FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

multumesc mult fetelor,nu realizez nici acuma multumesc din suflet si sa vedeti ca cu ajutorul lui DUMNEZEU SI MAICUTEI DOMNULUI o sa reusiti toate,va astept cu teste pozitive,recunosc ca si dr I m-a ajutat enorm psihic,m-a facut sa cred in mine
DOMNE AJUTA PT TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

buna fetelor

vreau sa va cer parerea . ce sa facem? noi ne dorim mult un copil - sunteti singurele care intelegeti - familia si prietenii deja nu ne mai inteleg .

deja sunt 5 ani de cand tot ceea ce facem se invarte in jurul programarilor la medic sau la analize .

noi suntem foarte bine mai putin o trompa infundata la mine si un ciclu anovulator - nu stim de ce , dar functioneaza cu stimulare , iar sotul meu are criptozoospermie - adica vrea 41 de spermatozoizi totali prezenti in proba , din care 24 morti si 17 defecti de cap, gat , coada .

ce facem?

unde sa mergem ? la medlife la dr albu mergem deja . dar am vrea programul gratuit pentru ca nu ne descurcam financiar , iar familia nu ne sustine nici macar moral - parintii si surorile noastre nu accepta ca am avea o problema - ei spun ca nu vrem noi sa facem copii .

unde mergem ? la polisano sau la dr albu la medlife ?
bucuresti-ul este la 70 de km sibiu la vreo 220 . ?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Gabriela, de ce nu incerci la Polisano la Bucuresti,sunt doua doctorite simpatice,scolite la Sibiu
eu le-am prins la Sibiu anul acesta cand am facut FIV si mi-a placut de ele
am inteles ca si Polisano a intrat in programul Fiv Gratuit

misspi

bafta fetelor care sunt in focuri

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc de sfat. tu ai facut fiv?

daca da unde si ce ar trebui sa mai stiu despre asta?multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

gabriela_tutuianu,am inteles ca sunt doar 4 centre in tara pt FIV gratuit:cele 2 initiale Giulesti si Cluj si mai nou au intrat Polisano Sibiu si Dacia.Nu stiu sa fac o comparatie intre dr meu de la Sibiu si dr Albu,caci pe al doilea nu il cunosc,dar cert este ca nu as lasa Polisano pt o clinica din Bucuresti si aici ma refer la oameni in primul rand...La ultima eco la Sibiu m-a sunat asistenta cand eram pe drum sa-mi spuna ca dr intarzie si a fost ceva,caci nu m-am grabit la clinica sa stau nu stiu cat in fata usii...E vorba si de oameni,caci doctori sunt multi si poate o mare parte sunt si buni,insa diferenta o face atitudinea...Parerea mea este sa mergi si la Polisano si cred ca o sa te convingi!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

S-a postat de 2 ori raspunsul,sa vad daca pot sterge o data!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Buna la toate fetele

gabriela_tutuianu eu sunt o pacienta mai veche a dl dr. Dragos Albu si am o parere fff buna despre dl dr. eu am facut 3 IA si 1 Fiv cu dansul din pacate toate nereusite
din cauza ca Medlife nu a intrat in lista clinicilor acceptate pt fiv gratis am fost saptamana trecuta la o prima intalnire cu dl dr. Ispasoiu de la Polisano Sibiu pt ca as vrea beneficiez si eu de fiv gratis, daca analizele or sa mai fie in limita (anul trecut am avut amh 1.4 sper sa nu fi scazut f mult)si am fost impresionata in mod placut de dl.dr. Ispasoiu. Sunt f incantata de dansul.

Doamne ajuta la toata lumea
va pup pe toate

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

ADRIANA, FELICITARI!!!!!! CAT MA BUCUR PENTRU TINE
ai grija acum, sa fii atenta la ce si cum faci!!!
nu te-am mai vazut de mult pe aici, dar si cand ai intrat ne-ai dat o veste foarte tare!! multa sanatate si D-zeu sa fie alaturi de voi

-ci tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Domnul Dumnezeu sa fie cu voi Lorelei!
Ma voi ruga pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lyette ce face graviduta noastra , ai fost la eco ? ai un samburel sau doi ?

Mergi la inceput