FIV la Sibiu (30)
Raspunsuri - Pagina 4
lorelei78 spune:
Lyette,merci frumos!Daca poti pune o vorba buna la Doamne Doamne si pt mine,ar fi super
Tamys,pregateste-te sa faci modificari pe prima pagina!Nu vreau sa mai stau la aspirante mai mult de 2 saptamani
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
adriana_1978 spune:
mersi mult anca_alin pana acuma totul este ok maine merg din nou la eco la vl pt ca la sb nu mai merg pt ca mi-a zis dr I sa imi gasesc un dr la VL o sa mai merg la dansul in sapt 12 asa am vb te astept si pe tine cu vesti bune trebuie doar sa ai incredere in DUMNEZEU si in dr I
MUTUMESC
tamys spune:
lorelei iubita eu am inceput sa exersez, ma pregatesc pentru avalansa de modificari de la aspirante la gravidute, nu ma las pana nu va trec pe toate, am inceput cu adriana asa ca pregatitiva sunt cu ochii pe voi -ici pentru toate fetele
Lyette spune:
Tamys
Este unul si am fost la ecograf in saptamana a 8-a. Vineri merg pentru dublu test si o sa-mi faca si ecografie. Abia astept sa vad ca bate inimioara, ca e acolo, ca e bine.
Sunt destul de anxioasa.............o sa vezi...........dupa ce ramai insarcinata te vei ruga sa fie sanatos.....
Imi tot spun ca trebuie sa ma las in voia Domnului, asa cum am facut in timpul procedurii, dar acum miza este si mai mare. Ma rog......
Tu cand incerci din nou?
tamys spune:
Lyette ma bucur sa aud vesti de la tine, chiar ma intrebam zilele trecute oare ce mai faci, sa ai grija de tine si de samburelul tau, Dumnezeu te-a ajutat ,sper sa ne ajute si pe noi. Imi aduc aminte cat de curajoasa ai putut sa fi dupa ce ai facut ET ai plecat la munte si te-ai apucat sa faci efort, apoi ai plecat din tara, eu nu as fi avut curajul tau , cu toate ca as vrea si eu de data asta sa schimb tactica, nu as vrea sa mai stau cocotata sus in pat si sa ma smiorcai pana in ziua testului, o sa-mi reiau activitatea imediat dupa ET.
Eu urmeaza sa incep stimularea in jurul datei de 20 iulie iar la inceputul lunii august sa fac ET, singura mea nadejde a ramas doar in Dumnezeu.
SimonneL spune:
Lyette, in cate saptamani esti acum ? Eu am fost la dry test ( un fel de dublu test mai sofisticat) ieri, a 13-a saptamana. Eco de morfologie trim I a iesit foarte bine, astept sa vad rezultatele testului de sange recoltat tot ieri. Dar testele astea nu sunt 100% relevante, pot fi OK si sa nu fie asa sau proaste si copilul sa fie OK. Nici nu stiu daca sa fac amniocenteza sau nu. Oricum sunt optimista, bebe e foarte vioi, se misca tot timpul, are deja 6 cm si doctorita zicea ca 80% e baiat. Sper sa fie bine pana la capat . ceea ce iti doresc si tie si tuturor fetelor de aici
SimonneL spune:
Tamys ar fi bvine totusi 3-4 zile dupa ET sa nu faci efort maxim, imi spunea un medic austriac, ca el asa recomanda, iar vreo saptamana nici sa nu conduci masina. Stiu ca cei de la Sibiu spun sa ne comportam normal, dar eu a doua oara am incercat sa respect si alte sfaturi si nu a fost rau. Acum poate fi si coincidenta, dar stii cum e, sufli si in iaurt! Oricum, tineti minte, eu am reusit dupa 12 ani de incercari si al doilea FIV, daca am reusit eu la o varsta matusalemica, sigur o sa reusitit si voi! Rugati-va la Maica Domnului, eu citesc aceeasi rugaciune seara de seara inca din vremea stimularii si mi-a fost de mare ajutor!
adinutapop spune:
Sarcina usoara si bebelusi sanatosi, gravidutelor,Lyette, SimoneL, Adriana!!!
Lorelai, Tamys,Anca_Alin, sper ca urmam si noi,of, ce-as vrea sa ne vedem la lista cu gravidute...
Anca_alin ti-am trimis un PM
uratica spune:
buna si de la noi!
fetelor multa bafta va doresc!sa va indepliniti visul cat de repede!
gravidutelor-sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!
noi am fost la morfofetala-suntem fetita-sanatosi,mai mari cu o saptamana si miscatori nevoie mare-de-abia am stat la masurat!deci..am mai trecut un hop..asa ca..e posibil sa venim pe lume in octombrie..si se preconizeaza ca o sa fim de vreo 4 kg! :lol: asta luand in calcul la cum suntem acum!
gasca!
Doamne ajuta pana la capat!
+22
tamys spune:
SimonneL iubita am sa incerc sa fac asa cum spui tu, 3-4 zile dupa ET o sa raman la Sibiu si apoi usor , usor o sa-mi reiau activitatea. Ne spui si noua ce rugaciune citesti tu in fiecare seara, te rog mult