LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 17
paula_m spune:
Cum pun poza la avatar? Ca eu sunt mai prostuta azi si nu-mi dau seama...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
adrianaBuc spune:
Salutari si de la mine
LML Radu de Puiutz mic, Bebe de Iulia_N, Albert Simon de Crissteo, Maeva Caterina de Raluk31, Tudor Stefan de babiela
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+
ramonasin spune:
Buna dimineata,
In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru link-ul dedicat Dariei, va daruiesc un buchet mare de si multi , sunteti extraordinare,nu ma asteptam pentru ca eu nu am fost asa activa si va multumesc din nou ca m-ati inteles si acceptat alaturi de voi
Multumim si fetelor care ne-au felicitat si o sa revin mai tarziu sa va multumesc la fiecare in parte, deocamdata am intrat sa va servesc cu o felie de tort cu gris pentru copilasi si o prajitura cu multa crema de ciocolata pentru mamici, un pahar de sampanie, o cafea cu gheata(Rody si Alice un cappuicino), o felie de lubenita dulce si rece, un fresh de piersici, cam tot ce va doriti ca azi e o zi mare in familia noastra, printesa noastra implineste un anisor si sunt asa de fericita. Azi dimineata mi-am dat seama ca a mai iesit un dintisor deci avem 5 , tot azi dimineata s-a ridicat singurica din fundulet in picioare fara sprijin, am si filmat-o asa ca mai tarziu o sa va si aratam, acum plec sa o culc ca incepe sa se maraie.
Va pupam pe toate, va multumim din nou, sunteti cele mai bune prietene
Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina
Daria 10 luni jumatate
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Cum pun poza la avatar? Ca eu sunt mai prostuta azi si nu-mi dau seama... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze mare |
Multumesc pt complimente, sunteti tare dragute. Nu sunt f slaba, dar ma simt bine in pielea mea Iar in rochia asta m-am simtit precum Carrie
Nu mai stiu cine ma intreba daca e facuta sau cumparata.. e cumparata si daca o vrea cineva i-o imprumut (mar 36)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonasin tot azi dimineata s-a ridicat singurica din fundulet in picioare fara sprijin, am si filmat-o asa ca mai tarziu o sa va si aratam, |
La multi ani fericiti, scumpa!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
beluistef spune:
hello!!!!!!!!!!!!!
AM citi astazi mesajul de la voi....multumesc ca nu ne-ati uitat si ca v-ati mai amintit d4e noi....multi, multi -ici la toate mamicile si delfinasii. si muuulte imbratisari.
Noi am crescut mari :), avem doar 2 dinti ...unul iesit la 11 luni si al doilea acum la 1 an...mergem de la 10 luni si de-abusilea si in picioare.Inca papam tzitzilica , dar mancare nu prea...noaptea tot asa nu doarme, ma trezeste sa suga la fel de des, mai are scapari de ma mai scoala si la 2-3 ore, dar primeaza trezirile de la 1-1.30 h sa suga. Am zis ca il mai las vreo 2 luni si apoi o sa-l intarc si sper sa-mi doarma atunci toata noaptea ca nu stiu cum mai este sa dormi ne-ntoarsa o noapte-ntreaga.
Hai sa nu va ametesc din prima cu multa vorbarie...si sa ii urez o sarcina usoara Adrianei ...felicitari pentru sarcina si sa fie usoara pana la capat si sa ai un bebic sanatos.
LA MULTI ANI TUTUROR DELFINASILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR DE VIATA...MULTA SANATATE SI SA FITI CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII SI EI LA RANDUL LOR SA FIE MANDRII DE VOI.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
paula_m spune:
Michelle, multumesc mult!!
Belu, ce ma bucur ca sunteti bine... Fetele? Poze nu ne pui?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
rodyka spune:
beluuu, bine-ai revenit! te coplesim cu sa nu mai lipsesti asa de mult!
ramonasin, felcitari pentru noutati! si multumim de tratatie, nici nu mai stiu ce sa aleg dintre atatea bunatati
paula, dar tu si Cosmin cum mai sunteti? Raul nu face kk ptr ca nu mananca, asa era si Isa...
tu fete, eu nu mai zic mereu de poze cat is de faine, dar de obicei las comentarii la poze, nu prea imi scape pozele noi. iar daca da, pai strig tare sa ma lamureasca si pe mine cineva unde le gasesc. ale Oanei, de ex, unde-s? ca eu am vazut doar una! si nu era cu rochia neagra de dantela... si nici rochita albastra a lui Racusor, daca a aparut...
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
bumblebee spune:
BELUUUUUUUUU, !! Fetele ce mai fac? Voi cum mai sunteti?
Paula, ma bucur ca Raul e mai bine!
Al meu a inceput cu urlete din nou. Dar asa.. fara motiv..
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
coteasca spune:
Buna ziua si de la noi!
am fost la plimbare cu prietenul mihaita! am papat si acum dormim!
Paula, vroiam sa-ti zic ca mai poti sa-i dai lui raul cereale, d-alea pt bebei mici de la 4-5 luni, poate asa mananca, i le faci in bine, eu asa ii mai dadeam lui Tudor cand avea probleme, dar eu i-am luat cu orez ca avea probl cu scaunul!
michelle, sexy mami, am reusit si eu sa pun poza la avatar mc.
rody, ce-i mai place lui isa in apa, ce o dulceata...
beluuuuu, intra mai des si mai zi-ne ce mai faci, si tudor al meu se trez noaptea si sta cate 3 ore treaz, nu ca i-ar fi foame sau ar avea vre-o durere, pur si simplu ii fuge somnul si are chef de joaca. eu am zis ca tre sa mai am vreo18 ani de rabdare si tre sa rezist.
LML Radu de Puiutz mic, Bebe de Iulia_N, Albert Simon de Crissteo, Maeva Caterina de Raluk31, Tudor Stefan de babiela
noi nu i-am facut nici o decalotare si nici nu intentionez sa-i fac ceva, acum fiecare mamica face cum crede de cuviinta.
fetele dar oare cu btz ce o fi, parca nu am mai vazut-o pe dc, sau nu mai vad eu bine...
gata fug
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei