FIV la Sibiu (30)
Raspunsuri - Pagina 5
monaramona spune:
uratica ma bucur ptr tine si fetita ta ,sa creasca mare si sa se nasca la termen
fetelor din pacate exista si o dezamagire in programul vif gratuit ..statul ofera 2000 de euro , restul puneti voisi intradevar sunt 4 clinici acreditate ptr fiv gratuit..si mai este ceva trebuie sa te incadrezi in acele conditii, eu una nu ma incadram ca sunt mai plinuta
multa sanatate tuturor fetelor
25+
maria81 spune:
ma scuzati ca ma bag, dar eu am fost vineri la dl dr. Ispasoiu si a spus f clar ca nu platim nici o diferenta, procedura fiv este pur si simplu gratis si aceasta cuprinde:
a)prelevarea ovocitelor prin punctie foliculara;
b)recoltarea spermei si procesarea acesteia;
c)inseminarea ovocitelor;
d)transferul embrionar;
e)monitorizarea evolutiei cazului pāna īn saptamāna a 13-a de sarcina inclusiv.
in plus la finalul procedurii cuplul da o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte ca acesta a fost beneficiarul unei proceduri FIV/ET īn cadrul subprogramului si nu a platit coplata pentru realizarea acesteia.
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
anca_alin spune:
adriana, doamne cat de fericita poti sa fi!! poate voi fi si eu in pielea ta, ma gandesc sa fac pe cm din august IA3, sper sa fie cu noroc, in cat esti?? 12 cumva??
uratica, multa sanatate tie si fetitei tale
lorelei, tuu prima pe lista, iar eu te voi urma
adinuta, ti-am raspuns la pm
Va doresc tuturor aspirantelor ca visul meu sa fie realitate si pentru voi
Tuturor garvidutelor, aveti grija de voi si de bebeii vostri, nu stati mult la soare, beti apa multa si traiti aceasta fericire
Iar mamicilor, ce sa ma spunem!!! bucurati-va de copiii mult doriti
lorelei78 spune:
Maine merg la 11.30 sa iau 2 puiuti acasa si abia astept.Va multumesc pt ganduri tuturor si va doresc sa va impliniti visul cat mai repede!
Vom sta 2 zile la Sibiu,ne intoarcem doar duminica,asa ca nu voi avea acces la net 2 zile...
Sper sa fie bine de data aceasta!
Va pup pe toate!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
adinutapop spune:
Lorelai, pentru tine.
Trebuie sa fii optimista si relaxata!!!
De data asta sigur va fi bine si vei veni de la Sibiu!!!
tamys spune:
lorelei incepand de maine timp de 9 luni vei fi graviduta, o sa ne rugam pentru tine sa va intoarceti victoriosi acasa
crudiutalida spune:
uratica ma bucur ptr tine si fetita ta ,sa creasca mare si frumoasa....felicitari noilor gravidute.....si aveti mare incredere in cei de la Sibiu...si ...cu siguranta ne veti urma toate ...nu-i asa Mona????pe unde esti stai la umbra???????????
hai la o ..ce-ti face cavalerul??
pupici la toate fetele
32+ cu Maria Alexandra
SimonneL spune:
Tamys eu citesc in fiecare seara Paraclisul icoanei facatoare de minuni a Macii Somnului "Grabnic ascultatoare". Sa nu crezi ca sunt vreo habotnica, cred pur si simplu si ma rog , si sa stii ca am simtit ajutor. Rugaciunea mi-a recomadat-o un preot caruia efectiv i-am plans ca nu am copii si imi doresc nespus. A adaugat ca atunci cand te rogi nu e neaparat sa petreci ore in sir in rugaciune, ci doar sa te concentrezi si sa ceri ajutor cu mare intensitate, cu disperare efectiv si sa si crezi ca vei obtine. Repet , dupa ce eu am incercat 12 ani si am reusit abia acum , sunt convinsa a la toata lumea e posibila reusita.
Va tin pumnii la toate sa reusiti!
lorelei78 spune:
Fetelor,gata transferul!Am pus 2 embrionasi si mai sunt 3.Raman pana duminica dar pana la urma am lua calc.cu mine sa nu ma plictisesc(caci nu am de gand sa colind).
Va pup pe toate!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.