Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeee
raportam si noi prima plaja pe anul asta
aseara
si apa nu e f receantonia nu mai iesea din eaaaaaaaaaaa
si asa si asa
da seara se merita
doimineata cred ca e rece
yasmi deci inceputul a fost mai greuuuuuuu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cami_antonia spune:
mada te astept cu bratele deschise cand doresti sa vii
scrish sa va fie de bine increstinarea
hai ca a trecut cu bine totul vezi?
pisuc nici antonia nu a baut deloc din biberon
iar pe petra tare greu am invatat-o da am perseverat
ca sa nu patesc exact ce ai povestit tu
e bine sa incerci mai multe tetine
si sa iei deja alta marimeça se enerveaza cand vad ca trag din biberoin si nu iese nimic sau f putin
si renunta
maine am emotii
vin in buc pt eco doppler
offfffffffff
sa imi tineti pumnii
moulineta spune:
Ralukab si eu vreau la mare asa rece cum e ea!!!!!
Pisuc si eu am vrut sa ii dau lapte de la mine din bibe si tot l-a scuipat (in 2 dati diferite!!)dar ceiut bea de sete tot din bibe, nu mult dar bea! felicitari pt premiu!! Va invit in Tg Mures! aici seara se racoreste bine!! la 7 seara poti deja sa stai linistita cu bebelu afara
mamicile cu experienta scaunelul bebe de masa trebuie sa aiba ceva deosebit? spar rabatabil?masuta atasata? intreb pt acum am verificat partea sport ca caruciorului meu si am vazut ca nu se lasa perfect orizontal (acum am stiut la ca sa ma uit)
nu siu ce o fi mancat printesa mea ca trage niste parturi tare puturoase
Mami de zana buna Maria (05.03.2011)
moulineta spune:
bravo Cami drum bun sa ai maine si parte de vesti bune de la dr!!!
Mami de zana buna Maria (05.03.2011)
miki1979 spune:
revin si eu cu o intrebare care ma macina..legat tot de problemele mele..
pt fetele care sunt medici sau asistente sau au ceva prietene prin spitale si stiu cum sta treaba..
fisa electronica din spital a unui pacient contine toate detaliile, analizele, istoricul ? poate fi diferita de fisa fizica ? adica pe hartie pot aparea mai multe lucruri decat in cea electronica ? sunt lucruri diferite ?
va multumesc anticipat de ajutor..
daca nu vreti sa raspundeti aici, pt ca sunt offtopic, astept un pm
miki1979 spune:
scrish, ailed sa va fie de bine crestinarea
nu stiu daca am omis pe cineva..sper ca nu.
cami, bafta maine la doctor, sa fie o zi norocoasa
altceva nu-mi mai aduc aminte..sunt cu gandul in alte parti si nu-mi ramane mare lucru in minte..
va pup
scrish spune:
cami daaaaa, totul e bine cand se termina cu bine
miki multumim mult! cum mai e nepotica?
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish cami daaaaa, totul e bine cand se termina cu bine ![]() ![]() miki multumim mult! cum mai e nepotica? ![]() ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
nu stim inca nimic.. nu prea bine
![](plang.gif)
miki1979 spune:
sa va zic ce nazdravanii mi-a facut vlad azi
- dimineata mi-a umplut wc-ul cu iarba si un sul intreg de hartie igienica..bine asta e la ordinea zilei, doar iarba a fost noua
- la pranz a varsat sticla andrei de gripe water si cea de betadina in CD pplayer, inauntru unde stau CD-urile..nici nu stiu daca mai merge..oricum el asculta la el cd-urile lui, asa ca si-a facut-o cu mana lui..
azi am reusit sa-i adorm la ora 6 dupa amiaza..ai vostri mai dorm de caldura ? ca ai mei deloc..nici andra nici vlad..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
moulineta si la apartament avem bucataria deschisa dar nu am avut pb cu asta. da, deja am inceput sa ma uit dupa diverse...
miki, lucas al meu are acelasi program de somn ca si pana acum.
pisuc, dar doarme petru, de ce zici ca nu doarme ziua??la multi ani millie!!!
la multi ani natalia de ama si andrada de millie!!
cami bafta la dr!
moulineta, cel mai imp la scaunul de masa este sa fie stabil!!! de obicei cele mai stabile, din cate am vazut ele sunt cele care au si spatarul rabatabil si inaltimea pe trepte. acele modele au si tavita detasabila (de obicei au 2) si o poti spala mai usor. si husa se poate da jos.
offff sunt asa suparata.....desi nu imi sta in fire, azi mi-am pierdut controlul si am caftit-o pe fata... nu mai stiu cum sa o iau, are mai nou, uneori niste perioade in care e atat obraznica, neascultatoare.....imi urla in parc...se taraia pe jos....se prindea de cosul de gunoi ca sa nu o iau acasa...se uita lumea la noi ca la stirile de la ora 5
nu as fi luat-o din parc dar nu asculta nicicum...nu lasa copii sa se dea..ea vroia sa fie prima si doar ea
i-am explicat de nspe mii de ori ca daca nu asculta o iau acasa sa se joace acolo singura si nimic....a pus capac cand era sa impinga jos de pe topogan un baietel de vreun an jumatate
si atunci sa vedeti show...exact ce va povesteam mai sus... eu trageam de ea intr-o parte,...ea urla (fara sa i fi facut nimic....)....si tot restul ce am povestit mai sus.....
stiu ca nu rezolv nimic cu bataia...dar pur si simplu nu mai stiam cum sa o calmez offfff asa a tinut-o din parc pana acasa...se uita lumea la noi pe strada
cred ca tre sa ma pun sa mai citesc ceva de psihologia copilului de 4 ani...ca simt ca nu o mai inteleg
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)