LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 19
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Daria frumoasa LA MUUUUULTI ANI!!!!!!!!sa fii sanatoasa si voioasa! LML si sanatate Albert Simon,Maeva Caterina, Tudor Stefan si Bebe de Iulia_N. Luna viitoare sarbatorim cu sampanie si tort!!!! Si puiului meu drag, care implineste si el 11 luni astazi, inca o lunita scumpule pana la PRIMUL ANISOR! Te iubim muuuuuuuuult! Sa fii sanatos si fericit! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 |
la multi ani si din partea noastra !!!
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
la noi e ca la nebuni, Isa urla si eu dupa ea, s-o imit. asa se opreste sa ma asculte. si o luam pe diferite intonatii... sa vedem cat ma tin timpanele . azi ma duc si eu in lume! am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
si eu ma duc in lume asa e de marait...nimic nu-i convine...numai dupa mine sta si maraie daca nu-l iau in brate plange nu se joaca cu nimic doar la mine vrea offf sper sa iasa dintii mai repede
ooana spune:
Am pus poze de la ziua lui Matei la semnatura
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
mama ce poze aveti la avatar. Super super
elenussssss, ce ma bucur ca ne-ai scris Pupici multi pentru tine si cele 3 comori ale tale. Sar'na de urari.
Mandra a reinceput cu noptile agitate, probabil ca se apropie vreo maseluta.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+
ramonasin spune:
La multe lunite : Albert Simon,Maeva Caterina, Tudor Stefan,Bebe
Multumim pentru urari :
crispro,carla2008,giorgia,crissy77,paula_m,coteascapuiutz mic, rodyka, ainotna,eladea,bumblebee,saddie,michelle,beluistef,ooana,bamboletta,, sper ca nu am uitat pe nimeni
www.youtube.com/watch?v=kpRxNzv9JKk" target="_blank">aici este filmuletul de azi dimineata, enjoy
Ramona, mami fericita de Daria Cristina
ramonasin spune:
Si www.youtube.com/watch?v=CTV6t71pmsw" target="_blank">aici ne vedeti cum dansam
Ramona, mami fericita de Daria Cristina
Am implinit un anisor!!!!
aelita spune:
LA MULTI ANI,DARIA !!!!!!!!!!!!
11 lunite,sa cresteti mari !
Radu de Puiutz mic
Bebe- de Iulia_N
Albert Simon de Crissteo
Maeva Caterina de Raluk31
Tudor Stefan de babiela