Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Mai fetelor, cu caldura cu necaldura, incercati sa dormiti si sa va odihniti cat mai puteti !

Felicia, eu, la 20 de gr as tine bebeul cu body cu maneca lunga si pantalonasi cu botosel. Eu!

Si acum impresii despre Colief

I-am dat ieri lui Petru, in total 3 doze x 4 picaturi. Seara nu mai pland deloc deloc. A stat pe la 11 si pe la 4 , putin cu ochii pe pereti, dar nu a plans deloc si nu s-a mai chircit...nimic. A fost f linistit.

Inca nu ma pronunut 100% pentru ca a fost abia prima zi, dar tind sa cred ca l-a ajutat mult.

Acum, nu prea stiu ce sa fac. Am gasit pe net la farmacia stejara, Colief la 57 ron...in conditiile in care de la Help net l-am luat cu 86. As vrea sa iau cu 57, dar o fi ok?

La mamici cu burtici si bebici !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Eu cred ca o iau razna...innebunesc de cald.
Stau si ma gandesc, ca la mine chiar nu as avea de ce sa ma plang, sunt doar 20 de grade, e chiar racoare in casa....eu in schimb simt ca iau foc.

Am facut deja 2 dusuri, mai merg sa mai fac unul

anaemi Saru'mana de sfat...sa vedem cum va fi atunci. O sa anuntz

Arianna ma miram eu pe unde esti...esti asa de discreta...si totusi imediat te vad cum apari. Mai zi-ne si tu de voi

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

aaaaa si inca ceva,

din cauza diareei ne-am pricopsit cu o iritatie la fundulet de mi se rupe sufletul cand il vad. Sudocremul nu-i face bine, sare ca ars cand il dau, am luat si dermocare si o crema de la hymalaia nimic n-a mers.

Ieri am gasit un spray reparator de la klorane, deocamdata n-am observat nicio imbunatatire, sa fie oare din cauza pampersului ???

Il tin cam 10 min in fiecare zi, sau si m mult, la putulica goala sa se aeriseasca.

Mamicutele cu experienta astept sugestii oricum maine merg la pediatru dar nu as putea spune ca este prea extraordinar .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Eu l-am reparat cu Bephanten si crema de galbenele. Era iritat din maternitate, cred ca nu ii priau scutecele folosite de ei. Il spal la chiuveta la fundulet dupa fiecare caca (adica la fiecare schimbare), il schimb imediat ce se trezeste, inainte sa ii dau sa pape, si ziua si noaptea.

Ai voie cartofi si orez?
Apropo de iaurt mie in maternitate imi dadeau la greu. Mi-au dat voie iaurt, branza de vaci si cascaval, NU LAPTE.

Si eu manac supe multe, cam chioare cei drept. Ceai de anason cu chimen beau doar o cana pt burtica lui bebe si mulltta apa si compot de mere. Si tare as mai vrea sa schimb meniul. Asa ca mai astept idei permise in alaptare.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Acum, nu prea stiu ce sa fac. Am gasit pe net la farmacia stejara, Colief la 57 ron...in conditiile in care de la Help net l-am luat cu 86. As vrea sa iau cu 57, dar o fi ok?

La mamici cu burtici si bebici !

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Eu zic ca cel mai bine ai lua recipientul ala pe care l-ai luat mai scump si sa compari cu celalalt (sa te uiti la compozitie si sa vezi daca exista diferente). Cred ca de obicei in asta difera cel mai mult la pret.
Sau au luat de la un furnizor mai ieftin. Mai stii?

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ana, daca au aceeasi cantitate si concentratie, e absolut ok. Din experienta iti spun (ca eu faceam comenzile la furnizori) exista diferente mari intre preturile de la depozite, unele acorda discounturi, pachete promotionale, iar adaosul la OTC in farmacie cam sta la latitudinea patronului si variaza in limite f largi. Nu merge siteul la farmacia Tei ca si aia au preturi mici.

Merci pentru pareri, chiar ma interesa experienta unei mamici cu Colieful asta minune

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui morenna

buna dimineata
lissa imi pare rau scumpa mea dar din pacate nu eu sunt cea care a renuntat la tigari(as vrea din tot sufletul ,dar vointa asta ...)ci laura13,tocmai deaia o intrebam cum a reusit acum dupa ce a nascut sa renunte la ele
Alexuta bv tie ca le ai lasat (tigarile)

34+super fericita cu un

promit sa iti trimit PM azi si sa iti povestesc, poate te va ajuta si pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Felicitari, Ilida si recuperare usoara
Bine ai venit, bebelus Tudor
Propaspete mamici, mie imi face asa mare placere sa va citesc
Imi sunt utile conversatiile voastre, dar in acelasi timp ma sperie...(daca nu ma descurc...)
Ireth, eu am saltea de cocos, care nu miroase urat
Referitor la mobila/patutul ptr gemeni, am luat (deocamdata) unul de 140x 70, urmand ca peste 5-6 luni sa mai achizitionam unul.
Vreau sa-i culc impreuna in primele luni.

Ieri am facut si eu o 'boroboata": am cazut pe scari.
Coboram scarile, in casa, si pentru ca nu mai vad treptele de burta, la ultimele 3 trepte, am alunecat.
In incercarea de a feri burta, am cazut pe noada (care mi-a pocnit), m-am lovit la un picior si la o mana.
Dupa ce ca ma durea partea dreapta ( de la nervul sciatic), acum ma doare tot fundul (care este vanat, apropo...)
Aceasta intamplare + caldura infernala + picioarele a la Shrek (am facut pernite si cute, ca bebelusii) + faptul ca nu mai pot face lucrurile pe care le faceam inainte + kg in plus + durerile de spate si fund, m-au facut sa clachez un pic
......................
Acum, merg sa vad noile poze

Sa avem parte de o saptamana racoroasa (sper si eu...)!

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

offff, pare rau de trasnaie. si eu am cazut in luna a 8-a si sa ma vezi acum cum cobor scarile cu bb in brate ... cu o frica!!!! sper sa iti revii repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si intrebare: eu cu ce imbrac copilul diseara afara. Stiu ca trebuia scos deja, dar abia diseara ne invrednicim. E ok daca ii pun un costumas cu maneca scurta si pantalonel scurt cu sosetute? Sau sa ii dau pantalon cu picior subtire? In casa e doar in bady cu maneca scurta si tot ii e cald. Dar daca as avea 30 de grade in casa.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

E ok daca ii pun un costumas cu maneca scurta si pantalonel scurt cu sosetute?

Eu zic ca da, oricum e canicula afara ! Sau ii poti pune un body cu maneca scurta si il invelesti cu o paturica subtire pe picioruse, cand iesiti, daca ti se pare ca are nevoie ...

Irina (2006) si 36+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

[

Ana ...eu am cumprat de la o farmacie din cluj cu 55 ron(au site pe internet si livreaza oriunde) ,daca vrei iti spun cum se cheama .transportul nu l-am platit ca a avut sotul drum la ei.......eu am luat sa fie (auzisem k este cel mai bun).

34 + Arianna-Maria

Mergi la inceput