Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Am si io o intrebare cam stupida. Se poate sa se vada cum bate inimioara lui bebe? Uneori cand isi schimba pozitia, se vede cum se misca sacadat un loc de pe burta, asa, cam cat o moneda. F sacadat, aproape ca in ritmul inimii lui.

De cateva zile a inceput sa se miste mai energic, face burta valuri. Am asa un feeling naspa ca dupa ecografia de la 32+ si-a schimbat pozitia rau de tot... Nu-i mai simt fundul in capul pieptului, si nici nu mai sughita in acelasi loc. Si daca acolo unde tremura burta este inimioara lui, clar ca nu mai este cu capul in jos.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Florina, nu cred. Poate sughita? Eu am impresia ca sunt din Alien, e miscaret rau, Eva nu era asa, si ma pocneste cateodata de ma doare, in plus am impresia ca se distreaza topaind pe vezica mea. Si cred ca iarasi s-a intors, prea s-a miscat amplu zilele trecute

Ireth, n-o lua daca ai dubii, sa nu cumva s afie deranjanti nastureii aia. Sau n-o lua de pe net, pana nu o pipai sa vezi cum e in realitate

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Am si io o intrebare cam stupida. Se poate sa se vada cum bate inimioara lui bebe? Uneori cand isi schimba pozitia, se vede cum se misca sacadat un loc de pe burta, asa, cam cat o moneda. F sacadat, aproape ca in ritmul inimii lui.

De cateva zile a inceput sa se miste mai energic, face burta valuri. Am asa un feeling naspa ca dupa ecografia de la 32+ si-a schimbat pozitia rau de tot... Nu-i mai simt fundul in capul pieptului, si nici nu mai sughita in acelasi loc. Si daca acolo unde tremura burta este inimioara lui, clar ca nu mai este cu capul in jos.

33+

Acelasi lucru l-am observat si eu ... Acum nu stiu daca e chiar asa. Chiar ii ziceam sotului uite, se vede cum se misca.. Sigur e inimioara...cica n-are cum...eu una cred ca e inimioara

Ireth, de ddusuri in timpul zilei nu mai zic...si am spus aici sunt doar 20 de grade. Deci daca erau mai multe, cred ca ma mutam efectiv sub dush!

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

pai asta e Adra, ca deja o am sau LE am.... poate incerc sa pun niste poze mai incolo. repet, le-am primit odata cu patutul.
ma duc sa ma uit la poze cu bebei

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Adra, la sughit se manifesta altfel. Il simt cum tresare la sughit - oricum sughite de vreo 3-4 ori pe zi (la curs ne-au explicat ca ii ajuta la formarea diafragmei).
Sa stii ca si al meu misca uneori din maini de ma doare. Parca croseteaza ceva, parca ma piguleste prin burta, nu stiu ce face, zau.

Fecian, acolo unde cred eu ca este inimioara, doar se vede cum tresare pielea burtii - sus, jos, sus, jos -si nu este pe ritmul inimii mele, ca m-a gandit ca poate este vreo vena de-a mea.

Crosetat, sughit, inimioara, nu conteaza; este atat de frumoooos sa-l simti

_
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Pup toate burticile si mamicile si piticii!!!

Ultima saptamana de munca!!!!

De dimineata m am enervat pe boss, pentru ca eu in mod normal trebuia sa am azi concediu, sa ma mai odihnesc si eu si individul a zis ca avem treaba inainate de a inchide treaba. Am zis ok, hai sa vin. Si azi cand ajung la munca, imi da email si mi zice daca ne putem vedea maine. Imi venea sa l strang de gat!!!!

Am sa incerc sa mai citesc din urma!! Cat reusesc!!
Ma intreb, mai lucreaza cineva in saptamana a 38-39? Sau sunt sigura nebuna de pe aici, care inca mai merge la sevici pe VINE????

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 38+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 10 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty
Ma intreb, mai lucreaza cineva in saptamana a 38-39? Sau sunt sigura nebuna de pe aici, care inca mai merge la sevici pe VINE????

Io, io......sef british ca si al tau

Asa am facut si la Razvi...am venit la munca pana joi si luni l-am nascut . Bine macar ca ma simt in stare sa vin, era mai nashpa daca nu puteam

fata muncitoare

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Neatza ,

Dya,.....este un scump Ianis ....si am ramas uimita de bine seamna cu poza de la echo

34 + Arianna-Maria

Merci frumos, Arianna!! Da, si noi chiar vorbeam ca arata la fel ca in pozele de la eco

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Ireth, noi am avut saltea din aia de care zici tu si NU MI-A PLACUT DELOC !!! Exact din motivele pe care le-ai spus tu, pt ca nu mi s-a parut suficient de dreapta pt spatele lui bb ! La noi "galmele" erau destul de evidente si nu prea aveam cu ce sa le indrept ... Am primit-o cu patutul si am folosit-o cateva luni, pana cand m-am enervat si m-am dezmeticit si m-am dus sa cumpar una de cocos; pe cea cu iarba de mare am vandut-o pe Okazii, am gasit o mamica foarte incantata de ea Asta ca sa vezi ca fiecare are gusturile lui ...

Si eu am una bucata hemoroid care ma chinuie de 2-3 zile Trebuie sa ma pregatesc cu o crema, ca sigur o sa am nevoie si dupa nastere ... Dupa prima cezariana am folosit PROCTOLOG, care are si un anestezic usor, a fost bine, mi-au trecut repede.

Pt bagajul de spital, cele care veti naste prin cezariana, sa va luati CARBUNE MEDICINAL, cica este foarte eficient pt eliminarea gazelor care se strang in intestin, si nici nu trece in laptele matern, nu e toxic pt bb.

Sdcristian - super tare faza cu agrafa !!! O s-o aplic si eu ! Eu la Irina imi notam orele de supt + sanul folosit + cat ii dadeam completare intr-o agenda, dupa ce am fost prima data la pediatru si ne-a pus in incurcatura intrebandu-ne cand a fost ultima masa De tinut minte nici vorba, ca oricum mai mult dormeam pe mine ...

Laura - trimit acum poza !

In rest, eu sufar de caldura ingrozitor, azi noapte abia am adormit pe la ora 3 jumate, transpirata fleasca, azi sunt zombi ! A mers aerul conditionat aproape non-stop, acum iar i-am dat drumul si nu cred ca il mai oprim pana diseara
A venit si sotul acasa in week-end, cu umarul imobilizat, vai de capul lui ! Eram ca tusea si junghiul, eu ca o balena leganandu-ma de pe un picior pe altul, el cu o singura mana valida ...

Irina (2006) si 36+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Fetele !

Aly bine ati venit acasica! Babe este un frumos! Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Corry, corry...ai grija mami ! Crema se cheama Proctoglyvenol !

Pufi cu crema de galbenele ai incercat ! Pt noi este sfanta. Chiar daca acum folosim Bepanthen, ca ne-a mai ramas de la spital (ca a luat sotul un mega-tub), cand se termina...crema de galbenele scrie pe fundu' lui bebe.

Cu scutecele nu am avut niciodata probleme...la nici unul.

Dya bine ai revenit si tu !

Florina

Ireth si nu mai fi suparata, ca o sa-ti revii tu la formele initiale Cat despre saltelute, nu stiu ce sa-ti zic...noi avem cu 2 straturi de cocos si la mijlocul lor de nu stiu ce

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput