Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)
Raspunsuri - Pagina 19
isabeluta spune:
Buna seara!
Kriss79 am scapat cu bine de operatie. Se mai plange ca-l doare gatul si limba (probabil din timpul operatiei). Noi mergem marti sa-l vada dr. Nu am avut probleme dupa anestezie. A mancat bine dar mai mult alimente "moi". cat despre timpanograma si noi am intrebat si ne-a spus dr ca-i prea devreme acum sa dam un verdict. Abia dupa vreo luna de la operatie...Poate iti este de ajutor info de la mine! Sanatate multa!
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Adi esti singura care tragi tare spune.mi ce energizante folosesti |
Roxali, ma flatezi. Cand ajung la gym ma concentrez sa "imi fac treaba", ca alftfel am asa un sentiment de futilitate :P Daca fac ce imi propun imi asigur o zi pe un ton optimist ;)
Nu folosec energizante altele decat cafeaua zilnica
), Evening Primrose = Gamma-linolenic Acid (prescris de ginecolog si am reusit sa ajung cu CM la intervale regulate de 30 zile
) si Gluco-support ( amestec de ierburi, minerale si ceva vitamine pt regularizarea nivelului de zahar in sange din cauza PCOS - pe care, se pare, ca il am sub control 

). Mai nou iau vit D 2000IU pe zi, ca sunt sub limita optima. Dar nu iau alte chesti. Nu sunt fan vitamine, pastile, bauturi etc energizante, prefer sa acord atentie maxima nutritiei. Mai nou incerc sa ma apropiu de www.marksdailyapple.com/definitive-guide-to-the-primal-eating-plan/" target="_blank">planul "primal", ca sunt satula de exagerarile si pretentiile diverselor "diete"...Sa aveti un weekend superb.
Va las www.youtube.com/watch?v=RUuCi4tOvQ8" target="_blank">melodia pe care a invatat-o Lisa la gradi sapt asa ;), pe mine ma dispune la maxim si am avut-o in minte de joi. SI inca imi rasuna ;)
bernix spune:
Salutare, salutare, tuturor!
Suntem la Bucuresti cu totii, neplanificat.
Ziceti, va rog, ceva detalii cu intalni9rea, poate ajungem. Tare mi-ar placea!
bernix spune:
Vad ca nu-i nimeni pe faza sadea detalii...
POate-mi fac un strpo de curaj si o sun pe Luiza cand mai ies din maldarul de bagaje.
Erina spune:
Buna mamicile!!!
Bernix imi pare rau ca nu am vazut mesajul tau. Intilnirea a inceput pe la 10 asa ca ai fi fost in timp pentru ea. Speram sa va vedem data viitoare.
Adi si eu iau l-carnitine si chiar am vazut ca ajuta.
Isabeluta ma bucur ca s-a recuperat bine Vladut!
Danuta am vazut pe FB pozele cu Miruna. E minunata!
S-au trezit D&D iesim la o plimbare. In rest timpul zboara mult prea repede...
Va salutam cu drag pe toate! Sper ca aveti o vara de vis- Roxana si Moldoveanca distractie frumoasa la Paris.
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza SabinaY, sunteti superbe, ce mult mi-au placut pozele in imbracamintea japoneza. Au crescut mult fetele si sunt scumpe de tot. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 |
Multumim

SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui luy Sabina ![]() ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Multumesc mult Luy!

SabinaY. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Sabina, ce poze minunate!!! Abia astept sa ma loghez sa las ceva comment!!! Sunteti superbe toate 3 .------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle. Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness. |
Multumim tare mult!

SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui Yaia Sabina japoneza, vazut fetele cochetele. Ia lumineaza o baba batrana cu dintii de lana, ryokan asta e o statiune la muntele Fuji? Un hot springs? Un ryokan este un han traditional japonez. Se gasesc in fiecare oras, de la doua stele la ryokanurile de lux, unde si#12288;preturile sunt tot de lux. :) Zona Izu ( aproape de Yokohama) este recunoscuta pentru onsen ( hot spring). Intr-un ryokan esti servit cu mancare traditionala, sushi, sashimi, alte vietati marine( merci,scoici, alge si buruieni =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Un ryokan este un han traditional japonez. Se gasesc in fiecare oras, de la doua stele la ryokanurile de lux, unde si#12288;preturile sunt tot de lux. :)
Zona Izu ( aproape de Yokohama) este recunoscuta pentru onsen ( hot spring).
Intr-un ryokan esti servit cu mancare traditionala, sushi, sashimi, alte vietati marine( merci,scoici, alge si buruieni
De exemplu, daca ai noroc, poti vedea cum se taie cu sabia de samurai un ton urias, proaspat pescuit. Sau cum se fac turtele de orez ca in vechime, batand orezul fiert cu niste ciocane de lemn, pana devine o pasta.( acum toata treaba asta se face simplu, la o masina speciala)

mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
si a lui David