FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

super lore! Stai linistita, mai bine in camera, la racoare, ca afara e o calduraaaa.
Doamde ajuta sa fie lipiciosi si asa o sa fie

Tu cum te simti? cum a fost?
Unde te-ai cazat, aveti net in camera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

anca_alin nu te mai stresa eu ma obisnuisem cu gandul ca o sa mai fac inca 3 luni de stimulare asa am vb cu dr I in mai si nu ma mai stresam eram cu gandul ca asta e inca 3 luni de stimulari,dar s-a intamplat minunea am 8 saptamani,te astept cu vesti bune si pe tine trebuie sa ai incredere in DR I face tot ce e posibil omeneste ca sa ne ajute
mult succes fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Lorelei, stai cumintica roaga-te si o sa fie bine
De data asta sigur vii graviduta de la Sibiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariss spune:

Buna fetelor,

Marti la ora 11, voi face cunostiinta cu vestitul domn doctor "I"...sper sa fie intr-un ceas bun.

Bafta multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci frumos,gagici!Luni,25 iulie pot face testul pt aflarea rezultatului!Nu vreau sa ma mai entuziesmez f tare,sunt constienta ca sansele sunt de 30%,data trecuta eram asa sigura ca raman si am suferit f tare...
Mariss,sa fie intr-un ceas bun!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei iubita eu am fost ocupata zilele astea, azi chiar am fost pe la Bucuresti cu treaba acum m-am intors, nu am avut timp sa-ti scriu, ce tot spui tu acolo de sanse de 30% poate ai vrut sa spui 90% eu sunt convinsa ca esti graviduta 100%, data trecuta ai avut hidro acum bebelusii se simt confortabil la mamica lor nu are de ce sa nu se prinda asa cum spunea si adinutapop roaga-te la Bunul Dumnezeu sa fie bine iar luni pe 25 sunt pregatita deja sa te trec la gravidute
Mariss sa fie intr-un ceas bun, pe tine vad ca nu te-am trecut la aspirante (nu iti stiu povestea) dar nici o problema te trecem direct la gravidute

toate fetele frumoase de pe acest forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!

Lorelei, iti tin pumnii!
Adriana, felicitar si numai bine pana la capat!

E o perioada propice pentru fertilizarile de la Sibiu. Anul trecut pe vremea asta eram si noi in focuri si emotii si rugaciuni . Asa ca, sigur in iulie si august vor fi multe vesti bune .
Va pupa pe toate Alina si Luca!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

alina06st SUPER BEBELUS !!! sa va traiasca, sa fie sanatos si voi pe langa el sa puteti sa-l cresteti mare si sa va aduca numai bucurii
lorelei iubita ce faci ??? ii simti pe bebelusi acolo ? ati ajuns acasa ?
llary iubita tu ce mai spui ? nu mai stim nimic de tine
Mai am putin si incep si eu saptamana viitoare incep stimularea

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Multumesc frumos pentru ganduri:)Sper sa se pastreze traditia gravidutelor de iulie-august si anul acesta.Dar ce poza frumoasa ai,alina06st!
Pup fetele toate!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

lorelei, bafta multa iubita!..

fetelor, in sfarsit cred ca mi-a venit si mie CM astazi, adica a fost o sangerare mult mai mare si sper sa continue.( mi-a intarziat vreo 2 saptamani).

Am intrat putin sa va citesc. Eu sunt in holul unui hotel prin Viena, nu prea merge netul, dar uite ca am reusit sa intru si sa va salut.

Pentru ca am avut probleme cu CM Fiv-ul meu o sa se lungeasca pana pe la sf. lunii august si sper sa nu mai apara alte probleme.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput