Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna1 spune:
Hai ca am aruncat intrebarea si am disparut.
Azi am fost off site la un hotel, dimineata ne-au dat cu power pointul in cap vreo 4 ore sa ne laudam ce bine o ducem noi astia la international si ce profit mare am facut, dupa pranz macar ne-am distrat, team building cu ghicitori, cand gaseam raspunsul primeam premiu si o alta ghicitoare, si tot asa, de n-am alergat prin hotelul ala ca bezmeticii, mai rau decat copiii.. Ma dor toate alea, cred ca am mai slabit un kg.
Sa raspund:
Vivela ai dreptate, cresc repede, prea repede. Nu tin neaparat sa o obisnuiesc, nu e o corvoada enorma, doar ca mi-as fi dorit sa o obisnuiesc acum, pana ne mutam, nu de alta, dar nu vreau sa am surpriza sa se acutizeze frica, si sa ajung in noua casa sa dorm cu ea in pat de frica, nu de alta, dar ne mutam special pt copii, sa aiba spatiul lor, acum dorm in aceeasi camera. Om vedea, momentan nu insist.
Cristina da, am reusit sa am 53 kg, mi-s tare mandra, lasand modestia la o parte, ma admir zilnic in oglinda cand plec la serviciu.
Timi normal ca le dai aripi insa cand si le doresc. Si Adelise mananca singura de pe la 1 an, se imbraca singura de pe la 2 si un pic , dar eu n-am niciun merit in asta, eu doar am lasat-o sa le faca pt ca si-a dorit ea. Cu somnul nu si-a dorit, dupa un an au aparut fricile si asta a fost.
Si ca sa o laud, fetelor fie-mea e mai ordonata ca mine, in ultima saptamana face curatenie de ma lasa masca. Totul a inceput sapt trecuta cand, cautandu-I o preocupare in timp ce puneam masa, i-am zis sa stranga in living room unde erau jucariile claie, ziceai ca fusese cutremur. Si cand m-a chemat ca a terminat am avut un soc: era luna, nu indesate ci puse frumos la loc in cutii etc. De atunci, pt ca am laudat-o mult face curat in camera ei peste tot asa frumos ca sunt uimita.
Si asa drag imi e de ei, in fiecare seara Cosmin ii citeste povesti si ea il pupa si-l dragaleste. Sunt superbi.
Va pup, sa aveti um weekend superb.
Luna1 spune:
Mychy ca sa-Ti respund la intrebare cu casa stam bine, cica va fi gata mai repede, prin noiembrie, decembrie, in loc de ianuarie. Sa dea Domnul!
mychydutza spune:
vivela, m-as muta inapoi si maine daca orasul are avea vreo perspectiva, insa nu se intrevede deocamdata luminita de la capatul tunelului. turismul e la pamant, industrie nu mai este, doar cea de prelucrare a laptelui....in rest lumea o duce greu. le merge bine gateristilor , si alora de mai invart ceva afaceri. eu ca sa ma intorc poate as gasi ceva ca economist, pe trei lulele, insa sotul ca evaluator.....never ever. daca lucrurile ar merge asa cum ar trebui m-as apuca de turism.....deocamdata ne relaxam aici doar in vacanta.
luna, 53 de kile?????? ai avut ceva vointa. bravos tzie! ceva poze cu noua silueta?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Timi07 spune:
Cygni sa traiasca Alise! La multi ani si mult noroc.
Luna dao-n colo de treaba, daca si-asta-i treaba...ai a ascultat povestea plina de intelepciune citita de Samuel Jackson ? Am depus ceva efort sa-ti trimit linkul...sa-ti sar in ajutor la nevoie....
oops revin ca de "nervi" ti-am pocit numele
Michy inca o data felicitari mamei tale pt curte si sa va fie de bine escapada la Dorna.
Timi, leutza si berbecutza.
Luna1 spune:
Mychy da am avut vointa, am slabit 7-8 kg.
Timi nu am ascultat linkul ca scriu si citesc pe telefon, n-am acces la laptop momentan. L-am vazut si iti multumesc frumos pt efort, am sa incerc sa-l deschid maine, sper sa reusesc sa ma loghez. Iti Apreciez ajutorul sa stii!
Timi07 spune:
hahaha Luna ma simt cu musca pe caciula asa ca te avertizez sa nu fie copii prin preajma cand il asculti.
Am uitat sa ma laud ca am facut "hamgum"/hamburgeri azi si m-au complimentat fetele. E prima data cand fac Mi-a dat elan Saya ieri ca mi-a repetat la nesfatsit "I love you mummy"...aaaa ca zicea asta in 90% din cazuri dupa ce ma supara sau ma lovea (intentionat sau din greseala) asta nu mai pun la socoata
monicabo spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Luna, vad ca esti f incarcata! Succes cu casa! Ma bucur sa aud ca lucrurile se misca mai repede!
Timi, dragute fetele tale cu hamburgherii
musso, fain la mare. abia astept sa venim si noi in concediu!
Mai mult nu am apucat sa citesc. Am insa o intrebare la voi: are cineva vreun model de fisa de post, pe stil nou, dupa actualul cod al muncii, care sa includa criterii de performanta?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
violetan spune:
Hei,
la multi ani tuturor sarbatoritilor!
intru pe fuga sa raspund fetelor la dilema cu dopul de cada vad ca a suscitat interes maxim.
deci da, orice primeam era cu schepsis: "desurubam" rujul-bing!- una mica! aprindeam bricheta- zdrang!- una mijlocie. desafceam o cutie- rasarea alta si tot aa.
In ce priveste dopul la cada- aia da maiestrie! era dop normal cu lantic, la capatul caruia se afla- ati ghicit!- alta jucarie. Va dati seama ce idee subtila. Faci o baie si iesi dublu satisfacut, asta pour les connaisseurs, evident, ca nu oricine e in stare sa aprecieze astfel de rafinamente.
Stiu ca le tineam pe toate in cinspe pungi si ma mai distram aratandu-le la prietene cand veneau pe la mine. Pana am intrat in pamant pana la gat cand m-am ginit ca a dat de ele femeia care venea la curatenie si au luat drumul ghenei.
Am explodat cand am primit body-ul ala pentru care ar fi omorat fetili de pe Centura (e una blonda, in drum spre birou care sigur ar baga cutitu-n mine doar sa intre in posesia lui): mov, cu puf, cu un design halucinant de-ti intrau atele si dantela pin toate alea si era o adevarata aventura sa incepi doar sa te gandesti cum l-ai pune pe tine. Atunci chiar am facut scandal si am intrebat de ce dreaq as da io impresia ca sunt fan artificii sexuale. Toti au ramas uimiti: nu se asteptau sa nu apreciez, fiinta josnica si meschina ce sunt!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Citesc aproape zilnic ce scrieti dar nu apuc sa raspund.
Sunt f in urma cu urarile, asa ca voi face una colectiva:
La Multi Ani, Strumfi frumosi, iubiti si dragalasi! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti.
Timi, am ascultat link-ul pus de tine, e criminal si am ras cu lacrimi, ce bine e sa stii ca nu esti singurul care trece prin asa ceva .
Hamburgerii i-ai preparat tu? Da-mi si mie reteta, te rog!
Vio, esti minunata, you rock girl!
Luna, nu sunt in masura sa-ti dau solutii, noi adormim piticiii la noi in pat si apoi ii muta sotul si probabil vom face asa cat l-or mai tine muschii. Pe mine nu ma deranjeaza metoda, chiar mi-e drag de ei. Am avut o perioada cand stateam langa Sonia la ea in camera si pana adormea ma apucau pandaliile, de aceea povestea lui Timi m-a amuzat extraordinar. Asa macar stam cu totii in pat, mai citim, povestim si pana la urma adorm ei. Daca Adelisse adoarme repede, poate e mai bine sa-i schimbi rutina dupa ce se obisnuieste cu noua casa.
Pupici, weekend placut,