FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Oare pot fi testele acelea fals pozitive de la medicamente(femoston sau utrogestan)?A patit cineva sa aiba un test clar pozitiv si sa nu fie asa?Tamys,cu siguranta ca vei urma

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore-ce test ai facut?sure check din cate am inteles e cel mai bun!dar sigur esti graviduta-asa ca ai mare grija de tine!si..ptr ca s-a pozitivat asa repede ca si la mine..e posibil sa se lase cu gemeni!asa ca ai mare grija de burtica!
la toate fetele!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

uratica,am folosit test de sarcina BARZA GOLD.S-a pozitivat in 3 minute,drept pt care dupa 1 ora am mai facut unul,tot asa in 3 minute s-a pozitivat f tare(liniile sunt aproape identice ca si culoare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Fetelor , am revenit ..am fost la eco azi si mi-a lasat acceasi doza de Gonal F .
Lorelei , am mari emotii pt tine ! sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti ..
Nu , fetelor , nu fac FIV in Romania , insa scriu si eu aici ..cu cine sa vb..si pe ce forum sa postez,sper ca nu va deranjeaza ...am ales Sibiul ca poate , da , intr-o buna zi daca tot nu iese si NU iese am sa ajung la dr. I.;
Nici eu nu imi fac sperante prea mari , sunt peste greutatea normala si mai si fumez , ( 1-2 pe zi ), si nu cred ca o sa le pot opri dupa ET ( daca avem embrioni !!! ) , si dupa 2 FIV-uri ratate , cu beta negativ ,si unul cu sarcina oprita in evolutie ,,,,nu prea mai sper in nimic ...
Lore , foarte dragutz motto-ul tau , pt. mine Dzeu a avut un ''NU ''gigant ,,,sper ca macar acum sa spuna un DA cat de mic si sa avem si noi un bb

Camrynna ,

Mergi la inceput

Nu stiu de ce nu mi-a aparut mesajul din prima...

Mergi la inceput

camrynna,asa cum am scris mai devreme ,ti-am citi povestea.Eram curioasa,ca scriai tu anul trecut ca vrei sa faci urmatorul FIV la dr I,ma gandeam ca ai ajuns la noi...Bafta multa si de data aceasta,sa iasa chiar cum iti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui popif

Alexandra, multa bafta!
Cu cine faci Fiv-ul?
A trebuit sa astepti din aprilie pana acum din cauza ca ti-a extirpat polipul si trebuia sa faci o pauza?.. sau din alte motive?
Te inteb pentru ca si eu o sa fac saptamana urmatoare o histero si in cazul in care o sa gaseasca si la mine ceva pe acolo sa stiu ca o sa trebuiasca sa mai aspept...
Luiza, sa-ti traiasca bebelul, sa cresca mare si sanatos!

Draga mea , eu sunt profesoara si nu am alte luni pt. FIV decat iulie si august . In iulie am fost in concediu , si cum m-am intors a aparut CM si am dat fuga la dr.Nu puteam astepta CM din august pt ca ar fi tb sa ma duc la serviciu in timpul FIV-ului , nu as fi avut cum sa stau la pat deloc dupa ET .Referitor la hystero , a spus medicul ca uterul e curat acum , si ca mai , iunie si iulie reprezinta suficient timp acordat organismului ca sa ne apucam de FIV.
O zi frumoasa tuturor

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Lorelei, felicitari, sigur esti insarcinata, testele de sarcina pot fi fals negative, dar aproape niciodata fals pozitive, stiu asta de la doctorita mea. Adica daca ti-a iesit pozitiv e foarte putin probail sa nu fi insarcinata, invers se mai intampla. Eu nu am mai facut nici un beta, am facut direct test cand am vazut ca intarzie.
Lyette si mie mi-a prelungit medicul utrogestanul , a zis ca pana pe la 16 saptamani, eu azi am intrat in a 15-a. Si mie mi-au zis la Sibiu pana la 12 saptamani, dar iau in continuare, ce sa fac, cred ca rau nu face.
Bafta tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

FELICITARI lore!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi75 spune:

LORE......FELICITARIIIIIII!!!!!!!!!!!!! Sper sa fie doi.

Mergi la inceput