Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)
Raspunsuri - Pagina 11
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fecian Arianna ma miram eu pe unde esti...esti asa de discreta...si totusi imediat te vad cum apari. Mai zi-ne si tu de voi Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!! Povestea lui Gabriel Victoria iese invingatoare!!! _ Where there is a WILL there is a WAY! |
Felicia......sunt pe aici ,citesc din umbra .....murim de caldura si noi , suntem bine in general ,la sf sapt .aflam exact data cezarienei ....adica 27 sau 28 iulie
34 + Arianna-Maria
fecian spune:
citat din mesajul lui mamutz Si inca ceva, am slabit 10kg. Mai am 2. Mami fericita de bebe Petru Nectarie |
Vezi ca noi burtoasele acusi te ...Nu mai vb de lucruri sfinte. Noi inca acumulam kg
P.S> Oricum felicitari
Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!
Victoria iese invingatoare!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!
anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
Ana ...eu am cumprat de la o farmacie din cluj cu 55 ron(au site pe internet si livreaza oriunde) ,daca vrei iti spun cum se cheama .transportul nu l-am platit ca a avut sotul drum la ei.......eu am luat sa fie (auzisem k este cel mai bun). 34 + Arianna-Maria |
Da da da ! ... si este si mai ieftin !
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
citat din mesajul lui mamutz Si intrebare: eu cu ce imbrac copilul diseara afara. Stiu ca trebuia scos deja, dar abia diseara ne invrednicim. E ok daca ii pun un costumas cu maneca scurta si pantalonel scurt cu sosetute? Sau sa ii dau pantalon cu picior subtire? In casa e doar in bady cu maneca scurta si tot ii e cald. Dar daca as avea 30 de grade in casa. Mami fericita de bebe Petru Nectarie |
Eu il scot afara, cum ai zis tu: costumas cu maneca scurrta si pantalon scurt + sosetute. Noi mai luam si o paturica subtirica/scutecel asa in caz ca...
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
citat din mesajul lui mamutz Si inca ceva, am slabit 10kg. Mai am 2. Mami fericita de bebe Petru Nectarie |
Ce tare esti !!!
De slabit, am slabit si eu tot 10...dar mai am 7
oxidoni spune:
Felicitari fetelor pt kg date jos.
Dar, am si eu o intrebare: foloseste careva brau care sa ajute burta sa se retraga?
Ce stiti: e bine sa folosim? Daca da, incepand de cand?
Merci
39+ cu Miruna-Maria
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui anaemi Da da da ! ... si este si mai ieftin ! Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
farmacia aldedra.
34 + Arianna-Maria
anaemi spune:
Ariana, gata am gasit farmacia din Cluj ! Este acelasi Colief, nu?
Oxi, eu am folosit doar la Filip; si asta pt ca ma duceam la scoala si nu ma incapeau pantalonii altfel !
La Anastasia si acum nu am mai folosit... si din cauza ca este f cald si nu-l suport. Sper sa nu-mi para rau ca nu l-am purtat
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui anaemi Ariana, gata am gasit farmacia din Cluj ! Este acelasi Colief, nu? Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
da acelasi
34 + Arianna-Maria