FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

uratica
Doamne ajuta sa iti urmam exemplul si sa se prinda din prima la toate fetele

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Fetele,am sunat acum la clinica unde mi-am facut analizele si cica e maine gata rezultatul.Ce neseriosi sunt,mi-au zis initial ca mi-l dau azi,de aceea am si mers acolo...Si ca sa fiu si mai nervoasa pana maine,mi-am mai luat un test SURE CHECK si a iesit negativ ,iar acum sunt intoarsa pe dos si nu mai stiu ce sa credSunt in Z a 10-a.Primele 2 au iesit clar pozitive,nici macar slab pozitive si asta mi-a iesit negativ.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Fetelor,imi este foarte teama ca au fost testele fals pozitive.De ce azi mi-a iesit negativ?Pana maine o sa innebunesc!Nu cred ca am reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

lorelei78 mai fa un test clear blue sau SURE CHECK nu are cum sa fie iar negative...
Dar e scumpa analiza asta de beta? daca nu e, poate gasesti azi un alt laborator care-ti dau raspunsul azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariss spune:

lorelei nu te necaji...cel putin pana nu ai un rezultat concret.Sunt o prospata aspiranta, dar iti urmaresc povestea de ceva vreme si sper din tot sufletul sa ai un rezultat pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus Lorelei,

Testul de urina nu este f relevanta,Beta conteaza.Nu mai fi necajita ,stiu ca este naspa sa astepti .Eu am mai scris ca la mine testul de urina a fost negativ si dupa ce am repetat Beta la 48 ore ,nu stiu ce reactie poate sa fie de la tratament.
Te pup si astept vesti bune.

Mergi la inceput

lelu,am dat 40 ron pe analiza.Nu e asa mult.Mi-e tare teama,cred ca daca a fost ceva s-a pierdut in weekend.Asa sunt de suparata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei nu are cum, ti-au iesit doua teste clar pozitive si acuma negativ cred ca a fost expirat cel din urma mai fa un test barza ca sa te linistesti, nu te necaji prea tare poate ii superi si pe bebelusi ei poate sunt acolo si tu ce faci.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

lorelei ai vazut ce a spus misspii. Ai incredere si asteapta beta, of mai bine nu faceai testul asta azi ca acum te stresezi
si nu mai vorbi prosti, daca s-ar fi pierdut in weekend probabil ti-ar fi venit menstra, nu?
roaga-te si atat! si asteapta rezultatul de beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei78

Fetelor,imi este foarte teama ca au fost testele fals pozitive.De ce azi mi-a iesit negativ?Pana maine o sa innebunesc!Nu cred ca am reusit!

Lore , sunt aici cu tine !! Sper din suflet ca acel test sa fie eronat , poate nu e suficient de bun sa detecteze cantitatea de beta,stiu ceva fete care de abia in sapt.8 le-a iesit un slab pozitiv, pana atunci numai negative testele ( aici pe forum am citit ) ..
fetelor , nu va descurajati , eu sunt la a 4 a incercare de FIV ,si nu am mari sanse pt. ca sunt supraponderala , fumez , am deja 30 de ani si sotul 48 , spermogramele lui sunt jalnice ....si cu toate astea fac si voi face FIV pana iese ...
ori iese , ori mor cu doctorii de gat ...
plus ca aceste injectii mi-au afectat sanatatea in sensul ca am devenit anxioasa , nu stiu daca si deceptiile create de FIV -urile ratate sau cu sarcina oprita in evolutie , insa eu acum ma rog la Dzeu mai mult sa nu apara iar starile de teama decat sa fie beta + ...
Lore , ma rog la Dzeu pt. tine si pt. celelalte fete , sa vi se implineasca acest vis !

Camrynna ,

Mergi la inceput