Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

aaa.. Dbunny.. atunci o sa cumpar si sticlute mai incolo.. mai intai astept sa vad daca voi folosi bine...
Oricum tetinele atata ca mi-i sa par mai moi insa la fel...
Stiu ca de ex tetinele normale nu se potrivesc la bibe mari (gat larg) sau la cele inclinate ..
Stiu ca ttebuie spalate/fierte... doar nu o sa bag in gurita micutei mainile si praful si microbii altora

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza burtici

parca azi e mai ibne un pic..nu mai e asa de cald ca ieri,a fost si un pic de furtuna, ieri credeam ca mor..Hayat,si mie mi-a fost tare rau ieri, de simteam ca o sa lesin singura in casa

Marryan, dar ai gatit ieri mamico, nu gluma...mai esti panicata? sper ca nu
Lali, ditamai nervoasa...si ce imi place mie de paul, are mana de pictor clar

Racheel, braov pt vestile buen de ieri de la eco, ce tare mi se pare ca ai vazut chiar si parul...

Camady, ANilansa, Andra@..bravo mamici cu burtici de bebe sanatosi si maaaarii

Sei, a iesit super buna salata,doar ca am stricat-o io un pic, cum imi sta in obicei,adik a am pus prea mult usturoi, dar fu buna gustoasa si asa.....

io de ieri, de cand mi-a fost asa de rau,as manca dulce, simt nevoia de dulce foarte tare, cand mi-am facut analizele,a iesit glicemia exact la limita inferioara...mi-o fi scazut ieri glicemia rau si d'aia ....ieri am gatit musaca de cartofi si saalta de dovlecei,azi as vrea sa fac ceva dulce ,rapid,racoritor..dar nu prea am ingreeiente in casa si nu mai vreau sa ies afara pe caldura s apatesc ca ieri..o sa ma gandesc ce si cum, in rest,azi program de voie...

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata,

azi sunt catranita...mi s-a stricat calculatorul.

ieri am fost in oras si mi-am dat comanda de pat. am luat tablia de la cap tapitata, rosie.cred ca m-am dilit!

Sei, lasa poza! E faina!

Azi trebuie sa gatesc si nu stiu ce...nu mai am nici carne in congelator. trebuie sa merg sa fac o aprovizionare.

sunt asa suparata din cauza calculatorului...

va pup!

Oana 29+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

mAZTA, BAFTA CU TERENUL ATUNCI, sa dea Dumnezeu sa va faceti casuta mult visaTA...si eu as da zece ap de lux pe o casuta mica,cu o mica gradina...

Sei, tu cum dormi mami noaptea la parter?ca pe caldurile astea cu geamul inchis,eu morrrrrr, ca nu am gratare la geam...dar parca nu imi vine nicis a dorm cu geamul larg deschis..cu toate ca e zona linistita aici

asta micu, acum vreo doua sapt,era cam lenes,si cand am fost la eco, a zis ca e cu caputul in sus,si poate d'aia nu il mai simtream io asa d ebine,eei, acuma cred ca sta pe lateral, ca il simt in parti de amma focului,dar stiti cum??? mi se onduleaza burtica in ultimul hal,si cand vreau sa filmez,se opreste,ma oftic de mor...oare cand s-o intoarce si el?

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna dimineata!

Hmmmm.....ma bucur ca v-ati amuzat copios pe seama cosmarurilor mele..Ata ete, ce sa fac?:)))

Lali, botoseii i-am tricotat(impletit), la croseta imi lua prea mult timp si de data asta nu era vreme de migaleala, din pacate, ca am fost eu bleaga. Ca de cand nu am mai fact , a uitat "baba Nana":)))))) si atata am facut si am stricat pana am renuntat la croseta... Insa si la modelul pe care l-am facut cu andrelele pana la urma, se mai pot face artificii de toate felurile, imaginatie sa avem.

Am vb si cu dr pana la urma, mi-a zis daca pot sa merg azi, desi are programarile deja complete, pentru ca de maine e in concediu pana in 25. Asa ca, mergem azi sa ne vedem minunea.

Picioarele mele, cred ca e asa cum au zis Lali si Mikka, de la caldura...Azi-noapte am dormit cu ele pe sus si azi dimineata erau mai desumflate, nuc omplet, dar aratau mai bine. Ce m-a speriat pe mine , a fost faptul ca atunci cand incercam sa imi masez laba piciorului si apasam mai tare cu degetul pe locul umflat, ramanea groapa. Nu revenea inapoi, nici nu se facea o pata alba...

Lai , multumesc pentru urari. Iti doresc si tie multa putere si usurinta in a rezolva toate lucrurile care ti-au mai ramas de facut. E bine ca vine sotul, mai ai si tu un sprijin.

Matza, cred ca cu piciorusul tau, ar trebui totusi sa consulti un medic. Aseara citeam pe net de umflaturile astea si zicea ca daca numai unul se umfla mai rau, e semn de ingrijorare . Tensiunea ti-ai luat-o? pupic si take care. E bine si putina lene ,sa stii....face bine la organism.

Marryan, a venit armata la masa???? Las-o mai moale fatucoooooo, vrei sa te certe mititica?????

May, mai ai ameteli? Mai ales ca nu te impaci cu caldurile astea. I miss u already

Seiiiii, treci la . :)))

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Mie mi-i lene si cald si foame... si ma misc si respir greu.. si vreau acasa .. si mai am 3 zile....fara asta ..

Hayat ... sa intrebi dr de picior da? si sa vii cu vesti extra bune de la dr

Zubi
ma bucur ca ti-a placut salata.. eu am facut si o mancarica cu dovecei si legume se te lingi pe degete...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

mAZTA, BAFTA CU TERENUL ATUNCI, sa dea Dumnezeu sa va faceti casuta mult visaTA...si eu as da zece ap de lux pe o casuta mica,cu o mica gradina...

Sei, tu cum dormi mami noaptea la parter?ca pe caldurile astea cu geamul inchis,eu morrrrrr, ca nu am gratare la geam...dar parca nu imi vine nicis a dorm cu geamul larg deschis..cu toate ca e zona linistita aici

asta micu, acum vreo doua sapt,era cam lenes,si cand am fost la eco, a zis ca e cu caputul in sus,si poate d'aia nu il mai simtream io asa d ebine,eei, acuma cred ca sta pe lateral, ca il simt in parti de amma focului,dar stiti cum??? mi se onduleaza burtica in ultimul hal,si cand vreau sa filmez,se opreste,ma oftic de mor...oare cand s-o intoarce si el?

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Zubi, cred ca suntem noi mai sensibile si simtim modificarile atmosferice. Acasa eram poreclita "barometru", ca dupa cum ma simteam sau ce incheieturi, muschi ori oase ma dureau, preziceam vremea, ca babele alea de 90 de ani ,osteoporoase si cu proteze in gura .:))))

Si e si foarte crescut nush ce indice de siguranta (cred ca solara) si asta ne da toate peste cap, de la organism pana la electronice. Dar azi, totusi, este muuuulllttt mai bine, poti sa resipri aerul asta.

Si noi stam la parter, tot fara gratii, ca avem puse termopane noi si proprietarii au dat jos grilajele si nu le-au mai pus dupa aia. Insa dormim cu geamurile crapate pe verticala, atat cat sa intre aerul racoritor de noapte. Larg deschis nu-l lasam nici noi, desi e linistita zona, pentru ca ne intra tantarii buluc, ca nu este plasa la geam.....

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Mie mi-i lene si cald si foame... si ma misc si respir greu.. si vreau acasa .. si mai am 3 zile....fara asta ..

Hayat ... sa intrebi dr de picior da? si sa vii cu vesti extra bune de la dr

Zubi
ma bucur ca ti-a placut salata.. eu am facut si o mancarica cu dovecei si legume se te lingi pe degete...

Si mie mi-e foame, dar nu am pofta de nimic si nici nu am papat nimic inca. Da, o sa intreb medicul, sigur o sa imi dea sa fac niste analize. Sper doar ca mandrocul meu de copil sa fie mare si sanatos.

:p

Ati vazut fetele ca azi o sa avem pauza de forumuiala cateva ore din motive tehnice?

27+ cu minune de

Mergi la inceput

A-ti vazut mesajul? de la moderatori ..???

--------------------------------------------------------------------------------
ATENTIE: Astazi - dupa pranz vom avea o revizie tehnica a serverelor. Forumul/Site-ul o sa fie indisponibil pentru cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny
stefy si aici e cam la fel, insa n-ai perna de alaptat sau mulgator la dispozitie...este unul pt tot etajul la sectia prematuri doar. Cele 2 paturi sunt pt tine si inca o pacienta sau pt sot¿ ca aici sotul doarme pe fotoliu pat..asta e, nu moare 2 zile. Insa e totul gratis, eu vb de sistemul public.

Dbunny salonul are 2 paturi pt 2 paciente. Daca vrei sa fie familia cu tine, e o camera speciala unde stai numai tu cu bebe mic si partenerul, el avand patul lui,dar trebuie sa platesti extra.
Aici nu sunt fotolii unde sa stea sotul .... plus ca al meu zice ca trebuie sa dea de baut in cinstea venirii pe lume a feciorului mult asteptat ... deci are activitate intensa 2 zile cat o sa stau eu in spital. Ca sa nu mai zic ca trebuie sa pregateasca casa cand om veni cu bebe acasa. Plus sunat, pozat, postat poze ... eiiii ... multa munca.

+30

Mergi la inceput