Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Multumesc, Ana! Si acum cum veti proceda?

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Habar n-am! Vedem ce o zice si doctorita! Dar acum, asa mititel nu cred ca o sa umblu acolo !

p.s Filip, acum se trage singurel. L-a instruit sotul si la baita se spala singurel la putulica. Eu nu ma bag la treburile astea barbatesti

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexad77

Felicitari noilor bebei, recuperare rapida mamicilor si bafta multa burticutelor.
In ceea ce priveste alaptatul pe noi ne tine cam 10-15 min la un san(mai mult la sanul drept, pt. ca am impresia ca trage mai bine si papa mai mult daca incepem asa). Dar avem o problema ,bebita are diaree.Face multe scaune dupa fiecare masa chiar si intre,fara consistenta mai multv apoase.De fapt facea multe scaune de la inceput, dar parca nu erau asa apoase. Ieri neonatoloaga ne-a zis la telefon sa-i dam smecta in ceai de menta.Cred ca are legatura cu ce mananc eu.Asa ca nu mai stiu ce sa mananc. am renuntat la lactate , mananc doar fierturi ca doar ,doar i s-o regla si lui scaunul saracutul.
PUFI parca bebita tau avea diaree?Cate scaune avea pe zi, erau apoase.Ce trat. ati luat.Noi pt iritatii la fundulet folosim bepanthen ung si mi se pare cel mai bun si eficient.E bine de spalat bb la fundulet dupa fiecare scaun ,nu intodeauna si cu sapun si stat cat se poate cu funduletul gol.A.... si mai avem si acnee, dar asta nu ma streseaza ca si diareea.Scuze ca m-am intins asa de mult. Pupici tuturor.

Mie mi-a explicat neonatoloaga ca daca face moale inseamna ca suge doar laptele de sete nu si pe cel de foame. Incearca sa ii lasi sa termine toatal un san, altfel ia "apa" de la ambii si face caca imprastiat.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Felicitari Cristelle, bine ai venit Vladut!

Felicitari Lisa, bine ai venit bebe Filip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Alexa, eu stiu ca diareea este fiziologica la bebelusii alaptati, fii-mea se cacacea de 7-8 ori/zi, cred ca la fiecare supt, si era f moale, cu tot felul de culori si era si exploziv. Important e sa nu miroasa ciudat.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui alexad77

Felicitari noilor bebei, recuperare rapida mamicilor si bafta multa burticutelor.
In ceea ce priveste alaptatul pe noi ne tine cam 10-15 min la un san(mai mult la sanul drept, pt. ca am impresia ca trage mai bine si papa mai mult daca incepem asa). Dar avem o problema ,bebita are diaree.Face multe scaune dupa fiecare masa chiar si intre,fara consistenta mai multv apoase.De fapt facea multe scaune de la inceput, dar parca nu erau asa apoase. Ieri neonatoloaga ne-a zis la telefon sa-i dam smecta in ceai de menta.Cred ca are legatura cu ce mananc eu.Asa ca nu mai stiu ce sa mananc. am renuntat la lactate , mananc doar fierturi ca doar ,doar i s-o regla si lui scaunul saracutul.
PUFI parca bebita tau avea diaree?Cate scaune avea pe zi, erau apoase.Ce trat. ati luat.Noi pt iritatii la fundulet folosim bepanthen ung si mi se pare cel mai bun si eficient.E bine de spalat bb la fundulet dupa fiecare scaun ,nu intodeauna si cu sapun si stat cat se poate cu funduletul gol.A.... si mai avem si acnee, dar asta nu ma streseaza ca si diareea.Scuze ca m-am intins asa de mult. Pupici tuturor.

Mie mi-a explicat neonatoloaga ca daca face moale inseamna ca suge doar laptele de sete nu si pe cel de foame. Incearca sa ii lasi sa termine toatal un san, altfel ia "apa" de la ambii si face caca imprastiat.

Are dreptate Mamutz...cumnata mea asa a patit cu bebe al ei (care are acum 1 luna) si s-a descoperit ca el saracul era la limita deshidratarii, sugea numai cat sa-i tina de sete...

La cantar nu numai ca nu recuperase dupa 3 sapt scaderea fiziologica din spital, ci mai scazuse in plus.

Nu vreau sa te sperii, dar l-ai cantarit? Stiu ca nu este indicat sa faci o obsesie din cantarit, insa avand in vedere circumstantele nu ar strica sa vezi daca chiar ia in greutate.

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Adra iti raspund (si) eu

La Filip , am avut o doctorita pediatru nu tocmai buna , care ne-a spus sa-l decalotam la fiecare baita.

Acum avem alta pediatra (de care suntem f multumiti) si ne-a spus ca sa nu umblam la putica...cel putin deocamdata.

La Filip, dupa o perioada in care nu am mai umblat, cand am vrut sa "umblam" iar (de fapt nu eu sotul, ca el se ocupa de asta ) nu i s-a mai tras inapoi pielicica si am ajuns cu el la doctor care i-a tras-o el cu o crema ceva...brrrr, ce aiurea a fost! ...acum sincer nu stiu daca am facuut bine sau nu !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Si noua ne-au zis la fel sa nu umblam de acum la putica ca e prea mic.

Noi am fost azi la pediatra si la cantarit pe bebe, care nu numai ca a recuperat greutatea de la nastere dar a si depasit-o cu 50 gr.
In rest toate bune. Si-a tras o zgarietura pe fata ca mami nu si-a facut curaj inca sa ii taie unghiutele si mai pierdem manuselele.

VIGANTOL: voi incepeti sa ii dati din a 12 sau a 14 zi? Ca ar trebui sa incep de azi dupa pediatra si din a 14-a dupa maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Laura13 sa stii ca am stat eu asa dimineata si m-am gandit si am ajuns la aceaisi concluzie ca si tine drept urmare cand m-am intors de la pediatru mi-am cumparat un kg de nectarine asta dupa ce m-am inspirat din listuta lui krissy .........am mancat una si oi vedea, maine inca una si incet incet poate se invata .

Dani al tau e un dulce .

Alxad77 tocmai ce-am venit de la cantarul de o luna (care e cu 10 zile mai traziu dar asta e alta poveste} si-am intrebat dr. de consistenta scaunului si mi-a spus ca atata timp cat bebe e hranit doar la san nu exista o regula pentru ca el difera in functie de ce mananca mama, ca sa nu-mi fac griji , sa ii dau ceiut babycalm care are si menta in compozitie si ca daca pe langa diaree face si febra sau varsa, sau aceste scaune depasesc numarul de 7 pe zi atunci sa revin . Nu stiu ce sa spun de dr. asta, oi fi eu prea stresata ...

Legat de iritatie mi-a recomandat pioctanina de 3 ori pe zi si lasat cat mai mult posibil fara scutec apoi cand se vindeca sa incerc cu unguent bepanthen.

Babylicous de ce-ti faci griji daca e sa nasti la 38 sapt??? Eu zic ca e super ok si "la termen", eu ar fi trebuit sa imi fac ca am nascut la 35 sapt incheiate si o zi. Doamne Doamne le aseaza pe toate .

Dr. nostru a fost f multumit, bubu are 4 kg, a recuperat f bine si are 53 cm ; sper so tinem tot asa .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Adra eu cu Razvi am fost nevoita sa mergem la dr pt decalotare pt ca avea dificultati la pipi...se strangea tot cand vroia sa faca.

Acum vezi si tu cum se prezinta bebelul tau

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Mamutz noua si de la maternitate si dr. pediatru ne-a spus din a 14 a zi .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Adra nu ne-ai povestit cum a decurs intalnirea de gradul 3 cu medicul?
Despre decalotare o sa intreb si eu sapt. viitoare, amanunte nu cunosc. Am mai vb. cu mamicile din parc: una povestea ca ea n-a avut probleme, nu au ajuns la decalotare pentru ca il curatau ei foarte bine. Altele au ajuns la medic pentru ca nu au reusit sa traga suficient de "ea" si s-a infectat. Astept si eu pareri de la mamicile de baieti. Noi deocamdata nu am umblat pe-acolo.
Mamutz la noi se recomanda administrarea vigantolului din a 10-a zi de viata.

Mergi la inceput