LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 18
rubia spune:
Paula da-mi unlink ceva cu reteta de pandispan ca vreau si eu,please
Michelelle eu intrebam de rochie ,dar vezi tu eu de acum port 40 ca nu ma mai incape 38 la bust(stramtez talia).a mai ramas cineva cu marime mai mare la cupa dupa sarcina?Ca ma enerveaza eu aveam B si ma simteam bine asa,acum cu cupa C si lasati ma deprim...
In schimb mi-am luat un costum de baie care ma avantajeaza si-mi place mult(din 2 piese)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Al meu a inceput cu urlete din nou. Dar asa.. fara motiv.. |
la noi e ca la nebuni, Isa urla si eu dupa ea, s-o imit. asa se opreste sa ma asculte. si o luam pe diferite intonatii... sa vedem cat ma tin timpanele . azi ma duc si eu in lume!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
lalala13 spune:
beluuuuuuuuuuuuuuuu
paula imi pare rau de raul.. bine ca e mai bine
nu am fost la doctor pur si simplu s-a decalotat singura.. acum vreo 3 luni se decalotase usor si aseara il stergeam usor si am descoperit..dar suntem in maraieli rau, face pipi dar cred ca il ustura..i-am dat nurofen acum, daca pana diseara nu-l lasa fug cu el la medic
cine a fost la bon jovi?
beluistef spune:
Spuneti-mi mai exista vreun cont comun pentru poze sau trebuie sa-mi fac eu unul sa pun niste poze ...sa ne mai vedeti fatzuca.
In privinta decalotarii i-am facut pana la 6 luni, apoi nu m-a mai lasat si l-am mai verificat din cand in cand si este bine. acum nu ma mai stresez cu treaba asta ca oricum nu ma mai lasa...deh, a crescut barbatelul.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
paula_m spune:
Lalala, Racusor stiu ca a mers la Bon Jovi!! Asteptam sa vina cu impresii si sa vad daca a intrebat Bon Jovi de mine...
Rubia si eu am ramas cu sanii mai mari. Nu ar fi pb asta, daca nu s-ar fi lasat!!!
Coteasca merci. Uite ca cereale nu m-am gandit sa-i dau. Azi ii dau dovlecel, ca ala ii placea inainte...sa vad daca il vrea.
Acum miauna, ca stie ca se apropie ora de somn si nu vrea sa doarma.
Rody, eu sunt bine, dar Cosmin nu. A facut si bronsita si acum zace... Slabi mai sunt barbatii astia!!! Pe Oana am vazut pe FB ca au pus finii lor o poza si asa i-am vazut si pe ei.
La multi ani Radu, Albert, Maeva, Tudor!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
paula_m spune:
citat din mesajul lui beluistef Spuneti-mi mai exista vreun cont comun pentru poze sau trebuie sa-mi fac eu unul sa pun niste poze ...sa ne mai vedeti fatzuca. In privinta decalotarii i-am facut pana la 6 luni, apoi nu m-a mai lasat si l-am mai verificat din cand in cand si este bine. acum nu ma mai stresez cu treaba asta ca oricum nu ma mai lasa...deh, a crescut barbatelul. **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Belu, din pacate nu mai avem cont comun, ca cineva a sters pozele si mail-urile din contul nostru. . Va tb sa-ti faci tu un cont si daca nu vrei sa le faci publice, ii trimiti un email lui Crissy si te adauga in grupul yahoo si le pui acolo. Sau pe FB daca ai pagina.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
ooana spune:
LA MULTI ANI, Daria scumpo
LML Raducu, Berti, Stefan
citat din mesajul lui tina_80 Acum, colac peste pupaza am si racit si mare lucru nu pot lua(medicamente) inca alaptez mai sunt mamici care alapteaza?...asa mult iubeste tzatza! Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
DA, eu
dar primeste si completare 100ml de Lp dupa ce suge
noi avem 100mp
iti trimit PM
un singur sfar - noi am avut o gramada de credite pe care ulterior le-am refinantat sau am schimbat bancile - nu te duce la BRD, pentru noi a fost cea mai proasta experienta si cea mai scumpa
citat din mesajul lui rodyka am schimbat poza, ma pot si eu culca linistita |
vad ca a mai dormit cineva bine, in afara de mine - asa e cand nu mai ai probleme
vreau sa ii fac analize lui Matei acum la 1 an - sange+urina
nu i-am mai facut niciodata! voi? ce analize ati facut?
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas - aseara ne-am hotarat sa mergem vineri 1-2 zile la Felix si apoi vreo 4 zile in Ungaria la Hajdu; |
asta inseamna ca duminica nu veniti la ziua lui Matei?!?
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
imaya spune:
Salutare fete si definasi!
Va multumesc din suflet pentru urarile voastre de bine. Nu am avut timp ieri, am citit dar tot nu am apucat sa scriu.
Va pun poze de la mot si va mai scriu diseara.
De aici : https://picasaweb.google.com/andreih2010/Mot0207?authkey=Gv1sRgCJeR0qOxztSDwAE#5628037575217822882
beluistef spune:
aha am inteles. o sa fac atunci un album si dau mail lui Crissy .merg sa culc piticul. si sa trag si eu un pui de somn. mai vb. Sper sa pot intra mai des.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)