Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai, pai voi ati uitat gentutele Mandarinutzei? Cum una ca asta? E celebra bre! Ei bravos, sa-i faceti voi una ca asta...

Rox, la mine e relax tot ce nu e munca. Deci poa sa fie ditamai dezmatzu, numa sa nu ma trezesc dimineata si saiau drumul muncii, ca e naspa... Cine o fi inventat si munca asta? Nu puteam sa facem si noi cumparaturile in prune, mere, pere? Eu iubescceea ce fac, dar ar fi foarte tare sa o fac de la mine de acasa...

Carpatina, pai e corect nenica asa? Mamici de 2007 fura in fiecare luna. Cum se mai stie ca suntem toooocmai noi, mamicile de sept - oct 2007? In fine, nu ca ar conta prea mult. Eu am setati papanasii ca pagina de start, asa ca va gasesc mereu oriunde, oricum...

Si va si pup si va spun si noapte buna! Param-pam-pam!

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (13+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Carpatina, pai e corect nenica asa? Mamici de 2007 fura in fiecare luna. Cum se mai stie ca suntem toooocmai noi, mamicile de sept - oct 2007?

Mah... ala de zici tu (mamicide2007) e numele.. si ala asa a fost de la inceput ... titulatura e ceea ce scrie sub nume... O fi mai clar acum?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Alinusho!

Sa fii sanatoasa, iubita, implinita si mereu cu zambetul pe buze!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sabina japoneza, vazut fetele cochetele. Ia lumineaza o baba batrana cu dintii de lana, ryokan asta e o statiune la muntele Fuji? Un hot springs?

Mandarinutza, scuze, eu nu am stiut de pasiunea pentru genti! Annisio, am corigenta, asta e!

Deci se apropie chefurile de 4 ani...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Luy, ma bucur ca iti place casuta, noi suntem multumiti de ea, deocamdata e mereu dezordine in ea, umbla Filip mereu si intoarce mobila pe toate partile. Eu am ales casuta aceasta ca sa incapa si toate seturile Playmobil cu mobila pe care le avem.

Annisia, Yaia, , m-am amuzat cu gentile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Ce liniste de vacanta!

Daria e bine, la gradinita. Dupa-amaiza merg mai devreme ca avem cerc de creatie, abia astept!!!

David la fel de solicitant dar dulce. In rest cu treburiii, mai iesc cu o prietena mai sala (Yaia si eu tot grasa si frumoasa).

hai sa va las ceva sa va dezmortiti:www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI" target="_blank">Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

www.bodyandsoul.com.au/body fitness/workouts/the top 5 exercises,13379" target="_blank">Fitness de weekend acasa si www.youtube.com/watch?v=VUjdiDeJ0xg" target="_blank">muzica aferenta.

Nu am citit din urma, incerc in seara asta, desi sunt total gratinata de la TRXul de ieri si programul meu autoimpus de azi dimi ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza ! Serveste cineva o cafea intarziata ?

Da, simt si eu cum adie vantul de vacanta, tare liniste mai este pe aici... Ce se mai aude la Cluj, ce fac fetele frumoase ? Gabriela, sper ca-s toate bune la voi !

Mandarinutza, o sa comand si eu casuta saptamana viitoare, dupa ce intra in cot salariul sotului. Multumesc mult pt informatii . I-am promis mai demult Mariei ca-i iau casuta de papusi cand implineste 4 ani si nu vreau s-o dezamagesc. Prevad ca va fi bataie cu Iri pe ea

Azi e ultima zi de gradi pentru Maria, de luni e in vacanta - va fi cea mai fericita .

Erina, multumesc pentru melodie Nu stiam ca asculti si asa ceva Eu constat ca m-am 'babit' de tot, nici muzica nu mai am timp sa ascult

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetili!

Erina vreau cafeaua aia intarziata...o beau rece ca cica nu face riduri
super zumba, dar de fapt e curs de dans ?...adik daca pers nu se tin de cursuri nu reusiti sa mentineti un ritm intens
Loredana Berte nu o suport,mai bine Lady G, dar precum zicea si Luy ai timp sa te delectezi cu ceva melodi...eu doar in timp ce conduc si binenteles dak nu e fimea, ca juniorul e ok

Sabina Y minunate poze, dar de ce plangea Lisa la mare?

Adi esti singura care tragi tare...la noi la sala e jale cand nu sant cursuri
spune.mi ce energizante folosesti

Yaia v-ati plimbacit nu gluma...nu stiam ca esti innebunita dupa scufundari, dar in Sardenia poti sa faci tot ce vrei muoama si ce minunatii
http://www.sardasub.com/immersioni/default.asp

Luy a mea e de o luna de zile si tot nui vine sa creada ca nu se mai duce...taaaaaaaare lunga era saptamana

un sf de saptamana placut fetelor...e aici ploua de rupe s-a dus vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hei, Luiza, multumim de intrebare, numai ce am aterizat pe acasa si plecam iar. Vacanta asta am fost tot pe la bunici, ba la Deva, ba la Ludus. Dar e minunat sa stea fetele toata ziua in curte, nisip, piscina, joaca, papa...

N-am apucat sa citesc, mi-e si rusine, in weekend plecam iar. Mi-e dor de o vacanta

Va pup si mi-e tare dor de voi! Fetele bine-sanatoase. Sara intr-o pasa de razvratire si rebeliune, Sofi ca buretele absoarbe si reproduce tot, Imita tot. Au inceput si muscaturi, paruieli, rafuieli. Scurte, dar concise Sofi vorbeste incredibil, deja scurte propozitii, Sara s0a ingrasat, a atins 16 kg, arata super. Sunt dulci si le ador. Cand el vad cum se joaca si se iubesc, imi creste inima.

Va pup cu drag!!!! Sa fiti cuminti si sanatoasi cu totii, da????

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput