap de lume. Ma gandeam ca la sfarsitul lunii trebuie sa ajungem la ploiesti, si de acolo fugim si pana la ikea, si cumparam un patut de lemn, sunt la 150 de lei. Nu stiu. Ma mai gandesc, ca deocamdata nu stam extraordinar cu banii, daca vrem sa ne mutam inseamna avans+renovari+mobila noua .
Azi facem si noi 3 ani de la nunta, vedem cum sarbatorim, poate cu vreun siecs, ca ala e cel mai lipsa la noi.

toate burticile.

27+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hayat bafta la eco azi

sunt lesinata pur si simplu.
am ajuns la sora-mea si aici tot cald este.
am bagat aerul cond. nu bate direct spre mine dar e in camera cu mine.
credeti ca nu-i bine sa-l tin asa?

de ametit n-=am mai ametit dar de la terasa nu am mai iesit din casa decat pana la masina cand a venit sora-mea si de la masina in casa cand am ajuns la ea.

si nici nu mai am de gand sa ies pana joi cand plec la Valcea ca azi imi revin dupa o noapte nedormita de caldura, iar maine trebuie sa ma epilez, sa-mi fac unghiile, de astea.

Zubi, mama, cred ca ne vedem cu bebeii, ca eu nu mai ies din casa...

am si niste arsuri de mor

helenutza, ma bucur sa te revad. mai ai greturi?

anca. la multi ani. sa te gandesti si la astea mai batute de soarta, care nici sot nu mai au in preajma, cand faci sexu ala :D

28+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput