FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Va multumesc pentru mesajele voastre ,nu am apucat sa va scriu dar va multumesc pentru incurajarile voastre si gandurile bune.Alecori-mi-a transmis mesajele voastre cand eram in spital si au insemnat mult pt mine ca stiu ca ,voi,intelegeti cel mai bine.
Alecori -
Va doresc multa sanatate si numai intamplari frumoase.
Victor este bine,eu fizic m-am refacut f repede .
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Mispii,ma bucur ca sunteti bine cu totii!
Sa va dea Dumnezeu sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

buna fetelor nu am mai scris pana acuma nimik dar v-am urmarit mereu vreau sa va aduc si eu niste vesti bune sunt gravida dupa 3 luni de stimulari cu clostylbegyt am reusit a 3 luna am fost la eco vineri la SB la dr I si e totul ok mi-a mai dat duphaston pana in sapt 12 dar nu mai pot merge acolo,asa mi-a zis dr I a zis sa-mi gasesc un dr la mine in oras va urez la toate fetele in acest capitol sa veniti cu teste pozitive si beta mare mult noroc DOAMNE AJUTA
MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

YSA26,scuze ca nu ti-am rasp pe PM dar azi am vazut mes da am sunat la polisano si am vb cu asistenta si i-am zis ca vreau sa repet analiza acolo si mi-a facut programare parca intr-o vineri pe la 1 dar la cab de la etj 1 mi-a luat proba dr I poti suna si vb cu asistenta ca vrei sa faci analiza acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor puregon si restul tratamentului se gasesc si la farmacia sensi blue gasiti nr de tel pe net unde va este mai aproape

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Adriana, FELICITARI!!!!!!!!!

Ma bucur f. tare pt. tine.Si cand ma gandesc ce trista mai erai...
Inca o data felicitari si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Misspi,bine ai revenit aici,de data aceasta ca mamica!Felicitari!
Adinutapop,merci fain de incurajari,in capitolul acesta trebuie sa vine vesti bune de partea mea!
Adriana,felicitari pt sarcina!
Tamys,eu sunt bine,acum m-am intors de la Sibiu!
Vineri fac FET ,endometrul este foarte bun,mi-a redus FEMOSTON si mi-a mai dat de luat UTROGESTAN!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

adriana_1978 iubita felicitari !!! esti trecuta la gravidute, sa ai grija de tine si de samburel !!!
lorelei peste 2 saptamani te trec si pe tine la gravidute , e musai
misspii sa iti traiasca copilasul sa va bucurati de el

toate fetele si va iubesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Fetelor,am auzit ieri un zvon cat stateam la rand sa intru la Polisano.Am auzit ca au intrat si ei in programul de FIV gratuit,mi-a spus cineva care era la prima vizita acolo,nu stiu cat e de adevarat,dar poate ca merita intrebat...

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna'
Lorelei asa este si Polisano Sibiu a intrat in programul FIV gratuit si deja sau depus si dosare.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput