FIV la Sibiu (30)
Raspunsuri - Pagina 14
popif spune:
lorelei, felicitariiiiii... stai linistita ca nu au cum sa iasa testele fals pozitive!.. esti cat se poate de graviduta...
dar te asteptam si cu un beta mare luni,poate de doi, o fetita si un baiat
tamys, iubita mea imi pare rau ca iti intarzie cm... Tu mai faci acum diphereline sau ai facut doar una in z 21? te intreb pentru ca am inteles ca sunt si persoane carora dupa injectia de inhibare nu le-a mai venit cm si au trecut la stimulare.
Hai ca o sa fie totul bine!.. o rugam pe lorelei sa ne traga dupa ea...
camrynna, aaam inteles!... eu sper ca la mine ,la histero,sa fie totul ok si sa pot incepe fiv-ul si tie iti doresc, ca si mie dealtfel si tuturor fetelor care urmeaza,ca Dumnezeu sa spuna un "Da" si pentru noi de data asta.
Doamne ajuta!
va pup pe toate
alecori spune:
lore,felicitari gravidutzo!sarcina usoara si la termen
fetelor,va contrazic Putin in leg cu pozitivarea testelor de sarcina,in caz de ET dupa FIV,deci dupa stimulare si apoi pregnyl/ovitrelle nu se recomanda testul clasic de sarcina pt ca cele 2 medicamente contin HCG si pot influenta rezultatul testului pana la 14 zile de la administrarea lor,de aceea se recomanda testul de sānge pt determinarea cantitativ a Bhcg...
In schimbla FET,se recomanda direct testul de urina pt ca femostonul,medrol,utrogestan nu influenteaza
pupici
22+
maria81 spune:
roxa-m cred ca ar trebui sa scrie pe adeverinta ca totusi cotizezi de cel putin 2 ani ca sa nu fie nici o problema la selectarea dosarelor. Dar totusi nu inteleg de ce nu vor sa scrie ca in ultimii 2 ani ai cotizat, ca pe ei asta ii intereseaza ultimii 2 ani nu ultimii 5....dar in fine exact cu ai zis si tu...........
lorelei78Felicitari! ma bucur tare mult pt tine
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
monaramona spune:
lorelei si eu am ramas in urma unui FET ..si am avut dureri in ziua 5 si 6 ..testul de pp a iesit slab pozitiv in ziua 8 dar nu am bagat de seama pana in ziua 9 cand am aflat beta..sa ai o sarcina usoara ca eu cred ca esti graviduta..testele nu se inseala la fET sigur esti graviduta
27+
crudiutalida spune:
Felicitari Lore!!! Sigur esti gravi si e posibil sa fie !!!!!!!!!!!
Mie in ziua 10 de la et mi-a iesit slab pozitiv tot Barza Gold!!!!
Ai grija de tine!!!
Mona,tu ce faci mamico???Pe unde-mi umbli ca nu mai stiam nimic de tine
34+ cu Maria Alexandra
tamys spune:
popif iubita eu trebuie sa fac dipherelin 0.1 incepand cu prima zi de stimulare cu puregon am 5 injectii deocamdata de facut, dar inca nu mi-a venit CM si mi-am facut si un test de sarcina barza ca daca si-a facut lore testul si i-a iesit pozitiv am zis ca poate am ramas si eu graviduta natural odata cu ea dar a fost negariv la mine
toate fetele
lelu spune:
tamys sper sa vina CM-ul
Lore maine ne dai vestea cea mare
Fetele care nu stati in Sibiu, cum a-ti mers pentru eco din timpul stimularii? din 2 in 2 zile? nu va fost prea greu cu drumul?
Eu ajung destul de obosita acasa dupa un drum de Sibiu (face cam 4-5 ore dus) si nu vreau sa fiu obosita sa influentez dezvoltarea foli.
Oare ar trebui sa raman acolo pe toata perioada? cam mult insa....
voi cum a-ti facut?
toate fetele
lorelei78 spune:
tamys,lasa ca mai ai si tu putin de tot!
Am sunat ieri la toate clinicile din Bv si se pare ca am gasit una care imi da raspuns la BETA in aceeasi zi.Va multumesc tuturor pentru mesaje,va pup si va doresc tot ce va doriti si voi!Mult noroc!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
SimonneL spune:
lelu eu am mers la Sibiu, si la primul FIV si la al doilea, cam dupa 5-6 zile de stimulare, apoi am stat acolo, o singura data m-am dus si m-am intors in aceeasi zi. Si eu faceam cam tot 4-5 ore dus. E obositor, dar sigur nu influenteaza cresterea foliculilor, nu are legatura, asa ca daca rezisiti fizic poti face "naveta". Eu am stat pana dupa punctie, deci vreo 6 zile, apoi am venit acasa si am mers dupa sa ii implanteze. E important dupa ce ii pune sa nu pleci imediat la drum, stiu ca ei zic ca nu e o problema, dar eu , si nu numai eu spun ca o noapte la Sibiu dupa implantare e cea mai buna alegere. Mergi undeva la un hotel, mananci, te odihnesti si pleci a doua zi. Bafta multa!