Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mi-am amintit ce vroiam sa va intreb, mai ales pe fetele din afara, care au sau vor avea flacai. Ce parere aveti despre decalotare? Eu tot studiez subiectul si mai rau sunt in ceata. Ce va sfatuiesc medicii, pediatrii? care este practica acolo?
Va rog sa nu ignorati intrebarea

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza si de la noi!!

Felicitari Betty!!! Sa fie sanatos flacaul, sa va umple inimile, vietile si timpul numai cu bucurii!! Si sa aiba grija de Ana, chiar daca e putin mai "mic" !!

Va multumesc pentru incurajari si vorbele bune! M-am mai linistit si obisnuit cu ideea, vb Feliciei(pe care tin sa o felicit pt iesirea din butoi, la o lalta cu Alexandra!!!) trebuie sa ma gandesc si la varianta asta, desi o dadusem complet la o parte!

Am mai dat putin si de Ramona de dimineata, a zis ca banuieste ca iar are infectie urinara(face des si o ustura), si numara zilele pana vinerea viitoare!

Am retinut ca e ziua unui sot, de Crisspy parca...Sa iti traiasca!!!! Azi e ziua soacrei mele, si pe seara o sa iesim undeva! Dar promit sa ies complet din butoi pana maine!

Nu mai shtiu ce sa zic si cui, asa ca va rog sa nu va suparati! Va pup pe toate la rand!!!!

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexad77 spune:

Felicitari noilor bebei, recuperare rapida mamicilor si bafta multa burticutelor.
In ceea ce priveste alaptatul pe noi ne tine cam 10-15 min la un san(mai mult la sanul drept, pt. ca am impresia ca trage mai bine si papa mai mult daca incepem asa). Dar avem o problema ,bebita are diaree.Face multe scaune dupa fiecare masa chiar si intre,fara consistenta mai multv apoase.De fapt facea multe scaune de la inceput, dar parca nu erau asa apoase. Ieri neonatoloaga ne-a zis la telefon sa-i dam smecta in ceai de menta.Cred ca are legatura cu ce mananc eu.Asa ca nu mai stiu ce sa mananc. am renuntat la lactate , mananc doar fierturi ca doar ,doar i s-o regla si lui scaunul saracutul.
PUFI parca bebita tau avea diaree?Cate scaune avea pe zi, erau apoase.Ce trat. ati luat.Noi pt iritatii la fundulet folosim bepanthen ung si mi se pare cel mai bun si eficient.E bine de spalat bb la fundulet dupa fiecare scaun ,nu intodeauna si cu sapun si stat cat se poate cu funduletul gol.A.... si mai avem si acnee, dar asta nu ma streseaza ca si diareea.Scuze ca m-am intins asa de mult. Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Cine mai naste la Cantacuzino la sfarsitul lunii iulie?

Si eu tot acolo!

Si... cu ocazia asta semnez si eu condica si raportez 3 nopti chinuite si nedormite de caldura cu multe dusuri si un ventilator care n-a facut decat sa ma infunde pe nas!
In rest bebelina f. activa, fapt ce ma bucura, uneori atat de activa incat ma doare peste tot pe unde se intinde si ce mai face ea acolo.
Maine dim mergem la spital la control sa vedem ce surprize ne mai asteapta! Eu prevad o mare si minunata cezariana . Asta e! Daca asa e cel mai bine pentru bebe... !

Felicitari noilor mamici si sanatate si viata frumoasa bebeilor!
Lissa te admir pentru curajul pe care l-ai avut sa nasti natural la ce greutate a avut bebe Filip! Eu ma sperii la 3300gr cat are bebelina mea, dar tu! JOS PALARIA, TOATA STIMA!

ici tuturor!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Adra iti raspund (si) eu

La Filip , am avut o doctorita pediatru nu tocmai buna , care ne-a spus sa-l decalotam la fiecare baita.

Acum avem alta pediatra (de care suntem f multumiti) si ne-a spus ca sa nu umblam la putica...cel putin deocamdata.

La Filip, dupa o perioada in care nu am mai umblat, cand am vrut sa "umblam" iar (de fapt nu eu sotul, ca el se ocupa de asta ) nu i s-a mai tras inapoi pielicica si am ajuns cu el la doctor care i-a tras-o el cu o crema ceva...brrrr, ce aiurea a fost! ...acum sincer nu stiu daca am facuut bine sau nu !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu ma bucur ca am nascut la 38s si un pic . Ma gandesc cu groaza ca daca ajungeam la termen, siguuuur depasea 4 kg.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Multumesc, Ana! Si acum cum veti proceda?
Eu m-am trezit zilele trecute sa studiez subiectul, si am aflat cu surprindere ca penisul nou nascutilor e diferit de cel al adultilor, si mi se pare atat de complicat sa fii mama de baiat, e mai simplu la fetite....
In principiu as fi anti-decalotare, ca nu-mi plac manevrele astea invazive, dar mi-e sa nu se lase cu probleme mai tarziu. Am tot citit ca in vest nu se recomanda deloc si ca ar fi o practica specifica estului Europei

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Legat de decalotare noi nu am practicat sportul. Si pana acum nu a avut deloc infectii urinare sau alte minuni. Nu mi-am batut deloc capul cu asa ceva.

Eu sunt terminata...am facut un pic de curat si gata sunt lesinata

Ma duc sa ma intind ca sunt franta de oboseala.

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Alexutza si Oana, poate ne nimerim in acelasi timp la nascare. La Eva asa s-a intamplat, chiar cu fata de la odisee cu care schimbasem numerele de telefon, intamplarea a facut sa fie nasterea dinaintea mea, sa fim vecine de pat la terapie intensiva, fara sa stim, si sa ne sms-uim a doua zi. Si acum tinem legatura si zicem ca fetele noastre sunt "surioare"

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Alexutza si Oana, poate ne nimerim in acelasi timp la nascare. La Eva asa s-a intamplat, chiar cu fata de la odisee cu care schimbasem numerele de telefon, intamplarea a facut sa fie nasterea dinaintea mea, sa fim vecine de pat la terapie intensiva, fara sa stim, si sa ne sms-uim a doua zi. Si acum tinem legatura si zicem ca fetele noastre sunt "surioare"

blog

ce draguuuuuut! chiar mi-ar placea sa fiu cu cineva relativ "cunoscut" ! pai tinem legatura!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput