LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 8
puiutz_mic spune:
chiar vroiam sa va intreb despre Nativa - o fi mai bun, mai gustos etc decat NAN? le place mai mult bebeilor? ca mai scump vad ca e...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ramonasin spune:
Rody, draguta, poti sa-mi dai si mie reteta de tortulet cu biscuiti si gris ca nu am notat-o si nu mai stiu unde e...
, te rugam frumos
Crissy, ce fetita sprintena ai tu acolo!!!!!!!! Imediat urca muntii.Bravo Bea!
Cu ce pot scrie pe tortulet, care sa nu fie frisca?
Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina
Daria 10 luni jumatate
bumblebee spune:
Am mai spus-o, Bea rules!!

Michelle, hot sexxy mamma
! Faina tare rochia, iar tu, gorgeus
!
Eu in perioada asta pe langa salate si fructe, bag la greu fasole pastai, varza dulce, ghiveci (din dovlecel, vinata, rosie, ardei, putin cartof si morcov).
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
crispro spune:
Ramonasin, pana intra Rodi, pun eu reteta:
"eu am pus dedesubt un strat de biscuiti patrati bagati si scosi repede din lapte. crema de gris cu unt iar e simpla. faci un gris molicel, il lasi sa se cam raceasca si amesteci cu unt (se mai intareste apoi, asa ca o pui repede peste biscuiti). branza am facut-o eu din lapte cu iaurt, am pus cam 2 linguri de dulceata de piersici. si gata! inalt cam de o palma! cred ca poti continua in inaltime cat vrei... l-am imbracat in frisca si m-am jucat de-a ornatul, doar putin! o sa-i fac poze mai incolo."
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
abia acum am reusit sa-l adorm
nici mancarea nu e gata, nici el nu a papat pranzul, a bocit o gramada de oboseala si cu maaare greutate a adormit leganat, tinandu-ma de mana (il lasasem in patut inainte de asta si fugisem la bucatarie un pic...cand m-am intors urla!)
e complet zapacit programul lui
sa speram ca il vom regla in cateva zile...
puiutz_mic spune:
am uitat complet...LML SARBATORITILOR DE IERI: Seby&Felix, Cristian Alexandru, Eric Nicholas, Raducu (Pufescu), Anastasia si Otilia Ioana! Luna viitoare sper sa nu ne fie rau de la atata tort pe 10 ... ![]()
si LA MULTI ANI Andrei de imaya!!! Primul anisor a trecut, esti junior de-acum! Sa ai parte numai de sanatate, voiosie, noroc cu carul si muuuulta dragoste!
Alice_Elena spune:
Si mara are programul cam nasol. Adica in ultimele zile a dormit doar de pe la 11 jumate 12, cam o ora 2 si apoi pana la 9 deloc. Dar greu rezista si nu imi place sa o chinui. Azi incerc sa o mai culc o ora, chiar daca se va culca mai tarziu la noapte. Mqcar ies cu ea afara.
Crissy, ziceam ca m-ai innebunit, nu de pofta, dar eu ma bucuram ca am facut mazare pt prima data si tu ne zici tot felu de bunataturi :)) pupa pe Bea
Eu sunt obosita si nu mai pot de caaaald. Am facut curat azi, am spalat. Soacramea calca
mara
Mami de
Mara Nicolle
(20.08.2010) si
14+
rubia spune:
Bine v-am gasit
Noi ne-am intors sambata seara,dar abia azi de dimineata am reusit sa ma eliberez de treburi ,e curat luna in casa la mine...ce-mi place cand e asa...bine ca nu rezista mult ca incepe fii-mea cu aruncatul jucariilor.A fost ff frumos la tara,pun niste poze mai tarziu;am cate ceva de spus din ce-mi aduc aminte.
In primul rand Tina condoleante...
Denisa am vazut pozele ,superbe
Paula saracul de Raul,daca voi cei mari va simtiti rau,iti dai seama cum e el...off,sper sa nu fie ceva grav
si sanu uit vroiam sa-i spun andreei(eladeea) despre faza cu suptul degetului,am oroare de asta ca la noi in neam e un fel de mostenire(bunici,unchi,matusi,veri si chiar sora-mea e victima).Sora-me are 30 de ani si inca mai are cateodata degetul in gura in somn...
Si fii-mea a avut tentative dar am inceput sa-i dau suzeta ca de asta mai e o sansa sa scap,cu degetul e mai problema din pct meu de vedere..
Am reusit un lucru in ultimele doua saptamani sa o reinvat pe fii-mea sa doarma in patut 

Revin mai pe seara
racusor2010 spune:
TINA condoleante 
imi pare tare rau de pierderea suferita! ai grija de tine mami!!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauri_ca Ati mai dat careva ou intreg la puiuti? Eu m-am apucat sa fac o supica cu galuste, din ou intreg ca fac si pt. noi, si ma gandeam sa-i dau si lui Stefi, cat albus poate fi in 2 galuste? mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
da, eu! ii dau ou fiert moale de la 11 lunite! eu il fac moale il amestec cu miez de paine si putina sare, iese ca o pasta si papa copilul cu placere.
apropo am vazut ca esti din constanta, noi (puiutz si ramonasin) ne-am decis sa facem sch de nr de tel si poate stab o intalnire, nu te bagi si tu?
poop
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei