Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Salut pe toate mamicile; bebicii

azi am dormit ca valiza in gara...la ora 10 dormeam dusi toti trei; bine ca a sunat tel si ne-a dat trezirea!!! asa ca dupa aceea repede papica la bebelina si iesit afara in parc sa mai prindem si noi racoarea de dimineata! Acum scumpica doarme somnul de dupa masa
cred ca o sa trag si eu un puit scurt de somn ca parca m-a doborat caldura asta! Sapt asta as vrea sa incerc o zi de piscina ...sa vad cum se comporta gaza! ca imi este tare dor de apa!!!

Scrish ma bucur ca totul a iesit bine la botez!

Ailed hai cu povesti de la crestinarea bebelei!

Alexina drum bun; sa ajungeti repede si cu bine iar Teea sa acomodeze cat mai repede!

Simo, Cami, Mada cand aud tot ce trebuie pt vacanta cu un bebel mai mare parca imi vine sa imi fac bagajele acum si sa plec! Multumesc de raspunsuri!

Mada spor la

Catank si Maria sughita atunci cand rade; si eu sughit atunci canr rad mult

Somleac baietilor tai le va fi tare bine in Tg Mures; verile sint mult mai blande aici; nu exista noapte in care sa nu poti dormi de cald si fara aer conditionat (15-16 grade noaptea); in plus mai apuci si tu sa te mai relaxezi!

BB yasmi acum totul va merge foarte repede la casuta pina la finisaje!!! daca poti incepe si te uita dupa ce iti doresti...nu tot ce pare minunat se dovedeste a fi asa (noi la apartament am avut bucatarie deschisa..nu prea gatesc eu dar si atunci cand o faceam tare se simtea in toata casa cu toata hota la maxim!!!)

mada, bb yasmi voi de la cate saptamai ati pus in fundic bebeii? Maria incearca sa se ridice si ea; capul si umerii si este f fericita atunci cand o ajut sa stea in fundulet (doar pt f scurt timp ~1 min)

fetele cer si eu parola de la picasa sa pun pozici si sa admir bebici!

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am ajuns acasa de ceva timp, am avut si succes la kiabi. in mall nu am mai fost.

dya, am inteles la ce te referi Parerea mea este ca in afara de tinut in brate mai in fundulet, restul nu sunt deloc recomanadate pt un bebelus de 3 luni si jumatate, aproape 4

maoulineta, eu am inceput sa o pun pe Cata in fundulet la 5 luni fara o saptamana.

scrish, pisuc, nu va suparati pe mine, dar eu nu mai vin maine....este mult prea cald pt copil sa-l scot la ora aia din casa. Noi de obicei iesim afara searaz, ca dimineata se trezeste prea tarziu sa mai apucam racoarea, iar azi ne-am topit doar din casa in masina si apoi in magazin. Va rog nu va suparati

Vreau la mareeeeeeeeee!!!!!!!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Am avut un week. foarte frumos iarasi....am fost la surori de vineri si ne-am intors epuizati aseara!

Nu am prea mult de citit din urma....deci, pe mai tarziu!

Scrish, sa va fie de bine crestinarea!

Strumpitz, te cam lasi asteptata....Hai ca stiu ca ne citesti regulat...intra si sp 2-3 vorbe!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
mai apar si eu!

Caldura mare, nu-mi place deloc! Dimineata suntem la 8 in parc "deschidem parcul", e tare placut si liniste. La maxim 11 suntem inapoi in casa, e rea canicula asta; seara nici nu mai iesim!

Ieri sa vedeti poveste: am fost la petrecerea-brunch a prietenilor nostri, nu l-am luat pe Petru fiindca erau prea multi copilasi de 3-5 ani si mi-era ca mai capata vreun virus ceva... am lasat acasa 2 biberoane pline de laptic de la mine, super-relaxati, bebele cu mama. Nu va spun ca Petru n-a vrut sa manance nicio picatura din biberon!!! parca primea chinina!!! Asa ca la 2 eram acasa sa alaptez! Asta e, bebele meu e dependent de mine Acum rad, dar oricum m-am sfatuit cu moasa si am de gand sa-i fac un training de biberon, ca nu e bine nici pentru diversificare...
Asa ca o sa incerc si alte tetine (Chicco am inteles ca e mai fiziologica, sau alte marimi, noi folosim inca marimea 1). Happiness - asa ca si pe mine ma intereseaza raspunsul la intrebarea ta!
Scrish, ma bucur tare mult ca a iesit asa bine botezul, nici nu ma asteptam altfel! Abia astept sa va vad in poze (ca ale mele tot n-au venit)
Strumphi, nu ma asteptam la tine sa tii asa la suparare pe o chestie fara sens; uite, si eu sunt si pe FB, si tot scriu aici mereu, si ma simt bine aici. Tu clar te razbuni pe noi
BB_Yasmi, Petru doarme doar de la 22.30 la 6-7, apoi din nou pana pe la 9.30-10; apoi pana seara doare cand vrea el, si de obicei cate putin; in jur de 3-4 de obicei mai adoarme cate 1-2 ore (asta e cel mai lung somn de zi, dar in niciun caz la fel de previzibil ca noaptea), in rest cate 30 min. Sper ca se va regla in timp.
Alina06, multumesc mult pentru raspuns!

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

pisuc, am tot uitat sa te felicit pentru premiul primit anul trecut

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Poze

Mada, am fost noi sambata seara la mare, am pus si vreo cateva poze. E naspa la mare, racoare si apa cam rece
Eu acum fac bagaje sa plecam diseara spre Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ioanna, alina, moulineta, pisuc multumim mult!

happy sunt biberoanele dr. browns http://www. drbrowns. ro/ am pus spatii ca sa nu fie considerata reclama, sunt geniale, noi doar pe astea le folosim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mada stai linistita, si eu vroiam sa propun o alta zi pentru ca efectiv e cumplit de cald oricat ar fi el de parc, tot nu da suficienta racoare pe canicula asta mai asteptam sa se racoreasca putin si vedem cum facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Legat de diversificare, daca mai aveti sau faceti rost de alte resurse sa le puneti in folderul pe care l-am creat, va rog. In acelasi folder am creat si un document pentru linkuri utile.

Scrish, felicitari pentru crestinare si pentru petrecerea reusita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Poze

Mada, am fost noi sambata seara la mare, am pus si vreo cateva poze. E naspa la mare, racoare si apa cam rece
Eu acum fac bagaje sa plecam diseara spre Bucuresti

Mami de Vlad, 21.02.2011

raluca, sunt f frumoase pozele, intradevar mi-as dori o mare cu apa calda

Poze

Mergi la inceput