FIV la Sibiu (30)
Raspunsuri - Pagina 15
popif spune:
tamys, eu zic sa nu te stresezi foarte tare cu intarzaierea asta. Asta e.., o sa mai intarzii Fiv-ul cu cateva zile, dar acum stai linistita si asteapta-l, trebuie sa vina el. Stiu ca e greu, ca nu mai ai rabdare, mie mi-a intarzaiat 2 saptamani, astazi ar fi trebuit sa incep inhibarea, dar asta e......
Dar, hai sa ne consolam cu gandul ca asa vrea Dumnezeu, stii ca el le aranjeaza intotdeauna lucrurile cum e mai bine pentru fiecare.
lelu si tu ai inceput stimularea?.. bafta la injectat..sa fie cu ovocite multe si de calitate si in final cu bebel!
deci voi sunteti urmatoarele dupa lore.
lorelei78 spune:
Lelu,eu de la Bv fac 2 ore.Eu mergeam si la munca si la dr.Dar e bine sa ramai dupa ET in Sibiu,asa cum a scris si Simo.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
lelu spune:
SimonneL dar eco cum se face dupa cele 6 zile de stimulare? din cate in cate zile? eu cred ca din 2 in doua dar poate fi si mai des?
lelu spune:
trebuie sa merg marti la un eco si probabil va trebui sa merg si joi si nu stiu ce sa fac, sa raman acolo sau sa ma intorc marti...
e cam dificil cu job-ul sotului, si trebuie sa ma descurc singura pana la punctie.
Voi pe unde va-ti cazat? pensiune Eli, pare ok, dar poate voi a-ti stat undeva mai bine.
As vrea o pensiune aproape de spital si cu preturi bune
tamys spune:
lelu eu ma duc singura la Sibiu si raman acolo pe perioada stimularii apoi o sa ma intorc acasa si mai vin iar la ET iar dupa ET o sa mai stau vre-o 2 zile la Sb . Eu cred ca o sa ma cazez ori la Casa Romana pt. ca e foarte aproape de clinica ori la Pensiunea Hermannstadt si aceasta e peste drum de clinica, la Pensiunea Eli nu prea ne-a placut pt. ca aveau bucataria pe hol si era galagie multa nu puteai noaptea sa te odihnesti pt. ca turistii se opreau la bucatarie si faceau harmalaie multa. Dupa tine o sa urmez eu abia astept.
popif iubita asa zicea si mama poate Dumnezeu asa vrea , ma amana stie El de ce.
lorelei eu cred ca maine valoarea va fi de 300 sunt sigura pentru ca sunt doooooooooi
SimonneL spune:
lelu eu am mers la prima eco de la inceputul stimularii in a 6-a zi, adica luni am inceput stimularea lunea si prima eco a fost sambata si apoi din 2 in 2 zile ( o data chiar dupa 3 zile) la eco de monitorizare, deci te cam plimbi pe drum, dar asta e, pentru ca numai asa medicul decide cand e momentul optim pentru punctie si daca mai intervine ceva in tratament. La al doilea FIV treburile au mers mai rapid, a fost nevoie de mai putine zile de stimulare ( e drept ca pe alt protocol) si se pare ca a fost lozul norocos ceea ce va doresc din toata inima si voua la toate. Dar tot asa prim aeco a fost dupa 5-6 zile si apoi din 2 in 2. Eu am stat prima data la Ocna Sibiului, la un hotel acolo, asa a vrut sotul meu. Anul asta am schimbat locul si am stat unde stau majoritatea fetelor, la hotel Appolo, la 5-10 min de mers pe jos de clinica. E ok, raportul pret calitate e bun.
lorelei78 spune:
As fi cea mai fericita daca ar fi unul sau doi,indiferent.Dumnezeu sa ii ajute sa fie sanatosi.Dar acum ma distrez la gandul ca pot fi doi,intrucat eu sunt asa o chestie mai mica.
maria81 spune:
simonnel spune-mi si mie te rog cat costa o noapte la hotel Appolo?
eu sunt surpinsa de ceea ce am observat si anume ca foarte multe ati reusit sa ramaneti insarcinate dupa FET sau mi se pare mie?
lorelei pt bebei
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
lorelei78 spune:
Lelu,mai e si Pensiunea Zanzi la 2 minutele de clinica.E ok,era cam 120 lei /camera dubla,fara md.Camera single e cu putin mai ieftina,cred ca e 115 lei/noapte.Ideal este sa nu fi obosita pt tine si pt psihicul tau.S-ar putea sa te si coste mai putin o cazare decat drum la 2 zile.Eu la FIV mergeam si la munca si la dr,am fost cam eroina,iar acum la FET la fel am facut,caci unde lucrez eu e plin sezon si am multa treaba.Pupici si urmati voi: lelu,tamys,popif,illary,adinutapop,maria81,ancaalin,carmryna( si ma iertati daca am sarit pe cineva!)
Am facut BETA,dar mai tb sa vin si cu rezultatul care inca il astept!
Pupici
uratica spune:
buna fetele!
lore-te asteptam cu rezultatul!in ce zi esti?eu in z8 aveam 225,7..asta ca sa iti dai seama de sunt 2 sau nu!bafta fata draga!iar daca uiti pe cineva nu se supara nimeni-asa se intampla cu gravidutele..mai uita "cateodata numai ce vor ele!"
maria-nu te stresa cu chestia ca se ramane mai mult dupa fet..uite exemplul meu..am reusit din prima!insa cum zic fetele pe aici..trebuie sa stai ff bine cu psihicul!
tamy-!nu te mai stresa atat ca nu e bine..nu mai ezita-incearca sa iei o decizie si sa te convingi ca deciziz care ai luat-o e cea mai buna!ajuta la psihic!
fetele- si bafta la toate!
Doamne ajuta pana la capat!
+24