FIV la Sibiu (30)
Raspunsuri - Pagina 2
misspii spune:
Va multumesc pentru mesajele voastre ,nu am apucat sa va scriu dar va multumesc pentru incurajarile voastre si gandurile bune.Alecori-mi-a transmis mesajele voastre cand eram in spital si au insemnat mult pt mine ca stiu ca ,voi,intelegeti cel mai bine.
Alecori -
Va doresc multa sanatate si numai intamplari frumoase.
Victor este bine,eu fizic m-am refacut f repede .
Va pup pe toate.
adriana_1978 spune:
buna fetelor nu am mai scris pana acuma nimik dar v-am urmarit mereu vreau sa va aduc si eu niste vesti bune sunt gravida dupa 3 luni de stimulari cu clostylbegyt am reusit a 3 luna am fost la eco vineri la SB la dr I si e totul ok mi-a mai dat duphaston pana in sapt 12 dar nu mai pot merge acolo,asa mi-a zis dr I a zis sa-mi gasesc un dr la mine in oras va urez la toate fetele in acest capitol sa veniti cu teste pozitive si beta mare mult noroc DOAMNE AJUTA
MULTUMESC
adriana_1978 spune:
YSA26,scuze ca nu ti-am rasp pe PM dar azi am vazut mes da am sunat la polisano si am vb cu asistenta si i-am zis ca vreau sa repet analiza acolo si mi-a facut programare parca intr-o vineri pe la 1 dar la cab de la etj 1 mi-a luat proba dr I poti suna si vb cu asistenta ca vrei sa faci analiza acolo
monaramona spune:
fetelor puregon si restul tratamentului se gasesc si la farmacia sensi blue gasiti nr de tel pe net unde va este mai aproape
25+
adinutapop spune:
Adriana, FELICITARI!!!!!!!!!
Ma bucur f. tare pt. tine.Si cand ma gandesc ce trista mai erai...
Inca o data felicitari si sarcina usoara!
lorelei78 spune:
Misspi,bine ai revenit aici,de data aceasta ca mamica!Felicitari!
Adinutapop,merci fain de incurajari,in capitolul acesta trebuie sa vine vesti bune de partea mea!
Adriana,felicitari pt sarcina!
Tamys,eu sunt bine,acum m-am intors de la Sibiu!
Vineri fac FET ,endometrul este foarte bun,mi-a redus FEMOSTON si mi-a mai dat de luat UTROGESTAN!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
tamys spune:
adriana_1978 iubita felicitari !!! esti trecuta la gravidute, sa ai grija de tine si de samburel !!!
lorelei peste 2 saptamani te trec si pe tine la gravidute , e musai
misspii sa iti traiasca copilasul sa va bucurati de el
toate fetele si va iubesc mult !
lorelei78 spune:
Fetelor,am auzit ieri un zvon cat stateam la rand sa intru la Polisano.Am auzit ca au intrat si ei in programul de FIV gratuit,mi-a spus cineva care era la prima vizita acolo,nu stiu cat e de adevarat,dar poate ca merita intrebat...
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
gabrielarusu spune:
buna'
Lorelei asa este si Polisano Sibiu a intrat in programul FIV gratuit si deja sau depus si dosare.
sper viitoare mamica