Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cumatra, cu super intarziere (si rusinica, nu stiam ziua aniversarii), felicitari si toate cele bune tie si cumatrului, sa fiti fericiti si sanatosi! Si daca faceti no.2 poate puneti de o fititza ca tare vreau si eu o finuta. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Multi ani fericiti impreuna!!!
Iti salut revenirea. Vii diseara la X-fit express???
luy spune:
Rox, la mai multi ani fericiti, cu iubire si intelegere ! Foarte dulci copiii 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Roxana, scuze! Am fost cu copiii la Sanador apoi ta,man la 18.30 a avut M o intilnire (am alergat dupa copiii prin mall
) apoi cind credeam ca ajung la Pilates am aflat ca vine o doamna sa ma ajute la curatenie asa ca am fost in Metro sa ma aprovizionez cu produse de curatat more
. Maine ajung sigur. Trebuie sa imi spui cum e Zumba asta cu Petrisor???
Cristina foarte frumos numele!!!
Yaia spune:
Fetelor, bine v-am regasit si multumesc de primire!
Eu am profitat de ultimele zile de concediu si am lenevit cu copii si sotul, putina curatenie, azi un film si leneveala singura! Copii ai reinceput gradinita de luni, dar e inca vacanta si nu sunt multi copii. Alexia plange putin dimineata, dar nu mai mult de 5 minute, micul dejun o face sa ma uite repede.
De maine, eu la serviciu!
Sa fiti cuminti!![]()

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Carlotta, frumos nume!
Turcoaicelor, acum ca e la indemana informatia, ce complex hotelier din Turcia recomandati? Vrem vara viitoare sa mergem si noi cu copii la un all inclusiv...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Yaia Carlotta, frumos nume! Turcoaicelor, acum ca e la indemana informatia, ce complex hotelier din Turcia recomandati? Vrem vara viitoare sa mergem si noi cu copii la un all inclusiv... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Noi mergem pentru al 3-lea an!
Am fost la Papillon Zeugma in Belek, Delphin Palace Deluxe in Lara si Delphin Resort Deluxe in Alanya(anul asta)!
Ne-a placut in toate!
Ideea e ca nu are rost sa mergi la mai putin de 5*,parerea mea e ca toate resorturile din Antalya sunt ,,croite'' pe familii cu copii!Sunt cladiri mai noi ,mai vechi,dar gradul de confort este de 5* oriunde ai alege sa mergi!
crishtina spune:
| citat din mesajul lui luy Hai ca am crezut ca ai nascut ![]() Deci... v-ati decis la nume ![]() |
Nu am nascut
Da, am ales numele. Data asta mie imi place mai mult...dar se vor obisnui si restul.
Crishtina cu Robert , Nicole &
35+ Carlotta